.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 258
    Супер фен
    Пфуу пък и какви изказвания ''хилав дришльо'' и тем подобни.. тцтц, ама като стане дума за ''пълнички момичета'' и всички сте много толерантни, нали? Или като стане дума за връзки и любов : ''Няма никаво значение...ние не сме някви повърхностни тука'', но иначе си преценявате гаджетата в килограми ? Еми... е*ати.
    Хората са с различен метаболизъм, предразположени към различно тегло и т.н.
    Трябва да е нещо ужасно фрапантно, за да ме отблъсне чак. Но иначе стига да има приятно излъчване и готин характер - никакъв проблем нямам.

Ако трябва да избирам между някой тип без врат и с телосложение ''гардероб'' и някой с нормално тяло без особено изразени мускули - определено второто.

Естествено, че средното положение е най-приятно, но тука говорим за друго все пак.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    На един купон миналата неделя се забих с едно доста симпатично момче,което си беше хилавко на вид.А всъщност имаше много хубаво тяло.Така че мускулите не са всичко.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Много ви разбират на вас тъпите кратуни хилав дебел як слаб... Половината сте девствени ама иначе тоя не ви харесва оня не ви харесва..
    Евала!
    Относно темата:Много разбирате нещата, то направо се вижда! Те всички като чуят "хилав" и си мислят, че означава такъф ходещ бонус...боже, ОПАЗИ НИ!
    Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Боже... Хилав дришльо, да се чудя като излезем вечер той мене пази или аз него... Като видя момче дето му се броят ребрата и около пъпа се вижда гръбначния му стълб, направо ми иде да повърна... Нали мъжете уж са "силния пол" като го викна у нас да пренесе 3 мебела, не да викам линейка... Като ме прегърне, да се чувствам сигурна. Като ме хване да ме дигне, без да почервенее целия и да му се пръснат вените, да пъшка повече докато ме дига от колкото като правиме секс (аз съм приблизително 50кг..).
    Не се вкарвай в нек'ви филми..Много ти знае устата..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

И кво ше ми кажеш, че ще ти е приятно ако гаджето ти се съблече и гледаш как му се броят ребрата ? Как се очертават кокалите по цялото му тяло ? Като те прегърне и да усещаш вместо плът - кокали... Като правите секс вместо да се чува шляк шляк ще се чува дрън дрън... Нещо като трябва да се помогне за по-тежка физическа работа той да няма силата да го направи ? Ще ме извиняваш ама тва не е мъж ! И във всички случаи гадже по кила не избирам! Не съм казала, че ако е умен ще му кажа "абе ти си хърбав я ми се махни от главата"... Просто казвам какво НЕ приемам като един мъж...

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Awesomness яко си у филма в кой век живееш?

Tова пък с века какво общо има с коментарите й?Аз съм на абсолютно същото мнение като нея.Изобщо не харесвам разни хърбави момчешки телца,които като видя и чак ми става гадно.Не мога да ви разбера пък Вас,останалите,които предпочитате такива момчета,които тежат с 2-3 кг (най-много)повече от Вас.Супер смешни са ми,особено онези,които са супер слаби и високи,лепнали едни коремни плочки и дотам.След това ми се правят на голямата работа и сила.Айде моля ти се...Такива "силни мъже" съм тествала не веднъж и се е видяло,че са по-малко издръжливи от мен(говоря специално за момчета,които тежат колкото мен,слаби колкото мен,но се мислят за най-силните...).Един такъв дори не може да ме вдигне,пък какво остава,ако ми трябва някаква помощ.
    На всичкото отгоре не един път съм била свидетелка на следната сценка по улиците на София:Момиче и момче си ходят,момчето ,естествено ,е с размерите на момичето,и си говоряят.По едно време изникват едни големи батковци,които искат да се закачат с момичето,а може и нещо повече ,а момчето стои безмълвно,тихо в ъгъла,абсолютно нищо не прави,за да защити момичето и тя остава съвсем сама на практика срещу няколко мъже...Кажи ми после пак,че предпочиташ слабите момченца,с красивите оченца и никва сила.Повечето се мислят за велики,ама като дойде една такава истинска ситуация и са дотам...
    Всеки сам си избира човека до себе си.Аз само казвам какво мисля по темата
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Момиче и момче си ходят,момчето ,естествено ,е с размерите на момичето,и си говоряят.По едно време изникват едни големи батковци,които искат да се закачат с момичето,а може и нещо повече ,а момчето стои безмълвно,тихо в ъгъла,абсолютно нищо не прави,за да защити момичето и тя остава съвсем сама на практика срещу няколко мъже
    Това вече си е до характера,ако е някой сдухан какво очакваш на бой ли да скочи?

Както и да е,не ми отговаряй,разбрах ви тийнейджърското мислене.След време ще осъзнаете че не е важно гаджето ти да е някой културист,готов да набие всеки който му посочиш-не.Истинският мъж е този който може да осигури някакво бъдеще на половинката си както материално така и в други насоки.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Момиче и момче си ходят,момчето ,естествено ,е с размерите на момичето,и си говоряят.По едно време изникват едни големи батковци,които искат да се закачат с момичето,а може и нещо повече ,а момчето стои безмълвно,тихо в ъгъла,абсолютно нищо не прави,за да защити момичето и тя остава съвсем сама на практика срещу няколко мъже
    Това вече си е до характера,ако е някой сдухан какво очакваш на бой ли да скочи?

Както и да е,не ми отговаряй,разбрах ви тийнейджърското мислене.След време ще осъзнаете че не е важно гаджето ти да е някой културист,готов да набие всеки който му посочиш-не.Истинският мъж е този който може да осигури някакво бъдеще на половинката си както материално така и в други насоки.
    Оу,почакай малко.Не съм говорила за бой.От такава ситуация винаги можеш да се измъкнеш без бой а само с думи,стига да имаш подхода.Много зависи какво имаш в главата.В момента не говорим дали с усилия някой може да има мускули и прочие.Говорим за това,което са в момента,а не какво могат да направят с време и воля.Има много хлапаци на 16-17-18 години,които просто явно и най-демонстративно се опитват да се докажат като силни мъже пред момичетата.
    Не говоря за това,че трябва да си културист,а за това,че не зависимо от теглото и размерите си ,трябва да можеш да се справяш в едни такива елементарни ситуации.Това са ежедневни случки,с които би трябвало да можеш да се справиш по разумен начин.Аз лично,специално от този тип момчета,нищо не съм видяла.Вървят на групички от по няколко човека и са "важни и яки" пред момичетата,а те пък от своя страна се хващат на въдицата.Когато обаче тази групичка се раздели по някое време от деня и останат като единици в пространстовото,то те вече не са така отракани...
    Това,което го казваш,че един мъж трябва да може да осигури на половинката си материална стабилност и прочие(да не цитирам сега.сещаш се за момента) от една страна е вярно,но когато изпаднат в една такава ситуация ,е ,кажи ми тогава,как ще се справи?С парите си ще спаси момичето,с дрешки и дрънкулки,които й е купил,с думите,които й е казвал?
    Едно от най-важните неща за едно момиче е човека до нея да й дава сигурност.Не й ли я дава,нито парите му,нито нищо няма да я спаси...
    Ти иначе после отиди в болницата с нея,стаята,кото ти си платил и й говори колко я обичаш...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    А според мен е грешно да разчитаме на мъжете да ни пазят задниците.Аз съм на принципа,че мога и сама да се справя,без мъжка помощ.Трябва да престанем да бъдем хилави и лигави,ами и сами да можем да се защитаваме,а не да чакаме принца на бял кон да ни спаси.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер смешни са ми,особено онези,които са супер слаби и високи,лепнали едни коремни плочки и дотам.След това ми се правят на голямата работа и сила.Айде моля ти се...Такива "силни мъже" съм тествала не веднъж и се е видяло,че са по-малко издръжливи от мен(говоря специално за момчета,които тежат колкото мен,слаби колкото мен,но се мислят за най-силните...).Един такъв дори не може да ме вдигне,пък какво остава,ако ми трябва някаква помощ.
    На всичкото отгоре не един път съм била свидетелка на следната сценка по улиците на София:Момиче и момче си ходят,момчето ,естествено ,е с размерите на момичето,и си говоряят.По едно време изникват едни големи батковци,които искат да се закачат с момичето,а може и нещо повече ,а момчето стои безмълвно,тихо в ъгъла,абсолютно нищо не прави,за да защити момичето и тя остава съвсем сама на практика срещу няколко мъже...Кажи ми после пак,че предпочиташ слабите момченца,с красивите оченца и никва сила.Повечето се мислят за велики,ама като дойде една такава истинска ситуация и са дотам...
    Всеки сам си избира човека до себе си.Аз само казвам какво мисля по темата [/b]
    Е, сега освен ако ти си 70-80 кила, то това трябва да е баси анорексичното момче. Аз примерно съм около 190 см и около 90 кила и пак съм клечав, ама не ми се броят ребрата, както пишат някои. То ако има момиче с такива мерки трябва да е баси мутанта. Аз не случайно написах, че не става дума за някакви явно болни.
    Ама какво ми прави впечатление в тази тема - че в края на крайщата всичко опира до вдигане на мебели и бой!

Град
    Някъде из София...
    Пълнички са ми само циците!
    недумай,и цици си имала,след малко ще кажеш чи си и синеока

Колко виртуални или реални приятели имаш мене слабо ме касае, както и факта къв си и що си.
    Тогава спри да се отклоняваш темата,опитвайки се да ме ядосаш,защото просто не ти се получава.

За тежката физическа работа си имало услуги ? Ми като трябва да си преместя шкафа всеки път трябва да се обаждам на "услугите" щото гаджето ми не може да го мръдне
    Казах ти,не говориме за анорексично слаби,немисля че е проблем да се премести един шкаф,колкото и слаб да си.

Жалкото е, че се опитваш да се докажеш такъв какъвто не си, на някого на кого не му дреме за жалкия ти опит
    Да се доказвам?Аз нямам за какво да се доказвам,още по малко пред "измислена виртуална мацка" като теб.Явно четеш през редовете,или просто се чудиш какво да напишеш вече а?

@lifelesscorpse това което ми описа с групичките е така,не оспорвам.Но не говорим за тези момчета,позьорчета или както искаш ги наречи.Да кажем че си имаш гаддже 20 годишен младеш,здраво стъпил на краката си,който има цел в живота и знае как да я постигне.Единственото което е че е с по-слабо телосложение.Е би ли избрала някой "гардероб" с 40 килограма повече от тебе,който за сметка на това е безделник и неможе да си сигурна за бъдещето си?

Едно от най-важните неща за едно момиче е човека до нея да й дава сигурност.Не й ли я дава,нито парите му,нито нищо няма да я спаси...
    Ти иначе после отиди в болницата с нея,стаята,кото ти си платил и й говори колко я обичаш...
    Това нещо не го разбрах,какво имаш предвид?

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Напълно съгласен съм с Awesomness подкрепям я с две ръце.Не случайно мъжът е глава на семейството и трябва да бъде силен и огромен ! МАШИНА.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ъъъъ,приятелят ми е 1.75 и тежи примерно 75 кила.И изобщо не е анорексичен.

Всичко опирало до мебели и бой... Уф ... Добре ето една случка от вчерашния плаж ! Момче искаше да хвърли приятелката си. Момичето беше между 160-165см и беше между 45 и 55 кг. Докато се опитваше я изпусна 3 пъти, едва се движеше докато я беше дигнал и в крайна сметка не можа да я хвърли във водата, а само я изпусна... Това за мен НЕ Е МЪЖ !

Всичко опирало до мебели и бой... Уф ... Добре ето една случка от вчерашния плаж ! Момче искаше да хвърли приятелката си. Момичето беше между 160-165см и беше между 45 и 55 кг. Докато се опитваше я изпусна 3 пъти, едва се движеше докато я беше дигнал и в крайна сметка не можа да я хвърли във водата, а само я изпусна... Това за мен НЕ Е МЪЖ !
    Е, това трябва да е някакъв идиот вече. Как така да "хвърли" приятелката си? Това да не е топка, егати? И щом не може да я вдигне, а се прави на интересен, значи това трябва да е някаква позьорщина. Но ето че пак малко опираме до вдигане и изтласкване. Но както и да е... всеки има право на мнение и избор.

