- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- напълно непознати или стъпка по стъпка
И двата съм ги гледал като малък.Напълно непознати ми по харесва.Как съм се смял на него като малък.Ако някой не помни
Напълно непознати се разказва за двама братовчеди Балки и Лари който стават съквартиранти.Сериалът проследява техният съвместен живот(Балки е някакъв чужденец и лари го учи на американската култура)Големи олигофрени са и двамата много радват![]()
Стъпка по стъпка - мъж и жена се женят.Всеки от тях е бил женен преди и имат по три деца.Сериалът проследява животът на 9 членното семейство(включително един смахнат братовчед който живее в гаража).
и двата съм ги гледала,ама нещо не ми допадат.
балки и лари преди около 3 години ги даваха по GTV(сегашното битиви комеди) и ги гледах когато нямах работа.
избирам стъпка по стъпка.Децата бяха забавни (:
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Напълно непознати си го спомням много смътно,ще го намеря някъде да си го припомня.Стъпка по стъпка го гледах с цялото семейство като бях дете.Приятни спомени![]()
Напълно непознати не съм гледала, но си спомням,че преди няколко седмици по Би-ти-ви Коомеди-то бях хванала един епизод на "Стъпка по стъпка". Поне така си мисля..спомням си, че бяха доста деца..ии нищо друго![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..