- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А дали дамите харесвате пък по-"хилави" момчета?
Да си хилав изобщо не означава да не си мъж, да не можеш да дигнеш едно 50 килограмово момиче и да не можеш да се биеш - има такива дето с 2 удара на точното място ще свалят някой "тежкар", който е много корав, разбираш ли, щото ходил на фитнес.. Не че аз съм хилав, но исках да кажа, че едното няма нищо общо с другото.
Всеки иска да има хубав/а приятел/ка според неговите стандарти. За момичетата доста често т'ва се оказват момчета с хубави тела, оформени. В тях те виждат сигурност, упора. Да, ама има и такива, които не им пука приятелят им как изглежда - хърбав, нормален, защото си прекарват яко с него и в него намират това, което са търсили. Момчетата се кефят на момичета тип "моделки", ама не всички, даже повече си нямат такива приятелки. За т'ва - независимо какви са ти идеалите, фантазиите и т.н. за идеалния ти образ и с къв човек искаш да си - доста често става така, че си точно с този, с който изобщо не си мислиш, че можеш да бъдешВсе пак няма нищо лошо в т'ва да искаш да си с твой идеал
Все пак, ако искаш нещо перфектно - трябва и ти да покажеш данни, а не да си увиснала торба и грам да не се поглеждаш, а само грим и косата да оправяш.
По темата - да не е анорексично, ама да не е и със шкембе и да висят сланини отвсякъде![]()
Аз харесвам. Всъщност аз не харесвам мускулестите. Не знам защо, но никак не ме привличат. Приятелят ми си е слабичък и си го харесвам супер много така.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Най-сетне момиче което да не е загоряла комплексарка като другите, и гледа доста по-реално на нещата =D>Аз харесвам. Всъщност аз не харесвам мускулестите. Не знам защо, но никак не ме привличат. Приятелят ми си е слабичък и си го харесвам супер много така.
Не очаквах, че ще се намерят тука, в света на недокоснатите интернетаджийки-фантазьорки с комплексчета и без акъл.
Лъч надежда, па макар и само един. А другите путенца просто ми прочетете предишните два коментара написани с много любов и погнуса за вас..
Чакай малко ... момче съм, но какво лошо има в това да се целиш колкото се може по на високо и да постигаш целите си ...Първоначално написано от JakesInsanity
Тук те подкрепям
Там е работата, никой от нас не е претендирал за това, и рядко се случва момче да хвърля чак такива претенции върху "стандартния як" външнен вид за сметка на всичко друго. Имам много приятели и ги знам, не тичат само след "яките п*тки" и не проявяват вашите "претенции" които видяхме в тая тема и се забавлявахме с коментарите на загорелите п*тенца тука дето искат ("задължително и единствено") стандартния мускулест, мазен г*йтак макар че самите те са супер грозни и далеч под стандартите за "яката п*тка", колкото и да се имате за такива (отново нереално и доста жалко) :]
Жалка картинка сте откъм претенции, реализъм, загорялост... акъл...
Не е ли по-добре да гледаш реално на нещата, че мускулест малоумник с малка пишка и малък мозък може би не е "високото" за което говориш, пред нормално момче с як характер, което реално ще обича и ще мисли за момичето, и ще се грижи за нея?Чакай малко ... момче съм, но какво лошо има в това да се целиш колкото се може по на високо и да постигаш целите си ...
Т'ва момиче е намерило някакво момче с което явно много се обичат, нещо което другите овце сигурно през целия си живот няма да могат да усетят. Т'ва ли е ниско, или другите дето се "целят високо" ама ще си останат с високото целене щото самите те да ниска мишена а това което в техните очи е високо всъщност не е точно така, обаче тъй като са тъпи трябва първо да направят няколко грешки докато го осъзнаят. После ще реват "горките" за разбитите си сърца и как мъжете сме били гадни използвачи като самите тия овце избират само пълни идиоти като се базират на "стандартен як външен вид".
Чакай малко не съди хората така ... всеки си има гледна точка ... и изисквания и препоръчителни факти ... пък били и те големи или малки ... някой женички си търсят богат чичко с парички ... други търсят любовта и децата :Д 3ти търсят кой да ги мине ... те са най малко притенциозни ...Първоначално написано от JakesInsanity
Те повечето тука които писаха т'ва търсят, ама няма кой. Иначе имат големите претенции и висока летва за себе си ама само в ума си и по форумите.3ти търсят кой да ги мине ... те са най малко притенциозни ...
