Здравейте!Моята история е малко дълга...Ходих с едно момче 5 месеца.Той е с 2 години по-голям от мен.Скъсахме преди 1 година..по взаймно съгласие,защото много се карахме.Не се виждахме 1 месец и после той започна да ми звъни да се виждаме.Разбрахме се да излиззаме като приятели,но не се получи и всеки път започвахме да се целуваме като се видиме.И така в продължение на 1 година от както скъсахме си продължихме..на нова година бях в тях и на рождения ми ден и тои много пъти ми е казвал,че има чувства към мен и че нещо все ни свързва..но така и не опитахме да тръгнем пак.. не мога да кажа,че го обичам,но имах чувства към него..сега незнам дали имам..преди известно време се скрахме,защото един негов приятел го беше излъгал,че съм се целувала с него.Преди сме се карали много пъти,но когато се видиме забравяме,че сме си сърдити и започваме да се целуваме и се сдобряваме..сега като се видиме може пак да стане същото,но аз незнам дали има смисъл да продължавам това вече..мисля да продължа с някой друг.. незнам още се чудя.. дайте ми някакви съвети моля ви .. и ако може без да ме упреквате