- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- дрехии за 15 септемврии..
Както си се обличам като излизам някъде...
Панталон,блузка и високи обувки.Няма да се издокарвам кой знае колко,но няма и да отида по дънки и кецове,все пак.Трябва да направя първо впечатление.![]()
Fashion is my passion.
с униформата съм сигурно![]()
Oh every time I close my eyes, I see my name in shining lights..
Пожелавам на всички утре приятен учебен ден.И най-вече на зайците.![]()
![]()
бяла блуза , бял панталон по краката, черни платформи ,черна бездънна яма / чанта /![]()
Just because you drive a Benz
I'm not goin' home with you
You won't get no nookie or the cookies
I'm no rookie
And still I'm sexy, independent
I ain't wit' it, so you already know
Enj0y ;]
awesomesheepy написа:
не си заслужава да съм облечена официално,или специално,защото класа ми е shit,и не сме задружни..
така,че слагам едни дънки,изправям косата,неква блузка и кецове и толкоз
повече не им трябва..пф..
сякаш няма да се гледаме цяла година..
+++ !
мии начи аз мислех да си взема едни по тъмни дънки (по мен), изчистен бял потник и на него да сложа някой черен гердан, харесала съм си и едно шалче което да вържа на ръката си (китката), едно черно портмоне ама от тия дългите и или кецове или обувчици (черни), а косата си нямам и на идея как да я направя мисля да я къдря ама не съм сигурна дали ще се получи хубаво накъдрено ...
И аз чакам с нетърпение да дойде 15...Да ,купих си доста неща за у-ще ,даже не ги обличам предварително ,за да са чистички.Има още време до 15 септ.и още неща мога да си купя ,ако харесам деКупих си нови кецове,суитчърт,анцунг,блу ки,ризки,дънки и т.н
Чакам с нетърпение у-ще
![]()
аз ще купя нещщо специално само за края на учебната година ( за мен тогава е празника а на 15 септември)
Както си се обличам принципно.... и без това ще ми е последният учебен ден ;d
аз ще отида с шортите, ще отида да си зема едно кафе, ще изпуша една цигара и ще изляза да бръмча с компанията хаха
Маратонки Адидас-140 лв. Тениска Адидас-45лв. Анцуг-90 лв. и готово винаги си купувам оригинали на Адидас и Пума
Новите ми боти тип Кларкове, черен панталон, и ако сме с униформи ще си сложа ризата и вратовръзката от униформата или червена папийонка, ако не сме с униформа ще сложа риза и папийонка. :3 (момиче съм..) Изглежда доста официално, но не е : D
Има още 20 дена до тогава, умници.
Аз съм с кожени маратонки, дънки, риза, кожен колан и риза.
аз все още не съм решила защото се преместихме във нов град и нямам представа как може да са облечени другите смисъл странно ще е всички да със някакви рокли а аз да се изтупам там някаква спортна или пък обратното всички да ся някакви спортни пък само аз някаква накипрена. :S
Тесни дънки, риза, бели обувки с цветя и кожени връзки.
Wesinkca Bie - един съвет - хич не го мисли толкова. Обличай се както на теб ти харесва, независимо как се облечени другите. Не гледай тях, просто бъди себе си. Дори да си по-различно облечена от тях носи си дрехите с гордо вдигната глава и да не ти дреме дали разни злобарки ще те обсъждат зад гърба ти.
Аз лично ще съм с пола на цветя, модела по принцип е по-бухнал, но като и сложа подплата отдолу и става още по-добре, с бял потник, широк кафяв колан и сандали на платформа.