- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Епилиране ААААААА :@:@:@
Здравейте.Аз съм момче от София на 18 год.От 3 години се обезкосмявам почти навсякаде.Космите на краката,корема и гърдите доскоро си ги махах с машинка за подстригване,но не съм доволен, защото не се искореняват и така си личи че съм се бръснал там.Преди няколко дни си купих епилатор на Solac,но с него просто адски много боли и няма начин да издържа.Гледах по телевизията за един епилатор Дерма Сета и отидох да проверя,но се оказа че той е само на батерии и не си го купих.В момента нямам пари за лазерна епилация,която да си правя в месеца един път,защото е много скъпо и единствения метод който се сещам е Депилиращ крем.Ако може някой да ми препоръча марки депилиращи кремове,които държат по - дълго време косама от растеж след като се махне!Или някакви други методи ми препоръчайте,които са безболезнени.Мерси Предварително
Priceless..
Безболезнено няма нищо - единствено самобръсначка и депилатоарите,но на 3ия ден вече космите са подкарали.Трайните са епилатор и кола маска.Щом толкова те боли за теб е по удачно кола маска,понеже не усещат всеки косъм един по един как се маха.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Кола маска-боли, но за кратко+ дълготраен ефект![]()
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Безполезнено нещо,освен самобръсначки и крем-депилатори - няма..Най-добрият вариант в случая е кола - маска..Първите няколко пъти боли,но за кратко..След време ще свикнеш с болката..Но нали си мъж,ще търпиш малко - все пак ефекта ще е дълготраен /около 2 седмици най-малко/
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Колата Маска в фризиорските салони ли се правеше?И колко струва?
Priceless..
Прави се при козметици,а не при фризьори![]()
А цените са различни.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
В козметичните салони (обикновено има и фризьор там) се прави и цените за цели крака за около 20.За друго поотделно не знам,на един приятел за цяло тяло му бяха взели около 60 лева преди време.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Мерси![]()
Priceless..
II. Права и задължения на потребителите
12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
kalpazanka
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Да боли, колко да боли? Първите няколко пъти е, хм, неприятно, да, но после се свиква..
С депилиращите кремове и самобръсначките не е особено препоръчително, щото космите порасват буквално не с дни, а с часове д;
Колата маска също е добър вариант, особено при козметик.Колкото до цената-различни места, различни цени, най-добре се увери на място..
Айде..успех със справянето с болката![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..