.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив

Влюбена до уши

Значи имам голяяям проблем влюбена съм в едно момче с 2 години по-голямо от мен в началото си мислех,че ще отмине за 1-2 месеца,но това вече продължава годинаа Ужасно съм влюбена в това момче а то дори не ми обръща внимание.В квартала в който живея има много момчета моите приятелки все си харесват някой а аз никой.Не знам какво ми става и защо никой освен това момче не мога да харесам...Как да го забравя?

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Никой от форума не може да ти каже или помогне...

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная

Re: Влюбена до уши

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Значи имам голяяям проблем влюбена съм в едно момче с 2 години по-голямо от мен в началото си мислех,че ще отмине за 1-2 месеца,но това вече продължава годинаа Ужасно съм влюбена в това момче а то дори не ми обръща внимание.В квартала в който живея има много момчета моите приятелки все си харесват някой а аз никой.Не знам какво ми става и защо никой освен това момче не мога да харесам...Как да го забравя?
    Еми направи така,че да ти обърне внимание :P :P
    На колко си?

Град
    В мислите ти..
    Защо ти е да го забравяш,направи опит да те забележи и се пробвай ,от риск глава не боли .. ;р
    Пък тогава ако не стане се опитай да го забравиш..
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Град
    Пловдив
    На 14 съм.

Повече от фен Аватара на razores
    Запознайте се излезте някъде и може да те хареса

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Това случайно да не съм аз ? Хъхъ в майтап мила Пробвай да се събереш с него и неговата компания и да се опознаете повече.
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Мега фен
    и това момче ли е от квартала ти? имате ли общи познати? познавате ли се изобщо лично?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Сигурна ли си че момчето не те харесва?Познавате ли се въобще?Разкажи малко повече за да ти помогнем

Супер фен Аватара на radeberger

Re: Влюбена до уши

Как да го забравя?

Порасни . Предполагам , че догодина ще си 8 клас . В новото училище ще срещнеш много нови момчета .

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз съм така,но при мен са 4 години.Когато намеря лек срещу забравяне ще пиша.Но не вярвам да е скоро.

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Мила, в момента съм на 16. На 14, точно колкото теб и аз имах същия случай с момче от квартала. Беше най-големия playboy и аз естествено адски много си го харесах, уж бях влюбена, но не правех нищо по въпроса и само с харесването си остана... Както и да е.
    Първо се опитай да се запознаеш с него, ако все още не се познавате. Тогава разбери що за човек е и дали наистина си толкова влюбена в него.. А той на колко години е, знаеш ли?
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Горкичкото, мънинка си още, нормално е да се влюбиш така и да не знаеш какво да правиш - все пак нямаш опит.
    Опитай се по някакъв начин да покажеш на момчето, че го харесваш. Станало ти е като фикс идея. Дори повярвай ми, ако случайно стане така да тръгнете, може на практика да се окаже, че чувствата ти не са били толкова силни и че просто си го превърнала в една мания, в един идеал за момче. Не се отчайвай - твърде малка си. Аз съм на 21 и все още не съм намерила пълното щастие в любовта. В момента съм с момче, което ми харесва и допада изцяло, но честно да ти кажа, той не желае да бързаме и аз не знам до кога ще издържа на така.... има време да срещнеш истинската любов!

Не мога да ти кажа да го забравиш,защото който каквото да ти говори ти ще продължиш да го обичаш...По-добре направи нещо.Може и той да те харесва.
    Най-ценното притежание, което един мъж може да има на този свят е едно женско сърце.

Мега фен
    Град
    Earth...
    на 14, здрач, от 1 година го харесваш

ЗАБРАВИ!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Вие познавате ли се лично с това момче? Имали ли сте някакъв контакт до сега? Пробвала ли си по някакъв начин да му спечелиш вниманието? Ако не си - десйтвай
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Преди 2 седмици и аз се чувствах така .
    Срешнах човек който ме излекува и не само ме излекува,а и ми показа какво е любов.
    Този човек в който бях влюбена,буквално ме разиграваше.
    Един ден ме харесва,друг-не.
    Никога не сме били заедно.
    Преди 1 седмица срешнах човек в който съм влюбена и се радвам че и той е влюбен в мен.
    Мога да те посъветвам да спреш да мислиш за него.От личен опит ти казвам,че човек не обича само веднъж.

Град
    Пловдив
    То стана така,че с една приятелка си го бяхме харесали и един нейн приятел ни запозна.Всеки ден си пишем по скайпа и всячески се опитвам да му покажа чуствата си,но просто нищо и нищо....
    Май ще трябва да се опитам да го забравя...

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    ^ Ако има някакъв начин да поговорите лично, според мен ще е най-добре. Тези skype истории не са много сигурни. В смисъл, че си е друго живия контакт, лице в лице.
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

То стана така,че с една приятелка си го бяхме харесали и един нейн приятел ни запозна.Всеки ден си пишем по скайпа и всячески се опитвам да му покажа чуствата си,но просто нищо и нищо....
    и при мен е същото:той е с две години по-голям,една приятелка ме запозна с него,пишем си всеки ден по скайпа,обичам го като луда,той ме приема като приятелка(макарче ме харесва горе-долу на външен вид),....и се скарахме де,защото му бих шута,абе я си внуши за тоя твоя идиот,че е най-големия тъпак на света,изброй си на ум лошите му качества и добрите също,виж кои са повече и реши какво да правиш,ама най-добре пробвай да харесаш някой друг.
    мани го тоя..... играе си с тебе и по мой извод ен те харесва...съжалявам,че така трябва да ти го кажа,но нали и при мен е същото и аз имам опит ..... успех

Град
    in the reality : )
    и как се опита да му покажеш чувствата си? като му пращаш (hug) за чао? кажи му го направо като вече нямаш друг избор
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Опитай се да го впечатлиш някак,освен ако си няма приятелка,разбира се.
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми що не се пробваш с него

Да го забравиш го опознай...така може да го намразиш заради изгубеното веме по него а тои да не е бил кой знае какво ... запознаваи се и излизаи с други момчета така се някои характер...

Град
    няма значение
    Защо ти е да го забравяш ? Опитай да се сближите , гледай да сте в една компания , намери го във фейсбук,аха или импулс . Опитвай се да комуникираш с него при всеки удобен случай. А след време може и да те хареса и той , ако ли пък не , е явно просто не сте един за друг.
    I love you so much
    Every breath that I breathe is for you
    Every step that I do is for you
    Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
    Because you are everything for me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си