.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Кофтито е, че сънищата често са израз на подсъзнателни желания. Което вече е лошо. Капиш?
    Лошо е, ако ги изпълниш тея желания, докато си имаш някой. Сънят все още не е изневяра.
    Така е. И тази мисъл много ме радва

LovelyGirl, прекалено лекомислено гледаш на нещата. Сънят че убиваш може да е израз на страшно много неща. А тълкуването на сънища е доста сложна материя, която обаче би могла да каже доста неща за теб като личност... и далеч не всеки я владее.

Разбира се, че гледам лекомислено. Както казах, това е просто сън Разбирам да сънува системно нещо сериозно, което да и създава проблеми, или което да е породено от проблеми - тогава трябва да се притеснява.Не мисля и че е важно да тълкуваш всеки един сън.На мен повечето ми сънища са смесица от нещата, които съм вършила, чула, казала през деня.Какво има за тълкуване? Тук определено не говорим за нещо много важно, така че няма нужда от задълбочаване
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    сексуална неудовлетвореност от партньора ти, все пак сънищата въпреки многото спорове са си израз на подсъзнателни нужди и мисли, тъй че...
    точно това е! правите ли секс с приятелят ти? или ти май на сънища караш???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си