- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- дрехии за 15 септемврии..
Униформа.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Всъщност не съм се замисляла по този въпрос. Със сигурност няма да е нещо официално защото 15ти септември за 10та година не е кой знае какъв ден. Е 15 септ. за първа година е друго нещо. Сега се сетих че мога да се изфукам с една година нова ризка и дънките. ;Д
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ами в събота бях на shopping не спец. за 15-ти. Няма да съм с нещо официално: новите дънки, някаква блузка и новите ми маратонки..
Първоначално написано от awesomesheepy
++++++++
ами само тениска/потник трябва да си избера..
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Вече и обувките избрах. Новите ми черни ботиПървоначално написано от danibebi
убожавам гии..
![]()
![]()
Еее ви как...балната рокля естествено...|(
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
С униформата...
all day... all night... what the fuck?!
kifLinskii Li pff kwo we ne sqka g0dina si smenqm kLasy kwo da sLojaa edin ancyg i twaa e ... :X
с една лилава рокля ще съм /ако времето позволява/ и високи обувки велурени, ако е студ ще го мислим своевременно
п.с- като цяло от 2-3 клас насам винаги ми е била странна еуфорията, която обвзема всички покрай 15ти септември. въобще голям парат на суетата настава. тази година съм решила, да съм как да кажа по-представителна, тъй като ми е така да се каже "последният първи учебен ден", а и се местим в нова сграда /най-накрая/, та ше трябва да се барна малко/ебати гадната дума бтв/![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от NeverTheSame
мислих да пускам такава тема , но ти си ме изпреварил/а ...
та по темата , утре ще съм с лилав панталон (по крака) , бели кецове на лилави цветчета , чисто бяла тениска и елече лилаво , ама късо , нищо официално , това е моят стил , иначе си купих освен тези дрехи още 3 костюмчета![]()
![]()
I love you so much
Every breath that I breathe is for you
Every step that I do is for you
Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
Because you are everything for me !
аз утре ще съм с една зелена тениска с надпис "unbeatable" , с зелени кецове на адидас и с черни дънки , обичайния як момчешки стил![]()
-----------------------------------------------------------------------------------
хаха , жена ми точно преди мен писала в тая тема![]()
![]()
music is more than a beat to dance to ... [ Hana
]
само дано времето да е хубаво, че иначе ще се наложи да ходя с кецовете |(
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Сряда, 15-ти септември
09:00 часа13°C
15:00 часа22°C
Правете изводи за облеклото![]()
Love is everything!
Сива блуза с дълъг ръкав.. дънки, обувки и бижута ^^
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
чудя се още, макар че няма кво толко да му мисля
tell me what i wanna hear . .
Плановете ми пропаднаха![]()
Утре цял ден ще съм на изследвания.......
Тъпо се получи,ужас..
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Кецове, дънки и потник или блуза с дълъг ръкав зависи какво ще е времето.
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
НА пук на всички мисля да си показвам мутрата на 15 ти.Щот ако си я покажа, госпожите веднага почват да викат какво недисциплирано момче.Просто седя и се подигравам на директорката като чете
![]()
Нещо обикновено ще е.![]()
емии ..... униформата ама за кратко после дън4ици кецове тенска и тва е...![]()
Сиви дънки,бяла тениска,бели маратонки, и шал (по него има сиво,бяло и черно) - Нищо по-специално
перфектноПървоначално написано от student456
![]()
awerw♥