- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- дрехии за 15 септемврии..
аз неска си купувах дрехи за 15ти .. Ще бъда с дънки блуза с къс или с дълъг ръкав според времето и с маратончици на reebok мн си ги обичам![]()
Това е 15 септември,а не бала.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
хих ще си почти като мен. Само,че аз за обувките не съм сигурна, снощи разбрах,че ще ходя на Благоевград, и ако ходя ще си купя ботии.Първоначално написано от Feliz
Иначе ще съм на токчета.
Ако е топло само с блуза Adidas ClimaCOOL F50 (made in Vietnam)
и дънки
и маратнки Adidas Porshe Design(made in China)
,ако е студено същата блуза,същите маратонки и сучер BIG BOYS(made in Bulgaria) и дънки.
Аз не знам за кво му отделяте толкова внимание на тоя 15 септеМври.
^ Отделяли му време, пък ти даже написа къде са произведени дрехите ти.![]()
Айде бе, хора, споко, това е 15 септември. В 1 клас майките ни гласяха толкова много.
Аз си купувам работите за не повече от половин час.Не ми пука осбено,не се впрягам много.Написах от де са,защото знам и да става смях.Оригинално вече никъде няма.
Абе бях си наумила, но не стана.
Сега е 09.09, а аз все още не съм си взела нещо за 15.
Почвам да се филмирам всички са се подготвили, а аз и обувки нямам.
По дяволите..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Имаите предвид (за тези,които ще са в ново даскало) че на 15 ще е пълно с народ и няма да ви обърнат особено внимание колкото и хубави да сте, важни са следващите дни. Иначе аз имам два варианта
1. Блуза къс/дълаг ръкав според времето, дънки, маратонки-
2. Пола, клин/черен чорапогащник, блуза къс/дълаг ръкав, обувки с ток пт велур, като нагоре са като ботушки
хехе почвате на моя рдПървоначално написано от chemist9009
впрочем той е след 3 дни
а иначе за облеклото велика черна пола розово - лилава блузка , розово лилава мн готина жилетка и споко не е от произведенията на баба и черни обувки на 4 сантиметрови платформи нищо че съм на 11
хехе почвате на моя рдПървоначално написано от chemist9009
впрочем той е след 3 дни
а иначе за облеклото велика черна пола розово - лилава блузка , розово лилава мн готина жилетка и споко не е от произведенията на баба и черни обувки на 4 сантиметрови платформи нищо че съм на 11
Те не заслужават нищо![]()
но все пак не ми се иска да ида гола някви дънки тениска шал и сиг кецове ...
не си заслужава да съм облечена официално,или специално,защото класа ми е shit,и не сме задружни..
така,че слагам едни дънки,изправям косата,неква блузка и кецове и толкоз![]()
повече не им трябва..пф..
сякаш няма да се гледаме цяла година..
няма да се контя много,както се обличам в ежедневието така ще си отида : )
ако е топло ще бъда с една неофициална рокля и равни сандалки
ако е по-хладно дънки,нещо с дълги ръкави,кецове ;p връзвам косата,една спирала ако не ме мързи и заминавам ;d
Ами.. с Мажоретската униформа - пола, чержено боди, елече и некви червени ботуши на 7 см ток..![]()
ПРОСТО НЯМАМ ИЗБОР...
http://www.facebook.com/album.php?aid=2908&id=100000446098538&saved#!/photo.php?pid=356060&id=100000446098538&ref=fbx_al bum
това е униформата на мажоретките.. И понеже директорката решила че тряа да танцуваме..! Ще съм облечена по този начин!!!!![]()
![]()
![]()
И аз ..Първоначално написано от Claymore
Само за обувките ще му мисля ..![]()
Emii kwoo az naprimeR yt kraqq na awgysT misLqq kwo sha obLecha na 15 se pak ne sym ot tezi deT sha g0 pretypaT ei takaa ...
emi kwo p0Liichkaa yt TeRRanowaa s p0tnik ,, i panToFkii
a akoo e stydenoo dunkii s keckii s nqkwa sinqq bLuzkaa i koLan ,,
pyk ii trqq sa p0dbeRaT cweToweTee ..![]()
dskkkk
![]()
![]()
Голичак ще ходя
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
ем,, аз си купих нqкои дрешки като за начало [ za prez godinata] ,но точно за 15-ти не съм ,, така че сиг ще съм с:
кецове![]()
дънки
нагоре.. с нqква блузка :Д
Ама вие всъщност ще ходите на 15?![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
пфф .. хич не ми се мисли за тоя ден, па камо ли да мисля какво да обличам .. предполагам, че ще измисля нещо на сутринта![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
леко смъкнати дънки потник(не бельо) отгоре с ризка и кецки... само за косата се колебая
дали да е пусната или вързана така че да ми забележат кичура
![]()