- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- дрехии за 15 септемврии..
Карирана риза, черна тениска с надпис ''Dear School, I hate you'', за панталони не знам още, кецове.
аз ще съм с зеленикави дънки с някакви змии и цветчета май са на тях, тениска в цвят ванилия, с череп и цветчета, с дантелки и шипчета по раменете. ще нося малка кръгла чантичка с дълга дръжка в същия цвят и пак с подобни шипове, бежови кецове отново с шиповеи може би ще си взема някакво якенце, в случай, че е по хладно
а относно косата нямам си и идея още сигурно ще реша в последния момент както обикновено. същото се отнася и за лака но сигурно ще съм или с черен лак или с френски маникюр и така![]()
Униформа -.- , за жалост е задължителна,светло сини дънки,които си купих специално и си ги пазя, сини кецки на платформа .Като се замисля , трябва да си купя и чанта.Ако е хладно ще си наметна синя жилетка или кожено яке , още не съм решила . :33
в траурни дрехи![]()
С униформа, бежав панталон![]()
az za parvi pat 6te sam s uniforma i nqma da q i nqma da q ima tazi dilema kakvo da oblekaama tq pak edna uniforma ..... da ti umre konq naprao
![]()
класика в жанра
аз избрах прилично къса черна рокля бюстие, до коляното с бюстие отгоре покрито с блясъци и кристали, придружена от ниски обувки в черен цвят с пандела покрита също с блясъчета и кристали
Еми и в нашето училище трябва да сме с униформи ама аз няма да бъда! То е само едно пеене на химна и 5 стихотворения и после по барчетата с униформата..Да бееее ! :Д
Няма да си купувам дрехи, защото аз имам достатъчно и си ги харесвам много. Потник и клин, кецове, може и къси панталони зависи от времето.
Със бяла тениска със кръст, кафяво сако, сиви дънки и сиви пантофки със камъчета.
Абе хора аз завърших миналата година 12 клас,а утре съм свободен сутринта бихте ли ми препоръчали дали да отида до родното даскало да видя някой друг даскал или по-добре не,защото някой даскали могат да си помислят нещо лошо за мен-като например,че ми липсва ;д(е липсва си ми)
Е, не почваме 1 клас все пак кво толкоз го мислите и почваме на 16-ти де ... дънки,кецове,тениска , бяла риза и вратовръзка и щото ще е студено-предполагам някаква горница
Тадаа, ще съм с една широка бяла блуза с черен надпис отпред (I'm like a butterfly, pretty to look at, hard to catch, хехе) и тъмни дънки. Реших да си обуя удобните бежови кецове, бежовото яке иии чантичка в същия цвят (много си я обичам, във формата на цвете е <3).
поради факта, че започваме с "учене" май всички трябва да се издокарат, е аз па нЕма