- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо в последно време сънувам секс с други мъже ?
Преди сънувах как правя секс с приятеля си,а вече сънувам и с други... защо ?
Ти на колко си!?Принципно, причината и за двете в повечето случеи е пубертета!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ами щото не може да си контролираме сънищата може би.... Ходи си намери съновник...
Съновник има в Rozali в Google! Потърси там за съня ти и ще видиш какво ти предстои!
Женско съм!![]()
![]()
![]()
Щото те тресе пубертета затова.
дам, и аз вече втора вечер подред сънувам с чужди момичета(а пубертета го минах вече )
При тебе е друго,някои сънища са в последствие на неща които не можеш да имаш сеш сеПървоначално написано от FunkyBoy
![]()
На 20 години съм...
защото вътрешно в себе си имаш превличане към други мъже.Нормално при хора ,които им е доста рано да бъдат само с един човек.Първоначално написано от make_you_mine
sleda ot lubovta
тове ще рече, че съм умрял за секс с други момичета.. а не е такаПървоначално написано от Sh@d0w
мойта си ми стига за сега
Всъщност сънищата са игра на мозъка. Най-общо казано хваща различни сигнали от двете полукълба и ги свързва в безмислени "реалности". Така че, ако си мислил за секс например, после си мислил за някого, после си мислил и за някое място да речем, когато спиш сигналите могат да се объркат и ето ти съняне е много точно обяснено, ама е горе-долу така.
Гладна кокошка просо сануваПървоначално написано от make_you_mine
![]()
Слава Богу, че си момиче, че в повечето случеи момчитата не излизат от пубертета...Първоначално написано от make_you_mine
Шегата настрана, съгласна съм с FunkyBoy! \/
Женско съм!![]()
![]()
![]()
на всеки му се е случвало и на мен ми се е случвалотова е съвсем нормално!
![]()
![]()
E uno и я преди 3-4 дена накъде сънувааа два поредни дена с две различни женски... ама тамън стигнем да и го вкарам и се събудим мокар ... после разправии с гащите![]()
![]()
![]()
Хормоните ти бушуват.Остави ги да си бушуват.Няма страшно.Това е само сън![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Защото не е задължително да те привлича единствено приятеля ти.![]()
И на мен ми се е случвало... Съвсем нормално е, нали все пак е само сън? (:
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Кофтито е, че сънищата често са израз на подсъзнателни желания. Което вече е лошо. Капиш?![]()
Лошо е, ако ги изпълниш тея желания, докато си имаш някой. Сънят все още не е изневяра.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Сексуална неудовлетвореност от партньора ти, все пак сънищата (въпреки многото спорове) са си израз на подсъзнателни нужди и мисли, тъй че...
Нормално е.
Ти да не мислиш, че той винаги си фантазира за теб, докато лъска?
all day... all night... what the fuck?!
За мен това са глупости, че подсъзнателно го искаш. Ако сънуваш, че убиваш - това ли ти е желанието?Ако сънуваш, че падаш от покрива - това ли искаш? Това е просто сън, не му отдавай толкова важно значение.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Голяма работа. Човек не може да си контролира сънищата.Първоначално написано от FunkyBoy
Не е редно да ги приемаме буквално също така!
Няма значение пубертет или не. Човек сънува какво ли не през целия си живот.
Четох за някъв баща, дето сънувал че прави секс с дъщеря си. Разбира се, че се събудил погнусен и с ужасно чувство. Би било смешно някой недодялан льольо да почне да си прави изводи, че бащата е извратен, има някви желания и задни мисли. Това е просто сън.
Сънищата са сложно нещо, микс от неща, които са ни направили впечатление, моментни състояния, съвкупност от символи.. вярвам, че предсказват бъдещето, но не по буквалния начин!
Сънувала съм куп целувки примерно с най-различни хора, ама целувка на сън не значи бъдеща любов, а скарване и винаги съм се карала после с хората, които съм сънувала че ме целуват!
Така че стига буквализми или някой да почне си мисли, че като сънува други, и значи трябва да скъса със сегашния си партньор. Смех
LovelyGirl + 1..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride