.
Отговор в тема
Страница 10 от 11 ПървиПърви ... 67891011 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 258
    Булшит
    Познавам състезатели по кикбокс дето са 65кила и могат да ви развинтят тиквите ама те са единични случаи

Ами щом заговорихме за сила - всичко зависи от техника, издръжливост, и като цяло - акъл не от мазни килограми и химия, чийто ефект е само колкото за външен вид, избиване на комплекси, главно от малка пишка.

А като стана дума, доказан факт е че нормалните и по-слаби момичета имат най-големи пениси. Природата си знае работата или някакъв "мачо мен" лъскав с 5 вдлъбнатини по тялото (химични плочки) за шоу и колкото да се фръцкат пу7ките с него, обаче в леглото с малка чурка, или нормално момче което също може да блесне с нещо повече ама и с голям паток

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    ^ И сега всички мацки ще почнат да налитат на кльощави момчета с надеждата за голям член...

Едва ли мацките гледат външния вид и не мислят за тва кво се крие под него (нищо, обикновено). Както правим и ние с ефтините курабии

Има си хора за любов и сериозни връзки, има си и ефтини к~рволяци и химични бабанки за друго.

Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    Ами щом заговорихме за сила - всичко зависи от техника, издръжливост, и като цяло - акъл не от мазни килограми и химия, чийто ефект е само колкото за външен вид, избиване на комплекси, главно от малка пишка.

А като стана дума, доказан факт е че нормалните и по-слаби момичета имат най-големи пениси. Природата си знае работата или някакъв "мачо мен" лъскав с 5 вдлъбнатини по тялото (химични плочки) за шоу и колкото да се фръцкат пу7ките с него, обаче в леглото с малка чурка, или нормално момче което също може да блесне с нещо повече ама и с голям паток

ти с такива ли излизаш?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Само мен ли ме притеснява твърдението, че момичета имали пенис? Ladyboys?

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    ^Само мен ли ме притеснява твърдението, че момичета имали пенис? Ladyboys?
    Да де ... за това го направих дебело :Д може да харесва ... дебели ... и кУрави ... :Д чак седя такъв и го четох сигурно 3-4 пъти, да се убедя че пише момчета ... е да ама не ... пишеше момичета javascript:emoticon('')

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Брат, аз това въобще нямаше да го забележа, ако не го беше подчертал...

Ей, аз хем не си падам по дебели мацки, хем не ща да имат пишка, още повече пък по-голяма от мойта, кво да прая?

Град
    София

Град
    Знам ли и аз,майна
    Хилавите момчета - на сапун

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    А пухкавите к'во ги пра'им
    (\ /)
    (^.^)
    (> <).

И аз нямаше да забележа ако не бяха 500-те коментара след това

Хилавите момчета - на сапун Cool
    А комплексарчето да се връща в циганската мааала

ти с такива ли излизаш?
    Майка ти беше единствената такава с която излязах...

Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    И аз нямаше да забележа ако не бяха 500-те коментара след това

Хилавите момчета - на сапун Cool
    А комплексарчето да се връща в циганската мааала

ти с такива ли излизаш?
    Майка ти беше единствената такава с която излязах...

И след това сигурно те е болял задника 2 месеца ... комплексар .. той си мечтае за мъже, после ние му виновни и вече се пали ... ако са ти слаби нервите цепеняк такъв тегли си хикса горе на прозореца ... или най добре си тегли ножа, ще направиш услуга на всички ни

Аз мисля, че харесват такива момчета.Преди време с една моя приятелка се виждахме, но незнам как стана това, че да я привлече едно "момченце" с една година по малко от нея и беше някакси грозно. Такова хубаво момиче да ходи с това малко "пишлименце" просто не можех да си го представя !
    mN^ # aDDicTeD

Град
    Varna

Re: А дали дамите харесвате пък по-"хилави" момчет

Цитирай Първоначално написано от Kole
    Правя тази тема от любопитство и защото вече има тема дали се харесват пълни момчета.
    Къде има такава тема? да я видя
    (\ /)
    (^.^)
    (> <).

Тази тема е вече 17 страници и е направена преди около месец... Тогава имаше тема за пълните момченца. Доволни ли сте? Ако искате потърсете назад!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не харесвам хилави мъже, но още по-малко харесвам мъжете тип "културисти" едва ли не.

Град
    bulgaria
    мне,ако са високи и слаби-да

Фен
    Град
    Дряново
    Едвали има момиче на което да не и потичат лигите щом види изваяните бицепси , широките рамене , напомпаните гърди , стегнатото мъжко дупе , и релефните плочки. Всичко обаче трябва да е в рамките на нормалното.......за мъж идеалната пропорция трябва да е: примерно - ръст 180см / 75 кг най - много 85 . от там нагоре сичко е излишно....
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Повече от фен Аватара на c0ci
    Ами аз лично харесвам всякакъв тип,защото това което ме привлича в един мъж е лицето дали е хилав или мускулест не го прави по малко или повече мъж

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    ръст 180см / 75 кг най - много 85 . от там нагоре сичко е излишно....
    Значи я да си режа 12-13см от ръста и да сваля 20 кила, а
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    При мен привличането идва истински когаот опзная човека, не си ги избирам толкова по външен вид... знам, че е странно, но пък аз се радвам, че е така

Цитирай Първоначално написано от noname17
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    А пухкавите к'во ги пра'им
    Свинска мас...

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    Едвали има момиче на което да не и потичат лигите щом види изваяните бицепси , широките рамене , напомпаните гърди , стегнатото мъжко дупе , и релефните плочки. Всичко обаче трябва да е в рамките на нормалното.......за мъж идеалната пропорция трябва да е: примерно - ръст 180см / 75 кг най - много 85 . от там нагоре сичко е излишно....
    Само за ръста не съм съгласна. Не мога да изляза с момче, високо 180см, а аз с токовете да се вея над него. Иначе другото е добре описано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си