Голям фен
    Град
    @lifelesscorpse това което ми описа с групичките е така,не оспорвам.Но не говорим за тези момчета,позьорчета или както искаш ги наречи.Да кажем че си имаш гаддже 20 годишен младеш,здраво стъпил на краката си,който има цел в живота и знае как да я постигне.Единственото което е че е с по-слабо телосложение.Е би ли избрала някой "гардероб" с 40 килограма повече от тебе,който за сметка на това е безделник и неможе да си сигурна за бъдещето си?

Това нещо не го разбрах,какво имаш предвид?[/quote]

Идеята бе,че огромна част от женското население на Земята винаги взема под внимание и го изисква дори,мъжа до нея да й дава сигурност.Не материална(пари),а физическа и духовна.Това,че повечето искат и пари е друг въпрос и не смятам да го развивам точно в тази тема.Аз например,когато си търсех приятел,търсех на първо място характер и сигурност.След това беше всичко останало.Всеки път,когато някъде излизаме с приятеля ми не ме е страх,че е вече тъмно,че някой може да излезе от храстите и да ми направи какво ли не и прочие.Когато съм с него не ме е страх едва ли не от никого.Не един път ми е доказвал,че може да се справи с някого,ако се опита нещо да ми направи.Да,не разчитам единствено на него,а и на себе си,но когато срещу мен се изправят 2-ма огромни на вид мъжаги и раздразнени или подпийнали не смятам,че ще мога да се оправя сама.Никога не съм била ЗА в такива ситуации да се стига до бой и какво ли не.Предпочитам всичко да се решава с думи,но понякога ен става.Има какви ли не боклуци,които биха те разпорили с джобно ножче посред бях ден ,на улицата,само защото искат 5-те ти лева от джоба...Идеята е да знам,че човека до мен би направил всичко,за да ме защити,независимо от начина и да знам,че ще действаме заедно,за да се измъкнем от ситуацията.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    хахаха тука сички хилави момчета се надигнаха хафуфафуая виждате ли дами кво трябва да правите като те почнат да праскат теми че не харесват закръглети момичета с 3 кг отгоре аа ?
    смешна работа, за мен хилавите са като дечица,смешно е на 16,17 момче да е 50 кила,е то си зависи и от гена,но да правят нещо по въпроса..
    Обичам по-силни,по-мъжествени,все пак си е въпрос на вкус.

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Май големи караници стават по темата. Далеч не всичко се опира до това да си висок,як, мускулест пичага. Естествено момичетата очакваме момчетата да ни пазят и закрилят ,за да се чустваме сигурни. Не е ли така? То остава да станем бойни и да водим парада. В същото време трябва да е мил и нежен с момичето и истински мъж за околните. Та нали от момчето един ден ще стане мъж който ще има семейство и цялата отговорност ще е на негов гръб.

Повече от фен Аватара на momon
    Град
    dreamland
    на мен пък ми харесват не обичам мускулести момчета ...

Град
    Някъде из София...
    Идеята е да знам,че човека до мен би направил всичко,за да ме защити,независимо от начина и да знам,че ще действаме заедно,за да се измъкнем от ситуацията
    Чакай сега ти бодигард или гадже си търсиш?любовта никога не знаеш кога може да те сполети още по-малко с кой.И защо си мислиш,че човекът до теб не би направил всичко възможно да те защити?

Тия ситуации които ми ги описваш,не са точно така.С подпийнал младеш всеки може да се оправи,но както казваш ако някой иска да ти вземе парите и има оръжие какво пак ли ще го натупа?

Въпроса е найстина да се чувстваш сигурна до приятеля си,но има различни начини да те накара да се чувстваш сигурна независимо от телосложението му

Голям фен
    Град
    Чакай сега ти бодигард или гадже си търсиш?любовта никога не знаеш кога може да те сполети още по-малко с кой. 1.И защо си мислиш,че човекът до теб не би направил всичко възможно да те защити?

