- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А дали дамите харесвате пък по-"хилави" момчета?
Булшит
Познавам състезатели по кикбокс дето са 65кила и могат да ви развинтят тиквите ама те са единични случаи![]()
Ами щом заговорихме за сила - всичко зависи от техника, издръжливост, и като цяло - акълне от мазни килограми и химия, чийто ефект е само колкото за външен вид, избиване на комплекси, главно от малка пишка.
А като стана дума, доказан факт е че нормалните и по-слаби момичета имат най-големи пениси. Природата си знае работатаили някакъв "мачо мен" лъскав с 5 вдлъбнатини по тялото (химични плочки) за шоу и колкото да се фръцкат пу7ките с него, обаче в леглото с малка чурка, или нормално момче което също може да блесне с нещо повече ама и с голям паток
![]()
^ И сега всички мацки ще почнат да налитат на кльощави момчета с надеждата за голям член...
Едва лимацките гледат външния вид и не мислят за тва кво се крие под него (нищо, обикновено). Както правим и ние с ефтините курабии
Има си хора за любов и сериозни връзки, има си и ефтини к~рволяци и химични бабанки за друго.
Първоначално написано от JakesInsanity
ти с такива ли излизаш?
^Само мен ли ме притеснява твърдението, че момичета имали пенис?Ladyboys?
![]()
Да де ... за това го направих дебело :Д може да харесва ... дебели ... и кУрави ... :Д чак седя такъв и го четох сигурно 3-4 пъти, да се убедя че пише момчета ... е да ама не ... пишеше момичетаПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
javascript:emoticon('
')
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Брат, аз това въобще нямаше да го забележа, ако не го беше подчертал...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей, аз хем не си падам по дебели мацки, хем не ща да имат пишка, още повече пък по-голяма от мойта, кво да прая?![]()
![]()
![]()
Хилавите момчета - на сапун![]()
А пухкавите к'во ги пра'имПървоначално написано от golqmumnik
![]()
(\ /)
(^.^)
(> <).
И аз нямаше да забележа ако не бяха 500-те коментара след това![]()
А комплексарчето да се връща в циганската мааалаХилавите момчета - на сапун Cool![]()
Майка ти беше единствената такава с която излязах...ти с такива ли излизаш?
Първоначално написано от JakesInsanity
И след това сигурно те е болял задника 2 месеца ... комплексар .. той си мечтае за мъже, после ние му виновни и вече се пали ... ако са ти слаби нервите цепеняк такъв тегли си хикса горе на прозореца ... или най добре си тегли ножа, ще направиш услуга на всички ни
Аз мисля, че харесват такива момчета.Преди време с една моя приятелка се виждахме, но незнам как стана това, че да я привлече едно "момченце" с една година по малко от нея и беше някакси грозно. Такова хубаво момиче да ходи с това малко "пишлименце" просто не можех да си го представя !![]()
mN^ # aDDicTeD
Къде има такава тема? да я видяПървоначално написано от Kole
(\ /)
(^.^)
(> <).
Тази тема е вече 17 страници и е направена преди около месец... Тогава имаше тема за пълните момченца. Доволни ли сте? Ако искате потърсете назад!
мне,ако са високи и слаби-да![]()
Едвали има момиче на което да не и потичат лигите щом види изваяните бицепси , широките рамене , напомпаните гърди , стегнатото мъжко дупе , и релефните плочки. Всичко обаче трябва да е в рамките на нормалното.......за мъж идеалната пропорция трябва да е: примерно - ръст 180см / 75 кг най - много 85 . от там нагоре сичко е излишно....
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Ами аз лично харесвам всякакъв тип,защото това което ме привлича в един мъж е лицетодали е хилав или мускулест не го прави по малко или повече мъж
![]()
Значи я да си режа 12-13см от ръста и да сваля 20 кила, аПървоначално написано от SEXTRAVAGANTE
![]()
![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
При мен привличането идва истински когаот опзная човека, не си ги избирам толкова по външен вид... знам, че е странно, но пък аз се радвам, че е така
Свинска мас...Първоначално написано от noname17
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Само за ръста не съм съгласна. Не мога да изляза с момче, високо 180см, а аз с токовете да се вея над него.Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
Иначе другото е добре описано.
![]()