.
Отговор в тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 320 от общо 320
    Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Карирана риза, черна тениска с надпис ''Dear School, I hate you'', за панталони не знам още , кецове.

аз ще съм с зеленикави дънки с някакви змии и цветчета май са на тях, тениска в цвят ванилия, с череп и цветчета, с дантелки и шипчета по раменете. ще нося малка кръгла чантичка с дълга дръжка в същия цвят и пак с подобни шипове, бежови кецове отново с шипове и може би ще си взема някакво якенце, в случай, че е по хладно
    а относно косата нямам си и идея още сигурно ще реша в последния момент както обикновено. същото се отнася и за лака но сигурно ще съм или с черен лак или с френски маникюр и така

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Маратонки Адидас-140 лв. Тениска Адидас-45лв. Анцуг-90 лв. и готово винаги си купувам оригинали на Адидас и Пума
    кифла в мъжки вариант

сигурно умножаваш цената на дрехите по 100, и тогава ги пишеш тук

и на първия уч. ден с анцуг - сериозно?!

тц-тц

жалкар

Униформа -.- , за жалост е задължителна,светло сини дънки,които си купих специално и си ги пазя , сини кецки на платформа .Като се замисля , трябва да си купя и чанта.Ако е хладно ще си наметна синя жилетка или кожено яке , още не съм решила . :33

в траурни дрехи

Супер фен
    С униформа, бежав панталон

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Маратонки Адидас-140 лв. Тениска Адидас-45лв. Анцуг-90 лв. и готово винаги си купувам оригинали на Адидас и Пума
    axxaxaxa

mimito379
    Guest
    az za parvi pat 6te sam s uniforma i nqma da q i nqma da q ima tazi dilema kakvo da obleka ama tq pak edna uniforma ..... da ti umre konq naprao

Red face

класика в жанра
    аз избрах прилично къса черна рокля бюстие, до коляното с бюстие отгоре покрито с блясъци и кристали, придружена от ниски обувки в черен цвят с пандела покрита също с блясъчета и кристали

Голям фен Аватара на babyy123
    с униформа съм аз

Еми и в нашето училище трябва да сме с униформи ама аз няма да бъда! То е само едно пеене на химна и 5 стихотворения и после по барчетата с униформата..Да бееее ! :Д

Няма да си купувам дрехи, защото аз имам достатъчно и си ги харесвам много. Потник и клин, кецове, може и къси панталони зависи от времето.

Със бяла тениска със кръст, кафяво сако, сиви дънки и сиви пантофки със камъчета.

Черно бяла блуза, черни дънки, черни converse + кожено яке.

Абе хора аз завърших миналата година 12 клас,а утре съм свободен сутринта бихте ли ми препоръчали дали да отида до родното даскало да видя някой друг даскал или по-добре не,защото някой даскали могат да си помислят нещо лошо за мен-като например,че ми липсва ;д(е липсва си ми)

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Е, не почваме 1 клас все пак кво толкоз го мислите и почваме на 16-ти де ... дънки,кецове,тениска , бяла риза и вратовръзка и щото ще е студено-предполагам някаква горница

JustaLittleKid
    Guest
    Тадаа, ще съм с една широка бяла блуза с черен надпис отпред (I'm like a butterfly, pretty to look at, hard to catch, хехе) и тъмни дънки. Реших да си обуя удобните бежови кецове, бежовото яке иии чантичка в същия цвят (много си я обичам, във формата на цвете е <3).

Униформа и то задължителна.

поради факта, че започваме с "учене" май всички трябва да се издокарат, е аз па нЕма

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    .. не искам да идва тъпия 15-ти
    +11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си