- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъсахме,как да постъпя от тук нататък ?
Аз не схващам защо обиждате момичето?Не го обича и тва е ебаси,дай да я убиеме,путка била,лигла била не знам си ква била.Ми малка е,няма да се жени ебаси.Иначе към момчето,не я търси.Само това ще те посъветвам.
Те се изчерпаха повечето полезни съвети. Моят съвет е БЪДИ МЪЖ, а не пу***поклонник, с извинение. Зарязала те е, защото си се лигавил. Жените не обичат лигльовците. Дано ти е за урок, че трябва да бъдеш истински мъж и понякога, дори да не се държиш перфектно с приятелката си и да си леко груб, тя ще те обича, защото ще усеща закрила,а всяка жена обича мъжката закрила. А дори да ти се обиди, ти ще можеш да кажеш, че си по-груб, защото я обичаш и искаш да я защитиш. Това е моят съвет - бъди себе си, дръж се мъжки и запомни, че винаги можеш да намериш по-добра от тази, която си изгубил.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Бацо изпитан метод ти предлагам как да забравиш женската към която си се привързал: и така
1. del skype
2.del facebook
3.del sms
4.del snimki (или ги скрии некъде за след години да се смееш)
5.фани се некоя др мацка и не сравнявай кво е било с предната
Успех пичага
Вземам под внимание отговорите ви и съветите ви , но все пак искам на разбера мението на всички.Искам да се събера с нея но просто ми набиите в кухата глава как да не се държа като Пу**а а да й покажа че наистина мога да се държа като мъж,искам да види че мога да я закрилям,а не да смята ,че "Тя е мъжа в семейството"
[img][/img]
Ама я чакай малко! Да сваляш гарда пред момичето, показвайки, че я обичаш истински, НЕ Е ДА СИ ЛИГЛЬО!Първоначално написано от withdrawsmoke
Да си лигльо е да тънеш в самосъжаление. А ти това правиш.
На 16 си, за какво момиче на живота говориш?! Забравяш я и продължаваш напред...
И не вкарвай фасони от рода на "Да не мислиш, че е толкова лесно, обичам я, бля-бля-бля".
Не е лесно и никой не е казал, че е. Но не я обичаш, само изпитваш привързаност и може би обич към нея. Но не е любов.
Дерзай.
Давате съвети който в някаква степен помагат,но защо всички мислите че трябва да я намразя и забравя.Целта ми е да се зближа с нея като ПРИЯТЕЛ ,след това аз си знам какво ще правя.Пък и да не мислите,че поне при мен е лесно да намериш друга още същия ден в който те е оставила предишната.Нямам си и на идея как да започна нова връзка,не съм кой знае какъв,нормално момче,а момичетата си падат или по "лоши момчета" или по момчета който имат много приятели който се понават във всички и т.н.(известни) А аз какво да кажа норамлен с приятели,но не просто познати аз изстиснки.И все пак ограничени контакти с момичета.Просто незнам.
[img][/img]
Сиг ти е първата щом се държиш така...намери си друга![]()
Държа се така защото я обичам.Толкова неща съм правил за нея за да и го докажа,също така за да си го докажа сам на себе си !Първоначално написано от razores
[img][/img]
Eми баце тука вече немоа ти помогна... Нз не съм много по извиненията и ако стане нещо просто много рядко ще стане да тръгна да се обяснявам колко съжалявам и т.н.. Помоли я за 2-ри шанс и ако и тя те е обичала може да си я върнеш ако не не...Първоначално написано от withdrawsmoke
тя те зарязала- ти ще ходиш по нея? луд ли си? я си продължавай живота! явно не е за теб, а докато си вглъбен в мисли за нея, може да пропуснеш шанса си с много по- подходяща.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
Дааааа ! Те подходящите парат от небето знаеш ли ?!?!![]()
![]()
[img][/img]
да, знам, ти не го ли беше чул? хаха.Първоначално написано от withdrawsmoke
не ми се пали, давам ти съвсем практичен съвет. ако искаш го следвай, ако искаш- недей. ако тичаш по нея, ти ще страдаш, не аз, така че не ме вълнува особено какво ще избереш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от BlindedAngel
+++![]()
Живота подължава![]()