- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво означава nickname ви..?
Имаше един пич се пишеше BlindGuardian мен ми хареса и не знам , как съм го измислил и се написах NightGuardian
Говоря още от времето на mIRC , та до ден днешен почти навсякъде се пиша така![]()
Никът ми е от много години и все още си го използвам… Преди години, когато бяхме наистина малки лапетии, някъде първи-втори клас, имаше един мой приятел, който си сменяше постоянно никовете и един ден реши да се пише „Spectator4eto“ или нещо от този род и аз се чудих, чудих и ми хрумна, подобно на неговият ник да се пиша „lamer4e7o“. Никът ми се чете като „ламерчето“. И тʼка ме знаят главно по форумите.![]()
Не помна ... предполагам нищо конкретно![]()
От една стара песен " Come Josefin to my flying machine..." сее пее в нея, на мен ми хареса и се регнах с този ник.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Просто ми трябваше nickname за една игра мислихме с приятели стана готин хората почнаха да го харесват и си останах с него![]()
Tъмна Стъпка но това ми е стария ник вече не се пиша така иначе дойде от един трак на Dj DarkStep иначе новия ми ник е physx - понеже съм фен на Nvidia това е опция която подобрява графиката и добавя различни елементи в игрите.
incredible - невероятна, in-freakin-credible за подсилване може би![]()
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King
Дълга история..Преди доста време (2006г.) тръгнах да се регистрирам във Vbox7. Но акъла ми беше точно като за годините ми тогава (7-
и бях яко запален фен на кеча. И на ум ми дойде "crazy_cena". Миналата година (на 12г.) се регистрирах във един друг форум със същия никнейм като горе, обаче бързо, бързо осъзнах колко е тъп и исках да го променя на ******* Designs (на мястото на * има букви), но админът на форума ме спря и ми предложи като по-добър вариянт CC Designs, понеже каза, че сегашния (тогавашния) ми ник е готин (почти му повярвах
). И така от Повече от година вече почти навсякъде съм CC Designs.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Евалата! И аз по принцип се регистрирам с никнейм Wanderer, но тук не е така. Стефани Майер си е Стефани Майер и тва еПървоначално написано от xWandereRx
![]()
LovelyD е никнейм който използвам от втори клас и все още го използвах, когато се регнах тук.. сега ме е яд, че е толкова лигав, ама не ми се прави нова регистрация![]()
Първоначално написано от LoveChocolate
Offtopic:
LoveChocolate, преди да ти видя регистрацията тук си мислех, че аз съм спамър :O
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
кПървоначално написано от ccdesigns
името ми..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не е името ми, но много ми допада това име![]()
твоята болка днес, е твоята сила утре
Значи, че съм фенка на лимонадената банда![]()
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
Първоначално написано от elito0o0o0
Lips that felt just like the inside of a rose
So,how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us!♥
от това че уча биология
Преди време ми подариха ключодържател на Nike, на който пишеше "Just Do It" , не знам защо, но израза ми остана в главата и от тогава навсякъде така се пиша.![]()
"It's better to be hated for what you are,
than to be loved for what you're not.."
- Kurt Cobain
Ника е ясен....кифла. Кифла за ядене а не каквато мислят и съм нападана постоянно от глупаци !
е...и малко заради мненията![]()