Тия ситуации които ми ги описваш,не са точно така.С подпийнал младеш всеки може да се оправи,но както казваш2. ако някой иска да ти вземе парите и има оръжие какво пак ли ще го натупа?

Въпроса е найстина да се чувстваш сигурна до приятеля си,но има различни начини да те накара да се чувстваш 3.сигурна независимо от телосложението му

1.Човека,с когото съм избрала да съм в момента не е 1.90см. висок и тежащ колкото мен.Той определено е доказал,че би ме защитил и ме е защитавал не веднъж.

2.Улучихме веднъж човек да насочи оръжие срещу нас,наоколо нямаше жива душа.Човека беше побъркан,но не искаше пари,а друго.Успяхме да се справим с него само с думи,без да се стига до бой(макар,че той започна с ударите,но го укротихме бързо).Приятеля ми нито за миг не е искал да си тръгне и да ме остави там примерно.Както и да е де.Тва нащо си е единичен случай и не казвам,че всеки би постъпил така в една такава ситуация.

3.Не съм много съгласна.Никое момче,което е с моето тегло и телосложение, не би ме накарало и не ме е карало да се чувствам дори за момент сигурна до него.Случвало ми се е дори не веднъж аз да защитавам момче(приятел макар) пред някакви отрепки,непознати,на улицата...

За уточнение-1.60 съм висока и тежа едва 49-50 кг...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Много ме кефи някакви мацки, които го играят уж 'еманципирани' в темата да реват 'мъжът трябва това, мъжът трябва онова...'

Нали се борите за еманципация, бе? Къде отидохте? Или кой както му изнася?

Аз няма да говоря по темата, щото съм нейн обект. :д Всеки каквото му изнася все пак, то любовта много често е сляпа и се озоваваш с някого, който инак едва ли би го имал в сметките си.

И не знам защо винаги свързвате това кой колко тежи с боеспособност. Други неща също толкова важни има, така че не прибързвайте..

Град
    Някъде из София...

1.Човека,с когото съм избрала да съм в момента не е 1.90см. висок и тежащ колкото мен.Той определено е доказал,че би ме защитил и ме е защитавал не веднъж.

Хубаво,но не отговаряш на въпроса ми,мисля че всеки един би те защитил независимо с какво телосложение е.

2.Улучихме веднъж човек да насочи оръжие срещу нас,наоколо нямаше жива душа.Човека беше побъркан,но не искаше пари,а друго.Успяхме да се справим с него само с думи,без да се стига до бой(макар,че той започна с ударите,но го укротихме бързо).Приятеля ми нито за миг не е искал да си тръгне и да ме остави там примерно.Както и да е де.Тва нащо си е единичен случай и не казвам,че всеки би постъпил така в една такава ситуация.

Ок,радвам се че не е имало лоши последици и че се е разминало само с това,но ти сама каза това е единичен случай,всеки би постъпил различно,но разбира се че приятеля ти би те защитил и няма да избяга.

3.Не съм много съгласна.Никое момче,което е с моето тегло и телосложение, не би ме накарало и не ме е карало да се чувствам дори за момент сигурна до него.Случвало ми се е дори не веднъж аз да защитавам момче(приятел макар) пред някакви отрепки,непознати,на улицата..

