- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А дали дамите харесвате пък по-"хилави" момчета?
Ей като си помисля за момчета, точно за тия се сещам.Първоначално написано от TokioHotelFen4e
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Казвате,че нехаресвате ептен слаби с скапано телосложение и тн.Ами да му се незнае примерно аз дето ви казвам че съм 50 кила и няма мърдане и при такъв метаболизам на къде?Това е природа бе хора какво исакте?И какво се оказа,че нямаме право на шанс с момиче ли ?Страхотно отново по-хилавите преебани.Някои казваше "Ние сме мъже трябва да сем силни"Ами така е но тва да си силен има много страни не само в това да си 210м 130 кг ръка 52см чист мускол.Сега някой ще кажат ами слаб си качаваи килограми,ами ям доста и некачвам и това е :Х.Затова моля,моля неси правте изводите като видите човека,че е по-слабичък от другите,може да се окаже,че това е само на пръв поглед.
ПС:@mlakniwe2 16 год съм
Тука хилавите момчета много се засегнахте и го обърнахте на спор
Момичета си казват вкуса, вие се палите веднага. Като спорите никой няма да убедите да почне да харесва "хилави" момчета
И доколкото знам е в природата на хетеросексуалните жени, както и женските животни да харесват по-едри и здрави мъже, защото това е признак за тестостерон и подсъзнателно го свързват с това, че сте повече потентни и сте по-сподобни да създадете поколение.
При животните е така..
Така си е.. някои и да ходят да бягат и да спазват диети, пак дебелеят, други пък се хранят добре и все същите хилки си остават.. то си е до метаболизъм. Но drakon44, преди 1 год.(на твоята възраст) и аз бях хилка, нямаш си на идея с лостове, упражнения вкъщи и пак добро хранене какви резултати се постигат и колко повече се набиваш. На мен и сега ми казват слаб, но не и скенджав или нещо такова.Първоначално написано от drakon44
ПП: А пък ти ще започнеш да възмажаваш и ще се оправиш, сигурно растеш още.
Поне си дойдохме на думата, че жените не са хора а животни, и то доста примитивниИ доколкото знам е в природата на хетеросексуалните жени, както и женските животни да харесват по-едри и здрави мъже, защото това е признак за тестостерон и подсъзнателно го свързват с това, че сте повече потентни и сте по-сподобни да създадете поколение.
При животните е така..![]()
Оффтопик:
Ако става въпрос, хората също са животни, при това бозайници (помните ли като сте били малки... гърдите на майка ви... сещате се).
Don't deny the obvious...
Само че животните я карат на първобитни инстинкти и съвсем малко на интелект (ако го имат), а хората главно на интелект и по-малко инстинкти, това имах предвид ако не е очевидно ясно.
За това не е много уместно да намисаме животните при условие че си приличаме с тях само по инстинктите, но се предполага че хората имат развит интелект който ни прави уникални, затова ние имаме градове, технология и поглед в бъдещето, макар че тая тема доказва обратното.
Така ако тия "дами" имаха интелекта, щяха да се досетят, че един мъж може да е много мъжествен независимо от външния си вид, и много по-слаби физически могат да бъдат много по-силни и мъжествени мъже от много по-химичните, нисички бръснати мачо менчета. Зависи главно от характер при хората, защото имаме интелекта а той лесно може да е над физическата сила. За това трябва да се направи малко по-умна преценка в предпочитанията.
Там е работата, че дори да го кажат или разбират, ако сложиш пред тях един 70 килограмов и един 50, много голяма част ще харесат по-едрия. Това е положението, съжелявам. Все едно да не те е страх от нищо, това са инстинкти бе, хора. Целта на мозъка ви е да ви държи живи, за да можете да се възпроизведете. Силен мъж = силно дете. Слаб мъж = не толкова силно дете. Колкото и да е неприятно, да си го признаем, си е точно така. Мозъкът също го знае, и затова повечето момичета обичат по-мускулести мъже. Като цяло има изключения, но общият модел е този.
Не си падам нито по нацепени тип "искам да бъда културист, ама още не ми се получава съвсем", нито по напълно безформени мъже/момчета. Според мен балансът му е майката.![]()
Ти обаче си се вкарал яко във филма, а? Толкова шефове и кви ли не "силни мъже" познавам със смотани или дебели деца, често разлигавени полу-гейчета с цайси, че не може да бъде. Въобще целия ти начин на мислене хич го няма, тва да не ти е приказка, баси заключението.Силен мъж = силно дете. Слаб мъж = не толкова силно дете.
Говоря за гени, а не дали нечие дете се тъпче с Мак Доналдс или получава всичко наготово и е разглезено (които неща са социални фактори, а не наследствени). Вземи още веднъж да прочетеш какво съм написал и после си вади заключения за начина ми на мислене само от един пост.
