//може ли, заради малък експеримент, да помоля хората с подробни описания да добавят коя зодия са, че се обзалагам със себе си:Д

- свръхчувствителна съм
- доверчива съм
- романтична съм и с нездравословно ниво на идеализъм
=> лесно се разочаровам от хората и света, защото не отговарят на едно или друго мое очакване > обръщам им гръб, затварям се в себе си
- анализирам повече от необходимото, за всичко трябва да си има логично обяснение и не съм спокойна, докато не намеря такова (което често не е особено достоверно, защото
- съм фантазьорка (което принципно е нещо прекрасно, особено за материите, с които се занимавам, но при мен излиза от границите и да...)
- човек на крайностите съм, всичко е или черно, или бяло. (макар мозъкът ми да е съвсем наясно, че това не е така, емоционалната ми природа има своята дума по въпроса)
- говоря много за чувства, държа да ги анализирам от-до, което, сигурна съм, на моменти влудява асистиращите
- това с нивото го има и при мен. горда съм и имам висока(и адекватна!) самооценка и не понасям хора, които съм категоризирала като неспособни/некачествени. не мога да говоря с такива хора, поне не свободно и доколкото зависи от волята ми,предпочитам да си спестявам подобни контакти
- срамежлива съм. макар да знам, че си струвам, имам перманентна нужда от одобрение, признание, висока оценка от хора, които смятам за важни, чието мнение ме интересува по един или друг начин
- имам нужда любимите ми хора да ми показват, че ме обичат, отново извън рамките на нормалното.
- трудно понасям промени
- не обичам да рискувам
- човек на настроенията съм(което също не е лошо), съответно - непостоянна, несигурна,...
- може би чувството ми за хумор понякоога ранява хора, които не ме познават добре
- изпитвам всеки един човек в живота си, преди да го пусна през следващата врата:Д измислям им изпитания, водя им мислени плюсове и минуси. изключително злопаметна съм.
- правя си планове (които никога не се случват, разбира се)
...
сигурно има и още, но някой друг път ще дописвам;