.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)

Кофти ситуация..

Здравейте хора! Лято е..излиза ви се навън с приятели и т.н. Проблема при мен е, че се скарах много лошо с баща ми и той сега нито ми говори и ми е казал да му искам разрешение за всяко излизане, дори до магазина. Ок, ще му искам разрешение, но как да го помоля да ме пусне поне до 8ч. навън.Дори искам да ми сложи вечерен час около 8 ч... Не живея в кой знае колко голям град, а там където искам да съм е на 5мин от вкъщи. Нямаше да настоявам толкова, но сега се появи едно момче в иначе голямата ни компания и..знаете...искам да съм там, а съм принудена да си стоя вкъщи, а съм вече на 13!!!...Знам, че има хора с много по-големи проблеми, но това вече ми се случва 3-то лято!! Опитвала съм се да говоря с него, но е голям инат...Благодаря, че изтърпяхте това обсипване с проблемите ми и много ще се радвам да ми дадете добри съвети как да постъпя...Благодаря предварително и приятно лято!!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Еми говори с него бъди внимателна, не го пришпорвай и му покажи, че може да ти се има доверие
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Re: Кофти ситуация..

Цитирай Първоначално написано от polssa
    а съм вече на 13!!!
    !
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Град
    София

Здравейте хора! Лято е..излиза ви се навън с приятели и т.н. роблеПма при мен е, че се скарах много лошо с баща ми и той сега нито ми говори и ми е казал да му искам разрешение за всяко излизане, дори до магазина. Ок, ще му искам разрешение, но как да го помоля да ме пусне поне до 8ч. навън.Дори искам да ми сложи вечерен час около 8 ч... Не живея в кой знае колко голям град, а там където искам да съм е на 5мин от вкъщи. Нямаше да настоявам толкова, но сега се появи едно момче в иначе голямата ни компания и..знаете...искам да съм там, а съм принудена да си стоя вкъщи, а съм вече на 13!!!...Знам, че има хора с много по-големи проблеми, но това вече ми се случва 3-то лято!! Опитвала съм се да говоря с него, но е голям инат...Благодаря, че изтърпяхте това обсипване с проблемите ми и много ще се радвам да ми дадете добри съвети как да постъпя...Благодаря предварително и приятно лято!!
    Карай се с него , вместо да си мила и очаквай на тия малки години да те пуска до 8.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Град
    Oпитвам се да бъда мила и да не се карам с него...а относно това, че съм на 13 и искам до 8 го правя, защото всички около мен са дотолкова, та и до по-късно..Благодаря иначе

Град
    around the world !
    Oпитвам се да бъда мила и да не се карам с него...а относно това, че съм на 13 и искам до 8 го правя, защото всички около мен са дотолкова, та и до по-късно..Благодаря иначе
    На твоите години бях до 22:00, ама тогава вечерният час не беше още въведен. Както и да е - щом се опитваш да бъдеш наистина мила с него, а той е голям инат, значи има някаква друга причина. ;? Захвани темата за излизането, все нещо ще го жегне, за да ти проговори и се разберете. Все пак искаш съвсем нормално - до 8, а и си е съвсем светло (т'ва може да ти е оправдание). Също така можеш да направиш и сравнение - моите приятели са до 8, а аз дори не излизам (някои родители обичат децата им да са наравно с връстниците си, а не ощетявани). Ще стане работата ;р

Град
    Благодаря много..майка ми е напълно съгласна да съм до 8, аз не искам повече...довечера ще поговоря с него дано се получи нещо..

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Слушай сега, моето е най-ефикасно...тва е мъж...ставаш сутринта пържиш му 2 яйца, една филийка и малко бекон и можеш да не се прибираш.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    И какво като си на 13 бе, моето момиче? На твоята възраст повечето си губят акъла.
    Трябва да приемеш,че зависиш от родителите си все още.
    Бъди сериозна и му се извини.

Град
    то не бяха яйца, вечери..абе инат си е...когато е бил в хубаво настроение (не се случва много често...все е ядосан от работата..) ме е пускал и до по-късно от 8...все някога ще ме пусне...накрая ще му писне да му се лепвам и да го моля

Град
    София
    то не бяха яйца, вечери..абе инат си е...когато е бил в хубаво настроение (не се случва много често...все е ядосан от работата..) ме е пускал и до по-късно от 8...все някога ще ме пусне...накрая ще му писне да му се лепвам и да го моля
    Отиваш и питаш майка ти щом тя ти дава, прибираш се в 8 и казваш мама ме пусна и да се оправят те .
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Супер фен
    Град
    увас ;p

а съм вече на 13!!!

освен да поговориш с него, друг съвет не мога да ти дам

мазни му се яко...

И като си на 13 трябва всичко да ти се позволява ли?! Говори с него, няма друг начин.
    And so the lion fell in love with the lamb.
    -What a stupid lamb.
    -What a sick masochistic lion...

8 си е съвсем нормален час за 13 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си