Добре бе професоре, гледай реално на нещата, гени или не, такива стават лапетата им, често са такива и БЕЗ бащите им да са богати, а само химични, което пък е друг въпрос че повечето вече нямат и реални мускули и лапетата не могат да наследят химията, само могат да се тъпчат с нея от 12 годишни. Т'ва което каза бяха глупости, базирани на ОСНОВНИ СТАРИ понятия, които отдавна не важат, тва ти казвам, защото го ВИЖДАМ, не говоря като теб ей така на изуст за спорта.
Доста остро реагираш за човек, който все още не може да разбере какво точно искам да му кажа.
Ще се опитам да го направя максимално ясно - какво искам да изясня.
Жената има мозък (). Мозъкът решава, че за да оцелее детето й, мъжът трябва да е силен, за да се унаследят качествени гени, позволяващи на пишлемето да оцелее от болестите и да порастне силно. За нещастие мозъкът си няма и понятие, че има химици във фитнеса, които блъскат химия, за да изглеждат "силни". Нито пък си има понтие, че мъжът след това ще стане увиснал, че лапето ще гъне мак доналдс и чипс, ще стане леке и ще е разглезено. Точно това няма значение, тъй като на жената по-мускулестия мъж ще й изглежда по-привлекателен, именно `щото мозъкът си мисли, че той е силен и че има хубави гени.
Сега стана ли ти ясно к`во имам предвид под "инстинкт"?
Значи все пак говорим за инстинкт, защото тая част от мозъка за която говориш пак си е животинския първобитен инстинкт, и пак така или иначе няма мозък, защото както сам каза
Разбрах те, съгласен съм.Нито пък си има понтие, че мъжът след това ще стане увиснал, че лапето ще гъне мак доналдс и чипс, ще стане леке и ще е разглезено
Сам ода ви успокоя, тези с по 55-60 кг и ръст около 170+ и аз навремето бях около 60 колограма, но откакто прехвърлих 18-19 вече гоня 80, така че и метаболизма се забавя и се трупа повече маса. Както казах напълно нормално е за едно момче на възраст 14-17г да е слабо и високо. Все пак за това има и момчета и мъже. Все едно мъжете да казват, че нямате гърди, просто защото още не са ви порастнали ...
харесвам..!!а ако са и изсулени .. дори няма да ги питам как се казват < 33
![]()
![]()
Извинявай, ама съвсем извъртя нещата.Първоначално написано от JakesInsanity
Хората сме животни, имаме инстинкти, които подсъзнателно ни влияят понякога. Никой не ти говори за обръснати мачовци със 10000 кг мускули
А за мъже с едра физика и по-слаба физика. Не намесвай "гейчовците", защото това само говори колко си зле.
Баща ми е "хилав", а пък аз имам по-едра физика..
Не твърдим дали тези инстинкти са "правилни" или не, те просто съществуват.
Честно казано, предпочитам пълнички момчета пред хилави.. забога, имала съм и хилав и пълничък приятел, ми кофти ми става като на шега тръгне да ме дигне момчето (няма и 50 кила съм) и се бъхти половин час да ме отлепи от земята.. а друго си беше с едричкото момче, дето ме подмяташе на една ръкапросто с по-силен мъж имаш повече сигурност и се чувстваш по-защитена, някак си..
Като видях подписа на тая последната дето каза не - там е еминем, и се сетих че бях видял негова снимка от гимназията - с грозна голяма глава и много хилав - а сега какъв "сладур" явно е станалпросто нищо не се знае. А химиците обикновено са обратното - като се натъпчат са яки "мъжаги" които не могат да вдигнат един климатик а след 5 години увисват. Явно само дебелите са силни
![]()
Мии т'ва мнение според мен изобщо не е обективно.Първо не е важно дали си 30 или 130 килограма за да си надут и с голямо самочувствие,а това зависи изцяло от характера.Защото познавам хора които са по 45 килограма и приличат на клечки за зъби и се отварят на всичко к'вото мърда,познавам и такива дето са по 90 кила с бицепс 40 сантиметра и не смеят и дума да отронят ако някой не ги попита нещо.А според мен под "хилав" се разбира не само човек който е слаб(килограми) а и слаб като физическа сила.Пример:човек тежащ 60 кила с много релефни мускули който прави по 100 лицеви опори и 50 набирания примерно.Той хилав ли е? Или друг човек тежащ 100 кила който не може да отлепи 1 лицева да направи.Много ли е здрав ? Аз съм 177 сантиметра и тежа 70 килограма.Първоначално написано от teodorakehaiova
явно доста си миналаПървоначално написано от Awesomness
не можеш да казваш кое е и кое не е мъж,нали
дано те заклещи някои 130 кила и да пукнеш под него![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Извод - момичетата харесват нормални момчета - нито хилави, нито прекалено големи или дебели, които да си веят биреното шкембе насам натам. Също както ние не харесваме пълни или прекалено слаби(приближаващи анорексия).
МОМЧЕ
не са зле, стига да са височки и ... да не са чак пък кльощависладки са
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