- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Привързване след секс
То вече не останаха теми,които да се повтарят,но такава не съм,виждала,поне в последните 2 години.Така че ако наистина има друга подобна,извинявам се.
Преди няколко дни ми се случи нещо интересно-преспах с едно момче с идеята,че ще е само секс.И на него му беше пределно ясно,че от моя страна е само това.Но той взе,че хлътна.
Та въпросът ми е,случвало ли ви се е нещо подобно,независимо дали сте мъж или жена.И според вас кой се привързва повече при такива ситуации-мъжът или жената?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Привързаност има само ако секса е бил хубав пп. да случвало ми се е
Привързал се е, защото няма опит в тея неща.
Ехе, в новото Космо има статия точно за това. Не ти е бил от листа с приятели, нали?
Обикновено жената се привързва. Мъжете знаят разликата между любов и секс - горещи адмирации за което![]()
Да,и аз по принцип съм забелязала,че мъжете правят тази разлика.Но този път явно не, изключение от правилото.
Ами по принцип когато съм правила секс с някой, с когото знам, че ще е само секс не съм се привързвала. Но когато правя секс с приятеля ми определено се чуствам много по-привързана към него отколкото преди това. Сексът сближава, но когато е само секс е просто удоволствие.
+1! \Първоначално написано от GreenFairy
/ Сексът е върховно удоволствие и сближава хората, които се обичат, но понякога - и без да има любов, както е случаят на авторката!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ох мъжете правели разлика друг път... И мъжете и жените като ги удари любовния хормон мислите остават на заден план. Това, че някои хора си мислят, че могат да конторлират чувствата си не е вярно... Евентуално можеш да подтиснеш чувствта си но един ден излзиат наяве с все сила... Авторката тебе от много време искам да те хапна за закуска ама все ми се изкъкваш и аз съм ти сърдита![]()
![]()
Много неща се променят с много малко.. Примерно имала съм случаи когато някое момче ми е било супер антипатично и след точно 2 реплики вече ми харесва... Така, че зарад единия секс всичко може да се промени. Това, че ти си се надявала да е само едното мушване не значи, че и той е бил така...
Сегашната ми връзка е следствие от секс за една нощ. Аз хлътнах първа, той доста по-късно.
Никой не може да контролира чувствата си. Не зависи от пола.
Що ще ме ядеш,аз нищо не съм направила?Първоначално написано от Awesomness
![]()
Сигурно не е правил достатъчно секс, за да го приеме само като удоволствие![]()
ми на мен ми се е случвало само веднъж и то не беше точно превързаност след секс ,но основно това беше фактораПървоначално написано от Extremescream
,но и той беше като мен и това продължи известно време. Иначе доста добре правя разликата от секс и любов.Но това винаги зависи от двамата ,не от един.
sleda ot lubovta
Случвало ми се е, но с нея си имахме заигравка и преди да си легнем. Все още тая леки надежди, че можем да повторим някога. За връзка ми е ясно, че няма как да стане, поради много причини.
+1Първоначално написано от PinkPan7her
Важното според мене е превръзването да е здраво стегнато иначе може да се разхлаби превръзкото
Не съм прочел и един коментар от тая тема,само искам да ти кажа "Здрасти!"
Станислава