.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Подарък :(

Подарък :(

Може да ви се стори тъпа темата, обаче на мен ми става адски гадно ,защото приятелят ми никога не ми подарява подаръци. Заедно сме от 3 год. и на всеки празник аз му подарявам подарък (понякога нещо малко и евтинко,понякога нещо скъпо ) , а той никога не се сеща.... Ужасно е... Дори не искам да е скъп подаръка , нещо малко ,но от сърце адски много би ме зарадвало, обаче дори тва не получавам И не е поради липса на пари - просто не се сеща .... Много кофти се чувствам, когато някоя от приятелките ми се похвали какъв подарък е получила за Коледа (примерно) и като ме пита аз кво съм получила да отговоря -Нищо!

Малко дълго се получи, обаче очаквам вашите мнения и коментари

3 години нито 1 подарък ,,,, ходих с едно момиче още първия ден и подарих презерватив ...

Град
    somewhere...
    за толкова време заедно и нищо да не ти подари....
    явно просто си е такъв твоя приятел. При някои хора без напомняне нищо не става така че свиквай.... Или щом за теб е такъв проблем си намери някой който да се сеща малко от малко ...
    Успех
    They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Кажи на някой/някоя общ/а приятел/ка да го сръча.Така случайно да го попита какво ти е подарил за някакъв празник и той като каже нищо,да го пита защо и да му напомни или ддз ти говори с него !
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А за рождените ти дни подарява ли ти подаръци?!
    Ако и тогава не ти подарява става кофти,а за Коледа,Нова година и т.н. ... може би просто не мисли,че е необходимо
    Макар,че ми се струва малко странно Всичките ми гаджета са ми подарявали разни неща с и без повод,но явно има и такива,които не се сещат
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на radeberger
    Въпрос на възпитание си е .

като дойе някой празник му кажи "ти какво искаш, дрън- дрън... хайде да си направим сами подаръците/да си разменим подаръците на тази дата/ много ще ти е лесно с моя подарък, ако се сещаш какво съм ти споменавала/ подаръците да са изненада..." и ако не стане и този път (а гаджето ти е пълен вейко), то му кажи "абе пич (или мило, квото там си викате), нали се разбрахме, кво стана, забрави ли ме, имаше някакъв супер ангажимент или? " и всичко това уж на шега. ако е умен, ще зацепи че нещо е в грешка и скоро се приготви за подарък. ако не стане, то явно не вярва в тая традиция и не си длъжна да копуваш подарък. подарявай му най- сладките целувки успех

По скоро на отговорност ... и любов към човека ... ако сам не се сетиш ... утре някоя тяхна обща приятелка ще ги подсети 3 години по късно ще ти е подарил само 1 подарък ... не го разбирам това

Град
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Как пък реши,че е въпрос на възпитание?!
    Въпрос на уважение - да,но на възпитание - не мисля

Нито за РД,нито за годишнина,нито за имен ден,нито за Св.Валентин, нито за Коледа, нито за НГ.....напълно отчаяна съм . И всеки път като му подаря подарък (за всеки празник!!!) се надявам,че и той ще се сети... ама не...много ми е гадно дори свете не се сеща да ми купи,колкото за жеста

Супер фен Аватара на radeberger
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Как пък реши,че е въпрос на възпитание?!
    Въпрос на уважение - да,но на възпитание - не мисля

Научен да оважаваш половинката си . (айде така да се изразя )

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    АБСОЛЮТНО НИЩО ли не ти е подарявал ?

Поне да ти честити сеща ли се ?
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta

То не е за смях ... трагедия е ... 1 на милион сигурно се случва

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta

То не е за смях ... трагедия е ... 1 на милион сигурно се случва
    Не се смея. Просто си се чудя що за особняк трябва да е.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Ами смотан е човека ... и заради него страда и тя ...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Спри да му подаряваш и ти
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    То пък едно страдание ... Голяма работа,че не й подарява подаръци ...
    В крайна сметка в една връзка е важно да има разбирателство,уважение и любов,а не някакви си подаръци
    А и някой по-горе каза,че трябвало момичето да му напомни да й подарява подаръци ... Това ми звучи толкова унизително и просто,че просто нямам думи ...
    Като толкова много иска да й се подаряват подаръци нека да си хване друго гадже и готово ...

anonymous708973
    Guest
    Зори, малко бързаш мисля.
    Това тотално пренебрегване (дори за рожден ден) може да е показател за по-големи проблеми. Авторке, има ли случаи, в които те е заебавал ей така? Примерно, заради приятелите си... или ти връзва тенекия? Нещо такова?

Голям фен Аватара на notlike
    Стана интересно. Нож с две остриета. Не знам - за всеки подарък е различно нещо. За един е гривна, за друг е целувка за здравей. Не можеш да го критикуваш заради това му качество. Обичай го такъв, какъвто е. Затова сте заедно. Ако си сериозна, няма да гледаш кусурите на човека, когото обичаш. Да, разбирам те, че ти е гадно, но продължаваш. Не е важно да ти купи една гривна, важно е да знаеш, че когато се нуждаеш от помощ, той ще ти я окаже. Няма по-голям подарък от обичта и чуждото уважение
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

сериозно?

добре де как така? разбирам да е 1-2 пъти, но чак пък всеки път? не лму ли става неудобно ти все да му подаряваш нещо а той на теб нищо! неразбирам.

Град
    Пантерке,авторката споменава празници като Коледа,но не и Р.Д.,което ме навежда на мисълта,че поне тогава й подарява ...
    Все пак подаръка за Коледа не е толкова важен,както този за Р.Д.-то и ако дори тогава авторката не получаваше нищо щеше да го спомене (според мен) ...
    Тааа мисълта ми беше,че ако за Р.Д.-то й подарява по нещо,а за другите празници не - то тогава проблема не е чак толкова голям,защото не всички хора (било то момчета или момичета) обичат или имат навика да подаряват подаръци на гаджетата си за Коледа,Нова година,годишнини и т.н.

Цитирай Първоначално написано от YourDream
    Нито за РД,нито за годишнина,нито за имен ден,нито за Св.Валентин, нито за Коледа, нито за НГ.....напълно отчаяна съм . И всеки път като му подаря подарък (за всеки празник!!!) се надявам,че и той ще се сети... ама не...много ми е гадно дори свете не се сеща да ми купи,колкото за жеста
    3oPuTy ти май не прочете това а ?

Град
    Дам,този пост определено не съм го видяла
    Амиии това вече е кофти,но пак казвам,че подаръците не са всичко
    Аз например мразя,когато някой ми подарява подаръци Дори на нашите съм им забранила да ми подаряват подаръци и всеки път,когато се случи нещо подобно се цупя по няколко дена
    Е за сметка на това обожавам да правя подаръци С и БЕЗ повод

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си