Бих казал че едно момиче винаги може да си намери някой тъпкач ... за една вечер или за месец или за 2 ... докато едно момче по трудно си намира кфо да тъпчи за 1 ден ... ако е така поправете ме
Странно защото аз пък съм забелязал, че всяко момиче, с което съм се зарибявал онлайн например за ден-два при срещата ни ми е искало секс още първата вечер. Всъщност малко момичета с които съм се зарибявал са протакали секса и то най-много със седмица. Доста по-лесно е от колкото си мислиш... Повечето момичета търсят главно секса в една връзка, не знам какво е това грешно разбиране, че момчетата сме така, аз, въпреки че въобще вече не търся само секса виждам, че за повечето момичета пък това е най-важното и са доста лесни, даже ме карат да се чувствам задължен да правя секс с тях възможно най-скоро. А, и не съм "мистър мускул", спадам в графата нормални, о чудо.
JakesInsanity,от къде си толкова сигурен,че всички момичета,които са писали в темата и са казали нещо по-различно от твоето мнение са мазни,дебели,грозни,компле сирани курви?Само се чуй какво говориш...По-скоро ти си комплексирания,защото като ти чета мненията разбирам,че имаш комплекси в тва отношение.Не говори за любов,когато става дума за външен вид и трябва да ти кажа,че не всички момичета,които искат нещо повече от разпуснат гей с хубава прическа са такива каквито ти ги описваш.ОК-не казвам,че всички слаби момчета са грозни или еди си какви,както и не всички мускулести са красиви и умни,но всеки си има право на мнение,а ти се опитваш да наложиш своето.Аз нито съм дебела,нито съм грозна,но на мен примерно не ми отива хилаво момче(предполагам,че и на доста момичета също).Сега ще си кажеш"Ха,да бе да...тая комплексарка,тука всички могат да си говорят квото искат,нали е интернет пространство,кой знае къв бизон е" -тежа 42-45 кг и съм висока 163 см ,а приятеля ми е 180 и тежи около 80 кг.Така сега за какво иде реч-просто на някои момичета им е омръзнало,както каза Awesomness ,да се чудят кой е по-мъж.Никога не съм се чувствала сигурна до момче,което е хилаво и прегърбено,но иначе в лицето нали...всички го мислят за голям сладур,но като се съблече по бански е смешна гледка.Не ми казвай,че ти не искаш някоя яка мацка със стегнат задник и слабо тяло,искаш нали???Никoй не е казал,че външния вид е най-важен,но определено има значение няма какво да се лъжем.Колкото до секса-да,има момичета,които търсят някой,с когото само да спят и са много,но тва не означава,че трябва да слагаш всички под общ знаменател.Аз съм супер щастлива с момчето,с което съм сега и ходим от -3-4 месеца,а не е ставало и дума за секс...тва не означава,че той е педерас или че на мен ми има нещо,просто и двамата разбираме,че има и по-важни неща.Не съм грозна и мазна,а той не е слаб и хилав и въпреки тва нещата,които ти каза за отношенията между такива като нас не важат при нас.Просто спри да си налагаш мнението всички разбраха,че за тебе явно външния вид не е от толкова голямо значение(може би) и че до сега си се сблъсквал само със момичета,които искат секс,но това си е твой проблем и не е нужно да си изкарваш нервите в тая тема.За хубавите неща се чака дълго,но това не означава,че те не съществуват.
Значи темата е зададена по-много тъп начин,да не кажа,че въпроса който поставя е реторичен.Щом опира до секс и какво привлича окото има ли смисъл да се дискутира.
Деца сте 80% като ви гледам. Какво искате на 15-16 години да е 100кг ли ? Бил 160 см и 55 кг, еми нормално е това. Вие не говорите за мъже, а за момчета, защото мъже стават след 20г. , когато започйнат да трупат и маса и акъла им дойде на място. Това, че един човек е по слаб, не значи, че няма да издъжи на физическа работа 2 пъти повече от някои наблъсйан с хапчета. И каква сигурност трябва да ви дава ? Вие се заяждайте нагоре надолу с другите пък да видим дали и 150 кг да е ще ви спаси от 2 момчета да речем , дето знаят да се бият. Стъпете малк она земята. Говорите за деца който е нормално да имат килограми от порядъка на 50-70. И аз навремето бях слаб, но това никога не ми е пречело да върша визическ аработа, мога да в икажа, че понякога слабите се оказват много по жилави отколкото вашите хора. Откакто прехвърлих 18 съм качил поне 15кг.
Ама и ти си се забъркал в някакъв филм ... това за боя е така ... но това за физическата подготовка и труд не е така ...Първоначално написано от draid
Зависи к'во разбираш под "хилави" ..![]()
Кое не е така бе, разбирачо? Човекът си каза всичко точно и ясно, напълно съм съгласен с него.Първоначално написано от OneGuy
хммм поправете ме ако греша но силата на мускула не идва ли от гъстотата на влакната вместо от големината им ? т.е може да си с по -големи мускули визуално но да си по слаб от някой с по-малки иии това лесно може да се види при канадската не е задължително да победи този с по - голямата ръкаа колкото до издържливостта при труд тва беше пълна глупост огледай се за някой хилав от по-старите поколения и виж че няма проблем ако не вярваш
РЕлефа никога не е излишен. Не е задължително да е напомпан с мускули до козирката, но все пак трябва, като го погледна, да усетя, че имам мъж до себе си.
Първо да се извиня за правописа от предния пост. Така се получава, защото пиша прекалено бързо и сливам или разделям думите. Сега това за физическата работа е пълна истина, а аз имам много примери за това. Включително и как момче на 17г. с приблизителни килограми 65, издържа на много по интензивно натоварване на як мъж ( на вид ) на 30 г. Такива изказвания 1.80 и 40 кг не е редно да правите, защото това което е имал в предид автора не е такава анорексия, ами просто да речем 1.80 и 70кг вместо 100. Просто много се увличате по големите мускули, които в повечето случай и не са много естествени, защото са комбинирани с различни добавки. Не говорим за хора с 40кг маса а за такива м/у60 и 70, а те може да са не по-зле сложени от някой с големи мускули. А както някой отбеляза по горе, големината на мускулите няма отношение към силата. Също и е много различно да вдигаш щанга и да държиш брадва или лопата, така че големите мускули не са нито признак на сила нито на издръжливост при физическа работа. Да не говорим за интелектуалната страна, нещо на което в днешно време се обръща все по-малко внимание. Никои не казва че трябва да е тапициран скелет, но не се и изхвърляйте при положение, че говорите за деца, които още не са се развили. Виждам че и по възрастните дами знаят , че не това е от първостепенно значени и че е по добре да е добре сложено момчето и интелигентно, отколкото някои бабаит. Надявам се няма толкова грешки писах по-бавно. Лек ден на всички.
Леко пълничкиПървоначално написано от xCutOutMyTearsx
Хилавите никак не ме радват
![]()
Не се карайте ... формулата е следната ... скороста по масата по скороста ... така че по хърбавите може би са по жилави и се бият по добре но пък ... никакви ги няма в натоварването и издръжливостта ... КАЗАХ ВЕЧЕ !
Никак, както и някви набити и много мускулести.
Don't worry, be happy!
аве ти мъжко или женско беше щот от мненията ти разбрах досега че си мъжко ама се пак си питамПървоначално написано от 7227
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
SuNsEt готин роман!
Съгласен съм.Деца сте 80% като ви гледам. Какво искате на 15-16 години да е 100кг ли ? Бил 160 см и 55 кг, еми нормално е това. Вие не говорите за мъже, а за момчета, защото мъже стават след 20г. , когато започйнат да трупат и маса и акъла им дойде на място. Това, че един човек е по слаб, не значи, че няма да издъжи на физическа работа 2 пъти повече от някои наблъсйан с хапчета. И каква сигурност трябва да ви дава ? Вие се заяждайте нагоре надолу с другите пък да видим дали и 150 кг да е ще ви спаси от 2 момчета да речем , дето знаят да се бият. Стъпете малк она земята. Говорите за деца който е нормално да имат килограми от порядъка на 50-70. И аз навремето бях слаб, но това никога не ми е пречело да върша визическ аработа, мога да в икажа, че понякога слабите се оказват много по жилави отколкото вашите хора. Откакто прехвърлих 18 съм качил поне 15кг.