.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Привързване след секс

То вече не останаха теми,които да се повтарят,но такава не съм,виждала,поне в последните 2 години. Така че ако наистина има друга подобна,извинявам се.

Преди няколко дни ми се случи нещо интересно-преспах с едно момче с идеята,че ще е само секс.И на него му беше пределно ясно,че от моя страна е само това.Но той взе,че хлътна.
    Та въпросът ми е,случвало ли ви се е нещо подобно,независимо дали сте мъж или жена.И според вас кой се привързва повече при такива ситуации-мъжът или жената?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Привързаност има само ако секса е бил хубав пп. да случвало ми се е

Мега фен
    Привързал се е, защото няма опит в тея неща.

anonymous708973
    Guest
    Ехе, в новото Космо има статия точно за това. Не ти е бил от листа с приятели, нали?
    Обикновено жената се привързва. Мъжете знаят разликата между любов и секс - горещи адмирации за което

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да,и аз по принцип съм забелязала,че мъжете правят тази разлика.Но този път явно не, изключение от правилото.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Ами по принцип когато съм правила секс с някой, с когото знам, че ще е само секс не съм се привързвала. Но когато правя секс с приятеля ми определено се чуствам много по-привързана към него отколкото преди това. Сексът сближава, но когато е само секс е просто удоволствие.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Ами по принцип когато съм правила секс с някой, с когото знам, че ще е само секс не съм се привързвала. Но когато правя секс с приятеля ми определено се чуствам много по-привързана към него отколкото преди това. Сексът сближава, но когато е само секс е просто удоволствие.
    +1! \/ Сексът е върховно удоволствие и сближава хората, които се обичат, но понякога - и без да има любов, както е случаят на авторката!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Ох мъжете правели разлика друг път... И мъжете и жените като ги удари любовния хормон мислите остават на заден план. Това, че някои хора си мислят, че могат да конторлират чувствата си не е вярно... Евентуално можеш да подтиснеш чувствта си но един ден излзиат наяве с все сила... Авторката тебе от много време искам да те хапна за закуска ама все ми се изкъкваш и аз съм ти сърдита
    Много неща се променят с много малко.. Примерно имала съм случаи когато някое момче ми е било супер антипатично и след точно 2 реплики вече ми харесва... Така, че зарад единия секс всичко може да се промени. Това, че ти си се надявала да е само едното мушване не значи, че и той е бил така...

Сегашната ми връзка е следствие от секс за една нощ. Аз хлътнах първа, той доста по-късно.

Никой не може да контролира чувствата си. Не зависи от пола.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Авторката тебе от много време искам да те хапна за закуска ама все ми се изкъкваш и аз съм ти сърдита
    Що ще ме ядеш,аз нищо не съм направила?

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Сигурно не е правил достатъчно секс, за да го приеме само като удоволствие

Re: Привързване след секс

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    То вече не останаха теми,които да се повтарят,но такава не съм,виждала,поне в последните 2 години. Така че ако наистина има друга подобна,извинявам се.

Преди няколко дни ми се случи нещо интересно-преспах с едно момче с идеята,че ще е само секс.И на него му беше пределно ясно,че от моя страна е само това.Но той взе,че хлътна.
    Та въпросът ми е,случвало ли ви се е нещо подобно,независимо дали сте мъж или жена.И според вас кой се привързва повече при такива ситуации-мъжът или жената?
    ми на мен ми се е случвало само веднъж и то не беше точно превързаност след секс ,но основно това беше фактора ,но и той беше като мен и това продължи известно време. Иначе доста добре правя разликата от секс и любов.Но това винаги зависи от двамата ,не от един.
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Случвало ми се е, но с нея си имахме заигравка и преди да си легнем. Все още тая леки надежди, че можем да повторим някога. За връзка ми е ясно, че няма как да стане, поради много причини.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ехе, в новото Космо има статия точно за това. Не ти е бил от листа с приятели, нали?
    Обикновено жената се привързва. Мъжете знаят разликата между любов и секс - горещи адмирации за което
    +1

Голям фен
    Град
    софия
    Важното според мене е превръзването да е здраво стегнато иначе може да се разхлаби превръзкото

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Не съм прочел и един коментар от тая тема,само искам да ти кажа "Здрасти!"
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си