- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А дали дамите харесвате пък по-"хилави" момчета?
Не много хилави.Трябва ми момче,чиято ръка е по голямА ОТ МОЯТА и той не се губи в моето тяло.Лек релеф ми е достатъчен,но когато едно 18-19г. момче има тяло като подрастващ тийн на 12г. е проблем.Не се чувствам сигурна,макар,че имам чувство,че аз съм по силната.
Налагало?!!!??? Че някой ти опря пистолет в главата ли? Извинявай за малко по-грубия тон, но някой като каже, че са го накарали за нещо ми звучи много тъпо. Как ще ти се наложи ако не искаш????Първоначално написано от Claymore
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
175/50кгХилав ли съм?
![]()
С 2 думи - тапициран скелет много има такива "здравеняци"Първоначално написано от UNITED2
аз съм 185 и съм 78кг и се имам за слабичък но приятелката ми ме харесва.. всичко зависи от характера и държанието това е при сериозните момичета и момчета ... при тези за 1 нощ може би се кефат на здравеняци или турбо гъзета![]()
Тук става въпрос само за външния вид. Къде ги намесихте характерите? Въпросът е прост, не се задълбочавайте толкова в разсъжденията.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Гаджето ми тежи 70кг, но е висок и изглежда слаб. Аз лично харесвам момчета точно като него. Високи, с широки рамена, средно оформени мускули и плочки. Нито обичам хърбави момчета, нито прекалено мускулесто, но колко е оформено тялото не играе чак толкова важна роля, щом се обичате. Е все пак не забравяйте да се потдържате, понеже и на вас няма да ви е приятно да сте с по-добело момиче. )
Колко всъщност е висок защото за да не изглежда хърбав на тези килограми трябва да е висок 160-170 ....Първоначално написано от Callisto
Харесвам. Нищо лошо няма в по-слабичките момчета. Приятелят ми дори е такъв, но си е страшен сладур.![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Виж сяяя .. аз лично много ги харесвам , защото ми изглеждат някък си много сладки и невинни . Тезии дето имат много мусколи изглеждат надути и ... с голямо самочувтсвие . < такъв тип изобщо не ми допада. Така че не се притеснявай![]()
![]()
Първоначално написано от Jessie
:P
Don`t let them say you aint beautiful..
They can all get fucked, just stay true to you.. !
Вие съвсем се вкарахте във филма
Първо, 180см и 40кг означава нещо много по-лошо от анорексия, дори не мога да си го представя.
Второ, нормално е момчетата на по 16-20г. да са слаби, защото растат. Без добавки едно средностатистическо 18-годишно момче няма как да не изглежда слабо, дори и да полага грижи. Така че стига претенции. Или си намирате някой на хормони и с бицепс колкото бедрото ви, или си траете. Претенции може да имате, ако сте с тяло на модел, 90-60-90, с естествен бюст, руси, синеоки, с дълги крака, въпреки че и това не означава че сте красиви.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Аз съм 175 и тежа 50кг, но нямам анорексия и си изглеждам много добре даже, храня се нормално, тренирам, но просто организма ми е такъв, че немога да напълнея повече от 50кг, колкото и да ямПървоначално написано от Push7heTemp0
![]()
даи една снимка да видим колко не си хилав
е аз съм 1.72-3 и съм около 60-1-2 кг. според мен изглеждам добре нито прекалено слаб нито прекалено нацепен като двукрилен гардероб на 15 съм и и да искам в момента да напълнея НЕ МОГА..![]()
Само ти си мислиш че изглеждаш добре ....Първоначално написано от mlakniwe2
Ае ти направо го отказа да живей. Аз като съм 185 80 кила ква диагноза ши ми поставиш .Първоначално написано от OneGuy
Аз съм с абсолутно същите параметри xD Честно казано изглеждам доста хилав и слаб и тн,но това че правя 3х4 дължини на басейн 70 метра,че тренирам 3пъти в седмицата,неличи отстрани но е факт,и както прочетох във по-предните постове 1 кифал беше писала,че хилавте немогад да пренесат 1 мебел или няква таква глупост,ами тихо като незанеш!Първоначално написано от mlakniwe2
На колко си?Първоначално написано от drakon44
![]()
леле колко глупости изчетох в тая тема.аз съм 1,70 и тежа 65кг ,но имам телосложение като на Вин Диесел,по-набит съм.това как изглеждаш не заависи само от килограмите но и от телосложението,но като видя някое кльощаво момче и ми става смешно.все пак сме "силния пол" и това трябва да си личи по някакъв начин.но има хора с различни вкусове и всеки си избира,но в край на сметка най-важното е човек да се поддържа.ако някои иска да види как 65кг въобще не са малко да ми пише да му пратя pic
и като си 50 килца ще дигнеш повече от мен дето съм 80 ?по клиощави не си падат ... иначе по пълните момичета харесват клиощави лабички
на мен ли говориш?
Абе,честно да си кажа,аз си падам по слаби и високи момчета ;D Не искам някоя мусколеста горила..Е,не харесвам баш кльощави момчета..грозничко е. Кефи ме хем да е силничък,хем да е слаб![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar