.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 258
    Супер фен Аватара на Shia
    Не много хилави.Трябва ми момче,чиято ръка е по голямА ОТ МОЯТА и той не се губи в моето тяло.Лек релеф ми е достатъчен,но когато едно 18-19г. момче има тяло като подрастващ тийн на 12г. е проблем.Не се чувствам сигурна,макар,че имам чувство,че аз съм по силната.

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Уфф, забелязала съм, че доста момчета вече са много слаби, направо кльощави
    Налагало ми се е да спя с такъв човек, малии...все едно някои ме ръчкаше с пръчка, а бяха кокалите му
    Налагало?!!!??? Че някой ти опря пистолет в главата ли? Извинявай за малко по-грубия тон, но някой като каже, че са го накарали за нещо ми звучи много тъпо. Как ще ти се наложи ако не искаш????
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    175/50кг Хилав ли съм?

Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Ми не знам аз ама в моя клас има едно пишлиме дето е толко слабо и високо,че до няма и къде Ходещ скелет,като говори и в страни челюстите му личът И постоянно на скайпа си слага снимки на корема и нек'ви такива и направо все едно костите са му покрити с тънък колкото вестник пласт кожа и толкова... Според мен не е нормално и е грозно,да не говорим пък,че тоя се прави на най великия пред всички а до сега се е сбил само с едно момиче и добре,че ги разтървах иначе уная както го беше почнала щеше да го одере целия Ддз все пак момичетата си знаят к'во да харесват..
    С 2 думи - тапициран скелет много има такива "здравеняци"

аз съм 185 и съм 78кг и се имам за слабичък но приятелката ми ме харесва.. всичко зависи от характера и държанието това е при сериозните момичета и момчета ... при тези за 1 нощ може би се кефат на здравеняци или турбо гъзета

Тук става въпрос само за външния вид. Къде ги намесихте характерите? Въпросът е прост, не се задълбочавайте толкова в разсъжденията.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на Callisto
    Гаджето ми тежи 70кг, но е висок и изглежда слаб. Аз лично харесвам момчета точно като него. Високи, с широки рамена, средно оформени мускули и плочки. Нито обичам хърбави момчета, нито прекалено мускулесто, но колко е оформено тялото не играе чак толкова важна роля, щом се обичате. Е все пак не забравяйте да се потдържате, понеже и на вас няма да ви е приятно да сте с по-добело момиче. )

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Гаджето ми тежи 70кг, но е висок и изглежда слаб. Аз лично харесвам момчета точно като него. Високи, с широки рамена, средно оформени мускули и плочки. Нито обичам хърбави момчета, нито прекалено мускулесто, но колко е оформено тялото не играе чак толкова важна роля, щом се обичате. Е все пак не забравяйте да се потдържате, понеже и на вас няма да ви е приятно да сте с по-добело момиче. )
    Колко всъщност е висок защото за да не изглежда хърбав на тези килограми трябва да е висок 160-170 ....

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Харесвам. Нищо лошо няма в по-слабичките момчета. Приятелят ми дори е такъв, но си е страшен сладур.

I'm inlove with a criminal...

Виж сяяя .. аз лично много ги харесвам , защото ми изглеждат някък си много сладки и невинни . Тезии дето имат много мусколи изглеждат надути и ... с голямо самочувтсвие . < такъв тип изобщо не ми допада. Така че не се притеснявай

Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Харесвам. Нищо лошо няма в по-слабичките момчета. Приятелят ми дори е такъв, но си е страшен сладур.
    :P
    Don`t let them say you aint beautiful..
    They can all get fucked, just stay true to you.. !

Вие съвсем се вкарахте във филма
    Първо, 180см и 40кг означава нещо много по-лошо от анорексия, дори не мога да си го представя.
    Второ, нормално е момчетата на по 16-20г. да са слаби, защото растат. Без добавки едно средностатистическо 18-годишно момче няма как да не изглежда слабо, дори и да полага грижи. Така че стига претенции. Или си намирате някой на хормони и с бицепс колкото бедрото ви, или си траете. Претенции може да имате, ако сте с тяло на модел, 90-60-90, с естествен бюст, руси, синеоки, с дълги крака, въпреки че и това не означава че сте красиви.
    "Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Push7heTemp0
    Първо, 180см и 40кг означава нещо много по-лошо от анорексия, дори не мога да си го представя.
    Аз съм 175 и тежа 50кг, но нямам анорексия и си изглеждам много добре даже, храня се нормално, тренирам, но просто организма ми е такъв, че немога да напълнея повече от 50кг, колкото и да ям

даи една снимка да видим колко не си хилав

Град
    Варна
    е аз съм 1.72-3 и съм около 60-1-2 кг. според мен изглеждам добре нито прекалено слаб нито прекалено нацепен като двукрилен гардероб на 15 съм и и да искам в момента да напълнея НЕ МОГА..

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Аз съм 175 и тежа 50кг, но нямам анорексия и си изглеждам много добре даже, храня се нормално, тренирам, но просто организма ми е такъв, че немога да напълнея повече от 50кг, колкото и да ям
    Само ти си мислиш че изглеждаш добре ....

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Само ти си мислиш че изглеждаш добре ....
    Ае ти направо го отказа да живей. Аз като съм 185 80 кила ква диагноза ши ми поставиш .

НЕЕ! Предпочитам да е леко пълничък от колкото кльощав

Аз съм с абсолутно същите параметри xD Честно казано изглеждам доста хилав и слаб и тн,но това че правя 3х4 дължини на басейн 70 метра,че тренирам 3пъти в седмицата,неличи отстрани но е факт,и както прочетох във по-предните постове 1 кифал беше писала,че хилавте немогад да пренесат 1 мебел или няква таква глупост,ами тихо като незанеш!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от drakon44
    Аз съм с абсолутно същите параметри xD Честно казано изглеждам доста хилав и слаб и тн,но това че правя 3х4 дължини на басейн 70 метра,че тренирам 3пъти в седмицата,неличи отстрани но е факт,и както прочетох във по-предните постове 1 кифал беше писала,че хилавте немогад да пренесат 1 мебел или няква таква глупост,ами тихо като незанеш!
    На колко си?

леле колко глупости изчетох в тая тема.аз съм 1,70 и тежа 65кг ,но имам телосложение като на Вин Диесел,по-набит съм.това как изглеждаш не заависи само от килограмите но и от телосложението,но като видя някое кльощаво момче и ми става смешно.все пак сме "силния пол" и това трябва да си личи по някакъв начин.но има хора с различни вкусове и всеки си избира,но в край на сметка най-важното е човек да се поддържа.ако някои иска да види как 65кг въобще не са малко да ми пише да му пратя pic

и като си 50 килца ще дигнеш повече от мен дето съм 80 ? по клиощави не си падат ... иначе по пълните момичета харесват клиощави лабички

на мен ли говориш?

Абе,честно да си кажа,аз си падам по слаби и високи момчета ;D Не искам някоя мусколеста горила..Е,не харесвам баш кльощави момчета..грозничко е. Кефи ме хем да е силничък,хем да е слаб

Супер фен Аватара на fenasf
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си