- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А дали дамите харесвате пък по-"хилави" момчета?
188-9, 87кг, събирам телефони![]()
![]()
![]()
![]()
ми според мен средно е най-добре-не е мноо готино да са кльщави нит прекалено дебели нит прекалено мускулести
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
ммм не..харесвам мускулести момчета.. разбира се, не такива които правят телата си с химия, а с много тренировки
)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
E.. зависи. То може да си хилав и строен , също така може да си хилав и отпуснат. Аз лично не харесвам такива момчета.![]()
Според мен,всяка вътрешно си пада по по-якичките момчета по простата причина,че така им е генетично заложено,при всички животински видове освен нашия,мъжките се саревновават помежду си и победителят(силният и мускулестият) печелят женските....Сорка такава е реалността... Просто генетично им е заложено да искат добро поколение -> да харесват по-яки момчета вярвате или не....така е....
хилав ми звучи по-скоро като ШАШАВ такаче ако може да се уточнишПървоначално написано от Kole
Гледайте сега как си говорим глупости.Не всеки по-слаб мъжки НЕ спортува и не всеки бабанка е непременно спортист.А колкото до @handofdoom - хилав си е точно - слаб, а на теб вече как ти звучи е друга тема.