- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво означава nickname ви..?
Името ми![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Няма някаква гениална замисъл. Просто исках да е нещо, не чак толкова банално (примерно: сладурче, бонбонка, кукличка,карамелче,мармала дче и тъй нататък) То бях и на 13, де. Сега например бих се писала Швепси, Карамелка,нещо такова.![]()
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Скандална![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Първоначално написано от LoveChocolate
CryToDie- Плачи, за да умрешОбаче би било добро заглавие за трилър
![]()
Името ми![]()
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))
асоциация.не знам защо точно, плод на творческото ми мислене е
![]()
Love to be loved by you.
млада кръв
theo <333
Фалшива усмивка.![]()
Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи.
Първоначално написано от Silwiya
Афродита е гръцката богиня на любовта и красотата.![]()
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in a while, you could miss it.
Тиин - в момента нищо не означава (поне за мен) . не знам рега просто ми е много стар![]()
I love my puffy toy-означава-аз обичам моята пухкава плюшена играчка-еми имам си едн аиграчка-кученце и много си я обичам-като истинскоо кученце е
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Всъщност историята е awkward. Просто това е един от най- култовите изрази в компанията. Доста хора се засягат като се обърнем към тях с подобно обръщение, но между приятели това означава, че въпросния човек е kinda cool...но им отнема време докато се усетят...Cool story eh? xD
името ми![]()
Blue Eyed Devil - Синеок дявол.. Гаджето ми ми казваше така![]()