- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А дали дамите харесвате пък по-"хилави" момчета?
е къв да сиПървоначално написано от z1p0
![]()
иначе по темата алеко го е казал - разни хора,разни идеали(жените не се различават много от хоратаи в този ред на мисли естествено има и такива,които харесват по слаби и дори ми се струва ,че тенценцията нараства.
ГлупостиПървоначално написано от rali4ka1
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Стига да не е по-хилав от мен![]()
Нормален, не хилав!![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Падам си по хилави и нормални (пак слабушанчета, но да има малко релеф, не много), и задължително над 1.80 (да не кажа 1.85). Падам си по високи и стройни мъже.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
kato mene li da e http://www.impulse.bg/georgi499Първоначално написано от 7227
sads
що ?Първоначално написано от LifeFitness0
sads
100% съм сигурен ,че искаш или комплименти или запознанство с някое момиче...
и от каде позна искам да знам дали съм хилав кво толкоаПървоначално написано от LifeFitness0
sads
Според мен момичетата трябва да са слабички и стройни..а момчетата да имат атлетични тела(в никакъв случай буци)..туй е работата..
..ама всеки си има предпочитания де..
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Александра, използвай малко по - прости думиПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Е,най-важно е какъв е човекът...до момента не е имало хилаво момче, което да е събуждало някакви желания в мен, но никога не се знае![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Мацките дето чакат "рицарят на бял кон" с идеалния характер, бицепс колкото свински бут, уй 25 санта и фирмата "Самсунг" на баща си..еми ша има да чакате![]()
![]()
ша ва намерят на някоя пейка след 20 години някви археолози как още чакате
Кифли на по 16/17 години искат момче на същата възраст с тяло на някав култорист
егаси филма
хората много на кратко са обяснили как стоят нещата "Никой не е идеален докато не се влюбиш в него"а тия дето пишат, че като ходят насам натам с гаджето някви мачовци ги закачат
мале ще се напикая от смях
![]()
![]()
тва, че човек е слаб физически не значи, че е слаб и психически а от личен опит знам,че слаб и умен е по-добре от колкото силен и тъп
а сега до вкус всеки си има предпочитания но има 1 много мъдра мисъл,че любовта е сляпа а тия дето пишат к'во предпочитат и к'во не просто не са срещали истинска любов
.Сега за секса (се пак за тва говорим нали
) според мен може да има значение но чак да не може да вдигне 50 км момиче вие за момчета ли говорите или за шимпанзета аз такова момиче мога да дигна без проблем а съм 170см 55/60 килограма (на 15 съм) да си режа ли вените вече?
![]()
![]()
или да изчакам да видя как ще се развия следващите 5 години
![]()
.Oф да ви имам акълите аз на вас разбирачи... бая се пойспотих да го напиша тва дано някой го прочете
Аре сичко хубу
You fuck or you get fucked такъв филм като девственост няма!
ОМФГ вие си мислите,че ако едно момче е 1.70 високо и тежи 65 кила значи е някво аноресичноХич не е така! аз съм 1.78 и съм 67 кила и мога да ви кажа,че даже трябва да сваля още 1-2 килца за да ми се оформят мускулите като хората!!!!
Ами като не си влязъл в пубертета и неможеш да изградиш нормална мускулатура, нормално е да искаш да сваляш че да ти се поакжат мускулчетата![]()
Некви смешки с гръб колкото талията и плочки колкото бобени зърна![]()
CircleOfPain аре покажи твойто тяло на аполон ве машино?!
Пишете ми на лично който иска![]()
каквото и да е, със сигурност е по-добре от 55-60кг при ръст 170![]()
![]()
да. харесвам по салби .. но нормално слаби![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
на глас се изхилихПървоначално написано от FoXyFir3
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Към всички хилавяци, почвайте да ядете и спортувайте. Много ясно, че мацките ще харесват оформени и стегнати пичове, а не хърбите. Еманципация и тем подобни глупости, тва им е наследено генетично. По-силният мъжкар винаги е обирал добрите женски, защото генетичния му материал е по-добър за запазване на потомството. По-същата логика момчетата харесваме високи жени (пропорционално развити естествено) с големи гърди.
"Мускулестите млади мъже имат шанс да си намерят повече сексуални партньорки от по-малко изваяните представители на силния пол, предаде Ройтерс, позовавайки се на резултатите от изследване на специалисти от Калифорнийския университет в Лос Анджелис.
Данните от проучването показват, че мускулите на мъжете въздействат така, както пищните опашки на пауните - привличат женски екземпляри, търсещи полово зрели партньори.
"Жените са предразположени да харесват мускулести мъже", казва авторът на изследването Дейвид Фредерик. "
Това е толкова елементарно, че няма накъде повече.
Казано по-просто: всички яки тупалки си падат по нацепени батки а.к.а. машини. Другите са льольовци или дрогари. При по-внимателен анализ могат да се разслоят на подгрупи, но в общи линии това е. При прием на качествена химия и стабилна храна (което означава, че трябва да има и наличен финанс) един средностатически льольо може да мутира в нацепена батка. Ето защо нацепената батка до голяма степен е символ и на финансова сигурност, освен физическа такава, докато за другите категории обратната връзка не винаги е вярна
![]()
![]()
Настрана от шеговития тон сичко казано горе, го имам предвид сериозно. Или наистина не сте забелязали, че фитнес зали никнат под път и над път и вече куцо-кьораво-сакато дига железа? За всички предпочитащи Дота пред щангите - време е да се замислите, че ще я карате на само на дота и юпорн
![]()
Ако нямаш ръка поне 38-40 санта не се класираш за яките тупалки. Това е горчивата истина бойс
Горчивата истина е да отиваш при пауните и другите животни да блъскаш железа тъпчи се с к'ви ли не боклуци пък главата да ти седи празна и ще видя като ти исъхнат "напомпаните" мощни ръце к'во ще прайш разглезено богаташче такова.Не ти решаваш кой как да живее и не ти си центъра на вселената..Но к'во да ти обеснявам като IQ-то ти е стайна температура![]()