.
Отговор в тема
Страница 12 от 13 ПървиПърви ... 28910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 320
    Дънки, няква тениска и тва е.

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Както си се обличам като излизам някъде...

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Панталон, блуза, обувки и яке сигурно.

Панталон,блузка и високи обувки.Няма да се издокарвам кой знае колко,но няма и да отида по дънки и кецове,все пак.Трябва да направя първо впечатление.
    Fashion is my passion.

с униформата съм сигурно
    Oh every time I close my eyes, I see my name in shining lights..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Пожелавам на всички утре приятен учебен ден.И най-вече на зайците.

Голям фен Аватара на babyy123
    с униформа

бяла блуза , бял панталон по краката, черни платформи ,черна бездънна яма / чанта /
    Just because you drive a Benz
    I'm not goin' home with you
    You won't get no nookie or the cookies
    I'm no rookie
    And still I'm sexy, independent
    I ain't wit' it, so you already know

Enj0y ;]

[[ ;

awesomesheepy написа:
    не си заслужава да съм облечена официално,или специално,защото класа ми е shit,и не сме задружни..

така,че слагам едни дънки,изправям косата,неква блузка и кецове и толкоз
    повече не им трябва..пф..
    сякаш няма да се гледаме цяла година..

+++ !

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Аз или ще съм с мерна пола до коляното, риза и черни обувки на ток или с тъмно сини дънки, сива туника и пак обувки на ток.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

мии начи аз мислех да си взема едни по тъмни дънки (по мен), изчистен бял потник и на него да сложа някой черен гердан, харесала съм си и едно шалче което да вържа на ръката си (китката), едно черно портмоне ама от тия дългите и или кецове или обувчици (черни), а косата си нямам и на идея как да я направя мисля да я къдря ама не съм сигурна дали ще се получи хубаво накъдрено ...

Голям фен Аватара на pepa97
    И аз чакам с нетърпение да дойде 15...Да ,купих си доста неща за у-ще ,даже не ги обличам предварително ,за да са чистички.Има още време до 15 септ.и още неща мога да си купя ,ако харесам де Купих си нови кецове,суитчърт,анцунг,блу ки,ризки,дънки и т.н Чакам с нетърпение у-ще

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от Sasha2k8 Виж мнението
    Аз или ще съм с мерна пола до коляното, риза и черни обувки на ток или с тъмно сини дънки, сива туника и пак обувки на ток.
    Супер

аз ще купя нещщо специално само за края на учебната година ( за мен тогава е празника а на 15 септември)

Както си се обличам принципно.... и без това ще ми е последният учебен ден ;d

аз ще отида с шортите, ще отида да си зема едно кафе, ще изпуша една цигара и ще изляза да бръмча с компанията хаха

Цитирай Първоначално написано от danibebi Виж мнението
    и в нашето училище имаме униформи.Дано само да не се наложи да сме с униформа на първия учебен ден,че иначее..
    Щом имате униформи, на такива празници е абсолютно задължително да сте с тях. И ние сме така, малко е кофти, но се свиква :Д

Супер фен Аватара на NissaN
    Маратонки Адидас-140 лв. Тениска Адидас-45лв. Анцуг-90 лв. и готово винаги си купувам оригинали на Адидас и Пума

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Маратонки Адидас-140 лв. Тениска Адидас-45лв. Анцуг-90 лв. и готово винаги си купувам оригинали на Адидас и Пума
    Ти май си от Перник, а?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Със сигурност.

otiose
    Guest
    Новите ми боти тип Кларкове, черен панталон, и ако сме с униформи ще си сложа ризата и вратовръзката от униформата или червена папийонка, ако не сме с униформа ще сложа риза и папийонка. :3 (момиче съм..) Изглежда доста официално, но не е : D

Има още 20 дена до тогава, умници.

Аз съм с кожени маратонки, дънки, риза, кожен колан и риза.

Wesinkca Bie
    Guest
    аз все още не съм решила защото се преместихме във нов град и нямам представа как може да са облечени другите смисъл странно ще е всички да със някакви рокли а аз да се изтупам там някаква спортна или пък обратното всички да ся някакви спортни пък само аз някаква накипрена. :S

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Тесни дънки, риза, бели обувки с цветя и кожени връзки.

Wesinkca Bie - един съвет - хич не го мисли толкова. Обличай се както на теб ти харесва, независимо как се облечени другите. Не гледай тях, просто бъди себе си. Дори да си по-различно облечена от тях носи си дрехите с гордо вдигната глава и да не ти дреме дали разни злобарки ще те обсъждат зад гърба ти.

Аз лично ще съм с пола на цветя, модела по принцип е по-бухнал, но като и сложа подплата отдолу и става още по-добре, с бял потник, широк кафяв колан и сандали на платформа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си