- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как си ги представяте ?
С какво ще си отиват такива кецове,нещо не ми идва на акъла,ако си ги взема дали ще мога да си ги нося с всичко(нещо,което не е спортно) или...моля ви дайте някакви идеии ако намерите снимки още по-добре![]()
![]()
Със дънки тип цигара,със къси дънкови панталонки,с клин..
п.с. много са хубави![]()
Общо взето аз бих ги съчетала с всичко(без рокля или зависи за каква рокля ства дума)
![]()
иначе са мн яки ..![]()
Aх тези кецовее![]()
![]()
Мм общо взето с всичко можеш да ги носиш - тесни дънки и някоя блузка / и тениска става/
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
ам с всичко ще се отиват ,. те са бели пък бялото на всичко си отива :P много са готинки!
ще бъде смешно ако съм с някаква туника и клин например(Извинявам се за гадната снимки ама по-хубава не намерих)
или
или
с такова яке няма да стои хубаво нали ?![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Според мен няма да стои хубаво с горе посочените снимки, но пък с някакви тесни дънки и птник/блуза(която да не е туника) ще стои чудесно.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
със снимките ,които си показала горе наистина няма да е хубаво прекалено спортни са ,но определено можеш да ги носиш с клин и по-дълга блуза точно туника .. но не се връзват с нещо елгатно като тези ,които си показала ^^
май ще се откажа от тях(защото моя стил е малко като по-горния(снимките)имам много по-официални туники и обожавам тренчове,а така като гледам няма да мога да си ги нося с моите дрехи,а ще трябва да си купувам отделни обувки и по-спортни дрехи.(а нямам тази възможност) ..
![]()
хора ако намерите снимки как се комбинират подобни кецове сложете.Много искам да ги видя,а не намирам![]()
Може със широки дънки и края на дънките го слагаш зад езика и езика изпъква и става още по-яко отколкото с тесни
P.S:
![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Снимки .. някви такива ли![]()
![]()
![]()
Благодаря ви EsteticLoff и RedJeans !!!Много лошо са ги комбинирали момичетата на снимките приличат ми накакви дрипли,чесно казано.Ако всяка една от тях беше обула сандал щеше да е много по-добре!
Щом това не е твоя стил не мисля, че е нужно да си купуваш кецовете![]()
ами и аз незнам вече к'во да правя,супер много ме кефят и искам да си ги взема,ама незнам дали ще си паснат с дрехите ми.още снимки ако намерите слагайте ще съм ви мн благодарнаПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
Да и аз съм така .. ако ги вземя почти с нищо няма да мога да ги носяПървоначално написано от SladkotoPoly
![]()
ПП: Мм ще потърся и ако намеря ще постна![]()
А с тези дрешки как ви се виждат ще стоят ли добре моя стил е почти същия като на снимкатаи по-точно белите дънки/панталон и жълтата блузка
Не мога да преценя
Мм намерих няколко снимки
![]()
както казаха всички до сега-с тесни дънки или къси гащички ще е супер.
Много са хубави.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
С дънкова рокличка с по-спортна форма може да седи много сладко. И с черен клин и от тези по-дългите потничета като туника с някакви шарени щампи или анимационни картинки.