.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да го забравя ?

Любов с любов се забравя, но май не е много вярно.. Тръгнах с едно момче, (имам някакви симпатии към него, но не е любов.... ) само за да забравя бившия си (първата любов.. ), но не мога.. с това момче ходим вече от около 3 седмици, но нищо не се е променило.. всичко си е същото.. както в началото.. Постоянно мисля за бившия си .. не съм го виждала от 2 месеца.. липсва ми супер много, но нищо не мога да направя.. Незнам дали да продължа със сегашният ми приятел.. Страх ме е, че ще го нараня, ако не забравя бившия си
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Всичко зависи изцяло от теб. Ако искаш да забравиш бившият си приятел няма как да няма начин.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Наистина всичко опира до теб..
    Опитай се да не мислиш за бившия си..Излизай с
    приятели,намери си някакво хоби..Запиши се на някакъв курс - поне така няма да мислиш много за него..
    И тази мисъл - "Любов с любов се забравя" е вярно..Но както и ти си призна - към "новото момче" не си изпитвала любов,а просто те е привличал..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

както се казва първата любов не се забравя ако мислиш че има опастност да нараниш негащния си приятел по добре се разделете докато не е станало късно

Град
    София
    Първата любов наистина доста трудно се преживява. Ако не чувстваш нищо към другото момче по - добре се разделете, защото така нараняваш и него, и себе си и после ще ти стане двойно по - кофти.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Любов с любов се забравя, но нещата не стават на сила. Трябва поне малко да харесваш новото момче и да те привлича с нещо. А ти самата казваш, че си с него само, за да забравиш бившия. Така няма да стане. Ако наистина не изпитваш нищо към новия по-добре скъсайте докато е време, защото по-натам ще хлютне, ще се влюби, а ти може никога да не изпиташ нищичко към него и само ще го нараниш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

^ йееп!

отдай се изцяло на някое момче. друг начин не виждам. тия курсове/спортове.. абсурд ;>

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    има два варянта:оставаш с него и продължаваш да мислип за бившия или късаш с него и се опитваш да го забравиш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Град
    софия
    del skype
    del facebook
    del sms
    del tel No
    del pics..

Град
    В мислите ти..
    Прекарай повечко време с настоящия , с него също ще имаш силни емоции и спомени,който ще заличат онези старите.
    Знаеш ли и аз си виках така,докато не мина време и осъзнах че дойдоха даже по-хубави.
    Дай му шанс,ще видиш че времето променя всичко..

Игнорирай го от всякъде.. замисли се,над това кой те е правил по щастлив.. сегашния или бившия.Трябва да има силна воля,за да забравиш бившия си.. и да продължиш напред със сегашния Всичко наистина опира само и единствено до теб,ти си човека който ще реши какво да прави,колкото и съвети да ти дадем,ако ти не искаш да забравиш бившия си, ще продължиш да се измъчваш, но с времето всичко ще се промени.. ако продължите да не се виждате ще е най-добре

Съгласна съм, че всичко опира до теб и за това че първата любов не се забравя, колкото и да се опитваш, но идва момент, в който свикваш и вече си готова за нова връзка и ако при тебе този момент не е дошъл аз лично не мисля че трябва да разиграваш сегашния ти, не и ако имаш само симпатии към него.
    Don't worry about the people in your past, there is a reason they didn't make it to the future

По-добре изчакай да мине малко повече време, все пак 3 седмици е малко време, за да заобичаш някого, с когото си тръгнала ей така по симпатия.

the same
    направих грешка, че тръгнах с момчето само, за да забравя бившия дадох му напразни надежи и след това скъсахме за нищото,,, защото аз не можах да забравя ..
    по-добре, НЕ му давай напрани надежи ..

Град
    Anfield Road
    То, че няма да го забравиш - да. Не си търси друг приятел, просто ей така. Рано или късно ще срещнеш някое момче, което да харесваш наистина много и ще може да замениш стария.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Съсредоточи си вниманието върху момчето с което си сега,не гледай назад,само напред !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от LoveLetter
    То, че няма да го забравиш - да. Не си търси друг приятел, просто ей така. Рано или късно ще срещнеш някое момче, което да харесваш наистина много и ще може да замениш стария.

Напълно съгласна! = )
    Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Как да го забравя ?

Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa
    Любов с любов се забравя, но май не е много вярно.. Тръгнах с едно момче, (имам някакви симпатии към него, но не е любов.... ) само за да забравя бившия си (първата любов.. ), но не мога.. с това момче ходим вече от около 3 седмици, но нищо не се е променило.. всичко си е същото.. както в началото.. Постоянно мисля за бившия си .. не съм го виждала от 2 месеца.. липсва ми супер много, но нищо не мога да направя.. Незнам дали да продължа със сегашният ми приятел.. Страх ме е, че ще го нараня, ако не забравя бившия си
    Секс терапия и време. Тва ти тряа.
    Temet Nosce

벨야카

Re: Как да го забравя ?

Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa
    Секс терапия и време. Тва ти тряа.
    И малко алкохол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си