.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: help

Hybrid View

Град
    софия

Question help

С приятеля ми правихме секс без презерватив и сега съм много притеснена да не съм забременяла. Той каза че е внимавал, но все пак дали да не си купя от онезихапчета ескапел за всеки случай?

ей така като почнете....свърши ли в теб?
    Тръгвай към аптеката и си вземи хапче, поне ще си спокойна, а може и да си вземеш и презервативи за следващия път.

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Премести си мързеливия поглед малко по-надолу из темите и ще си отговориш на въпроса

За днес това е третата тема и е крайно време модовете да вземат някви мерки...

Ама ти ако всеки път взимаш Ескапел като си притеснена не ми се мисли к'во ще ти стане с организма...Като не си достатъчно спокойна да се довериш, че приятеля ти ще те "пази" правете го само с презерватив.Не взимай хапче, момчето не е свършило в теб, ако си с редовен цикъл си пресметни овулацията и се успокой малко.

Мега фен Аватара на baby_baby
    е за кво го правите без като знаете кво може да стане

Мега фен Аватара на RapExotic
    Защо ли имам чувството, че един и същи човек ги пише тия теми?

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
    Ама ти ако всеки път взимаш Ескапел като си притеснена не ми се мисли к'во ще ти стане с организма...Като не си достатъчно спокойна да се довериш, че приятеля ти ще те "пази" правете го само с презерватив.Не взимай хапче, момчето не е свършило в теб, ако си с редовен цикъл си пресметни овулацията и се успокой малко.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си