.
Отговор в тема
Страница 11 от 11 ПървиПърви ... 7891011
Резултати от 251 до 258 от общо 258
    188-9, 87кг, събирам телефони

ми според мен средно е най-добре-не е мноо готино да са кльщави нит прекалено дебели нит прекалено мускулести
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    ммм не.. харесвам мускулести момчета.. разбира се, не такива които правят телата си с химия, а с много тренировки )
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

E.. зависи. То може да си хилав и строен , също така може да си хилав и отпуснат. Аз лично не харесвам такива момчета.

Град
    София
    Според мен,всяка вътрешно си пада по по-якичките момчета по простата причина,че така им е генетично заложено,при всички животински видове освен нашия,мъжките се саревновават помежду си и победителят(силният и мускулестият) печелят женските....Сорка такава е реалността... Просто генетично им е заложено да искат добро поколение -> да харесват по-яки момчета вярвате или не....така е....

Re: А дали дамите харесвате пък по-"хилави" момчет

Цитирай Първоначално написано от Kole
    "Хилави" имам предвид образно казано. Не непременно някакви анорексици, но просто такива, които не са мусколести и спортен тип. Правя тази тема от любопитство и защото вече има тема дали се харесват пълни момчета.

PS: Ако има такава тема, да ме прощавате.
    хилав ми звучи по-скоро като ШАШАВ такаче ако може да се уточниш

Гледайте сега как си говорим глупости.Не всеки по-слаб мъжки НЕ спортува и не всеки бабанка е непременно спортист.А колкото до @handofdoom - хилав си е точно - слаб, а на теб вече как ти звучи е друга тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си