.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на awesomesheepy

Подарък за 1 месец.

хей,с приятеля ми правим 1 месец..
    какво да му подаря,че да е оригинално..
    той си пада метъл и..

вие какво сте подарявали за 1 месец?

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Хах за първия месец още ще подарява Аз те съветвам да изчакаш към шестият месец,тогава да му подаряваш нещо

Мега фен
    Град
    Earth...
    Да не би той да ти е първия?

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Той е момче,той трябва да ти подари първи
    Не е ли рано за подаръци?! Още от 1вия месец?

първи месец ... една седмица ... ГОДИШНИНА, хора, годишниа... и все пак, ако ти се подарява някакъв подарък, вземи диск (или флашка) и запиши някакви твърди. можеш и готин филм (family guy the movie е мн як, ще му хареса ). бръкни в субтитрите и напиши някое пожелание. така аз честитя празници.

Повече от фен

Re: Подарък за 1 месец.

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    хей,с приятеля ми правим 1 месец..
    какво да му подаря,че да е оригинално..
    той си пада метъл и..

вие какво сте подарявали за 1 месец?
    веднага ти казвам тениска на металика, много ще я хареса ^^

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    картичка.

Аребе, първи месес е.... кви подаръци ви гонят.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен
    Луди ли сте какво като е първи месец? лол, На приятелката си бих и подарил на първата седмица нещо, не виждам нищо лошо в това, ако имаш пари..
    И отново темата се обърна в спам, понеже никой не дава съвети, а само акъл.
    Ако ходиш по магазините и видиш някаква дреха, която би харесала на твоя човек, защо да не я купиш и да го зарадваш? Или пак ще си казваш "аа чакай, то още 1 месец не е минало.." Ако вижда, че връзката е сериозна, какъв е проблемът?

Ох... Т'ва с подаръците за 1 месец винаги ми е било смешно... И обясненията в любов от първа седмица - месец, та дори и два..
    Авторке, по-добре недей му взима нищо.

Град
    Плевен
    ти го познаваш така че вземи му нещо което ще хареса щом го обичаш и не ти липсват пари вземи му нещо специално за да му напомня винаги за тебе

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Луди ли сте какво като е първи месец? лол, На приятелката си бих и подарил на първата седмица нещо, не виждам нищо лошо в това, ако имаш пари..
    Ако ходиш по магазините и видиш някаква дреха, която би харесала на твоя човек, защо да не я купиш и да го зарадваш? Или пак ще си казваш "аа чакай, то още 1 месец не е минало.." Ако вижда, че връзката е сериозна, какъв е проблемът?
    Ти май не си много наясно,какво означава СПАМ?! Това,че хората изразяват мнение не е спам

По темата:
    А как реши,че трябва да му подариш нещо за първия месец?!
    Много се обичате или к'во
    А иначе моя ми подари една гривна още преди първия месец,но само защото я видял в магазина и решил,че трябва да ми я купи
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на dimi93
    Ами нещо малко и символично! Като за 1 месец това е достатъчно!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Ти май не си много наясно,какво означава СПАМ?! Това,че хората изразяват мнение не е спам

По темата:
    А как реши,че трябва да му подариш нещо за първия месец?!
    Много се обичате или к'во
    А иначе моя ми подари една гривна още преди първия месец,но само защото я видял в магазина и решил,че трябва да ми я купи
    Знам много добре какво е спам Когато пишеш нещо, което не помага на автора си е спам, но ако прибавиш и един съвет нещо пречи ли? Нали знаеш оня лаф - български форум - питаш и ти отговарят колко си тъп. Иначе и аз това имах предвид, ако си харесал нещо на някого, защо да не му го купиш..

Моят първи подарък беше на 3тия месец за неговия рожден ден,той явно мн се е впечетлил от него и с част от парите останали от рд ми купи бая скъпичка туника която незнам как е рабзрал,че я искам.. Подаръка ми беше следния: Моя рисунка той на колелото си(спуска се) и кожена верижка с сребарна плочка :P
    Ако можеш да рисуваш чудесно!Наррисувай любимата му група? или нещо което обича важното е да от теб!
    u more than a fat kid loves cake!

Много е рано още да му подаряваш каквото и да е било.. изчакай,нека се мине малко време.. и е редно той първи да ти подари нещо.. ( и не е задължително да му върнеш жеста), Дори една роза,би казвала много неща Но пък щом си решила,да е точно на първия ви месец.. подари му нещо за спомен,което ще е винаги с него и ще му напомня за теб,когато не сте заедно :P

Аз му подарих първо за Коледа,за бала му и сега за 1година мисля. И така ... ако трябва всеки месец да си купуваме подаръци.. Но може да му подариш тениска метълска,някаква гривна пак металски има разни ;д Ако харесва и носи де.Диск с песни на любимата му група..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си