.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Аз не схващам защо обиждате момичето?Не го обича и тва е ебаси,дай да я убиеме,путка била,лигла била не знам си ква била.Ми малка е,няма да се жени ебаси.Иначе към момчето,не я търси.Само това ще те посъветвам.

Голям фен Аватара на notlike
    Те се изчерпаха повечето полезни съвети. Моят съвет е БЪДИ МЪЖ, а не пу***поклонник, с извинение. Зарязала те е, защото си се лигавил. Жените не обичат лигльовците. Дано ти е за урок, че трябва да бъдеш истински мъж и понякога, дори да не се държиш перфектно с приятелката си и да си леко груб, тя ще те обича, защото ще усеща закрила,а всяка жена обича мъжката закрила. А дори да ти се обиди, ти ще можеш да кажеш, че си по-груб, защото я обичаш и искаш да я защитиш. Това е моят съвет - бъди себе си, дръж се мъжки и запомни, че винаги можеш да намериш по-добра от тази, която си изгубил.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Голям фен
    Град
    софия
    Бацо изпитан метод ти предлагам как да забравиш женската към която си се привързал: и така

1. del skype
    2.del facebook
    3.del sms
    4.del snimki (или ги скрии некъде за след години да се смееш )
    5.фани се некоя др мацка и не сравнявай кво е било с предната

Успех пичага

Вземам под внимание отговорите ви и съветите ви , но все пак искам на разбера мението на всички.Искам да се събера с нея но просто ми набиите в кухата глава как да не се държа като Пу**а а да й покажа че наистина мога да се държа като мъж,искам да види че мога да я закрилям,а не да смята ,че "Тя е мъжа в семейството"
    [img][/img]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от withdrawsmoke
    Не.. Не.. вижте аз се превърнах в лиглиьо защото мислех че начина да я задаржа при мен дълго време е да съм максимално открит и да споделям чувствата си за да знае че я обичам истински.
    Ама я чакай малко! Да сваляш гарда пред момичето, показвайки, че я обичаш истински, НЕ Е ДА СИ ЛИГЛЬО!
    Да си лигльо е да тънеш в самосъжаление. А ти това правиш.
    На 16 си, за какво момиче на живота говориш?! Забравяш я и продължаваш напред...
    И не вкарвай фасони от рода на "Да не мислиш, че е толкова лесно, обичам я, бля-бля-бля".
    Не е лесно и никой не е казал, че е. Но не я обичаш, само изпитваш привързаност и може би обич към нея. Но не е любов.
    Дерзай.

Давате съвети който в някаква степен помагат,но защо всички мислите че трябва да я намразя и забравя.Целта ми е да се зближа с нея като ПРИЯТЕЛ ,след това аз си знам какво ще правя.Пък и да не мислите,че поне при мен е лесно да намериш друга още същия ден в който те е оставила предишната.Нямам си и на идея как да започна нова връзка,не съм кой знае какъв,нормално момче,а момичетата си падат или по "лоши момчета" или по момчета който имат много приятели който се понават във всички и т.н.(известни) А аз какво да кажа норамлен с приятели,но не просто познати аз изстиснки.И все пак ограничени контакти с момичета.Просто незнам.
    [img][/img]

Повече от фен Аватара на razores
    Сиг ти е първата щом се държиш така...намери си друга

Цитирай Първоначално написано от razores
    Сиг ти е първата щом се държиш така...намери си друга
    Държа се така защото я обичам.Толкова неща съм правил за нея за да и го докажа,също така за да си го докажа сам на себе си !
    [img][/img]

Цитирай Първоначално написано от truculent
    Брат ми зарад п*тка си станал п*тка да знайш ;| дано ти е за първи и последен път не вкарвай никви чувства в момиче докато тя не вкара
    И тя вкара чувства ама ги убих с лигавщина :@
    Eми баце тука вече немоа ти помогна... Нз не съм много по извиненията и ако стане нещо просто много рядко ще стане да тръгна да се обяснявам колко съжалявам и т.н.. Помоли я за 2-ри шанс и ако и тя те е обичала може да си я върнеш ако не не...

Мега фен
    тя те зарязала- ти ще ходиш по нея? луд ли си? я си продължавай живота! явно не е за теб, а докато си вглъбен в мисли за нея, може да пропуснеш шанса си с много по- подходяща.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    тя те зарязала- ти ще ходиш по нея? луд ли си? я си продължавай живота! явно не е за теб, а докато си вглъбен в мисли за нея, може да пропуснеш шанса си с много по- подходяща.

Дааааа ! Те подходящите парат от небето знаеш ли ?!?!
    [img][/img]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy

Дааааа ! Те подходящите парат от небето знаеш ли ?!?!
    да, знам, ти не го ли беше чул? хаха.

не ми се пали, давам ти съвсем практичен съвет. ако искаш го следвай, ако искаш- недей. ако тичаш по нея, ти ще страдаш, не аз, така че не ме вълнува особено какво ще избереш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Превърнал си се в типична мъжка п*тка !!! Направо ме хваща яд като гледам такива като тебе...Бъди малко мъж ве.Недей я търси въобще,щото така само й се натрапваш.Ако имаш някви шансове то са след време,но не и сега...Кавал

+++

Живота подължава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си