никога не казвай "никога".Това че момчето е с по-слабо телосложение,незначи че не може да те кара да бъдеш сигурна.Предполагам знаеш за съществуването на различни видове бойни изкуства за самозащита.Немисля че тук е мястото да ти обяснявам надълго и нашироко,само загатвам.Има далеч по-лесни начини да те кара да се чувстваш защитена.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Не оценявам хората по външния вид (нито момичета, нито момчета). Както беше казал някой - външният вид може да се промени много по-лесно, отколкото да се изгради характер. Как даден човек ще постъпи в определена ситуация зависи не от мускулната маса, а от характера му. И не е вярно, че `всеки един би те защитил независимо с какво телосложение е` - би те защитил, ако държи на теб.
    Когато става дума за секс (все пак сме в този раздел, а не в `любов`), естествено, че предпочитам партньорът ми да е по-едър от мен. Мускулите не са гаранция за добър секс, но както и да го погледна е по-добре мъжът да може да те върти както си поиска (ако е хилав, не виждам как ще стане). От личен опит мога да твърдя, че сексът с мускулест мъж има много повече предимства. И все пак ако пичът `не си разбира от работата` и `Мистър Олимпия` да е, пак не върви... Всеки човек си има своите добри качества (в секса, както и във всяко друго отношение), не мисля, че това колко тежи и колко е висок партньорът ти е толкова важно...
    А за смешния спор между Sh@d0w и Awesomness - и двамата сте си прави за себе си, само не виждам какво ни занимавате нас. Достатъчно е да си изкажете мнението, а не да почвате километражни кавги... Бтв, Sh@d0w, `не мога` се пише отделно независимо как спрягаш глагола.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

иии малко от хилавата страна

по темата : както каза някой за всеки влак си има пътници , за някои повече ест ама аз не бих се оплакал

извън темата: незнам вие какво разбирате под "хилав" , но аз поне се имам за такъв и никога не съм имал проблеми със местене на мебели вдигане и носене на момичета (и не говоря за 15 годишни клечици) или какъвто и да било тип тежка физическа работа ; като цяло силата си ми стига за абсолютно всичко нормално в ежедневието на един мъж . още повече че издържливостта няма нищо общо със мускулите защото не веднъж ми се е налагало да работя нещо тежко по цял ден ( а цял ден означава поне 12 часа) и не съм се счупил . Може да е просто защото съм "момче от село " и често ми се е налагало да работя просто , но моето мнение е че всеки с това телосложение няма такива проблеми .
    Относто големите батковци дето се закачат мога да кажа , че смелостта изобщо не е свързана с телосложението. тва че има боклуци , които биха изоставили момиче за да не пострадат те е ясно , но изобщо не става на въпрос за всички хилави момчета. Ок може и да греша , но аз лично не съм от бягащите и това само по себе си показва , че не всички са такива . Можете да помислите и по случая : да изядеш няколко шамара , момичето да остане невредимо и след това да ти вика как можела да се оправи и сама и можела да се грижи за себе си , макар да е частен .
    Да , мъжете попринцип са трябва да силния пол , но нека не забравяме , че има и жени , които не отговарят много много на определението "нежни".

и като последно , никой не се опитва да каже че хилавите са най-готини и че трябва всички да ги харесват. Всеки нека харесва каквото си иска , но имам чувството , че някои хора твърдят , че ние сме едва ли не второ качество хора ....

П.П. и определението за мъж далеч не е човек с мъжки полов орган /мускули или незнам още кво и далеч не е на каквато и да е телесна основа . Главното в един мъж е характера му (поне според доста хора ) щото както се казва " Men are made , not born"

Супер фен
    Изтрити са всички обидни коментари, несвързани с темата.
    Ако ще спорите по въпроса - правете го без тия глупави нападки.

А да попитам сега аз, момичетата, които не спряха да повтарят как трябва мъжа да е ''машина'' и ако не е мусколест нямало да ги защити, щял да избяга при всякаква по-напечена ситуация... и най-''страшния'' проблем - не можел да ви премести шкафа или не можел да ви вдигне и да ви хвърли в басейна(примерно) ?! Е ако това са ви критериите за така желаната мъжественост ... няма що.
    С бой и гъзарски изпълнения ли ще ви доказва гаджето ви колко държи на вас и какъв мъж е?
    А пък коментара на Awesomness за секса...как искаш да отговоря на подобно малоумно изказване?
    ( Темата не е анорексия.Не се изсилвайте толкова в изказванията. )

И все пак тука само за физическо привличане ли става дума или за отношенията в една връзка ? Защото малко омешахме разговора и ако е за второто - в доста грешна посока разсъждавате. Защо изобщо говорите в килограми ? Наистина ли ви е толкова жизненоважно да сте в идеално съотношение с тоя ваш мъжага? Какво сте се заплеснали по тия цифри. Абсолютно нищо не показват реално. (особено подхвърлени ей така във форума )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си