.
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 258

Град
    Русе, Rousse
    Радвам се, че съм от атлетичните типове след толкова много мнения :P
    Спорта пречи на цигарите :P

Голям фен
    Град
    Las Vegas NV.
    Няма лошо да тренираш и да поддържаш добра форма, а ако имаш и релеф супер, но да се тъпчеш химия и да се хвалиш с паричките на тати ...
    You fuck or you get fucked такъв филм като девственост няма!

ImmortalTechnique главта си слагам че си от Бургас

Не е задължително да се тъпчи с боклуци за да има хубаво тяло, може по естествен начин или с хранителни добавки... а.к.а. анаболи сред незапознатите хилки и дебеланковци

Голям фен
    Град
    Las Vegas NV.
    "Не е задължително да се тъпчи с боклуци за да има хубаво тяло, може по естествен начин или с хранителни добавки" С т'ва съм съгласен но "При прием на качествена химия и стабилна храна (което означава, че трябва да има и наличен финанс) един средностатически льольо може да мутира в нацепена батка."
    You fuck or you get fucked такъв филм като девственост няма!

То с личи че момчето е умствено ограничено, самия факт че изпозлва бургаски лафове дето ги знаем от 100 години показва нисък интелект и липса на креативност
    Сега не забравяй да споменеш че адидас е бог на безсмъритето, БМВ-то е колата на безсмъртните а татос на врата ти дава 20 бонус точки живот
    http://www.vbox7.com/play:a5655ba5 - ето източника

Личи ли си е калъф? Хахах. Мноо си зле честно! Искам да ти кажа само, че имам висшо и говоря перфектно 2 езика освен български. А ти сигурно учиш в някой техникум Освен това момичетата ви го казаха, а сички се обидихте щот се виждате в огледалото кво представлявате

А и Дота цъкаш сигурно по цял ден налии

Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Личи ли си е калъф? Хахах. Мноо си зле честно! Искам да ти кажа само, че имам висшо и говоря перфектно 2 езика освен български. А ти сигурно учиш в някой техникум Освен това момичетата ви го казаха, а сички се обидихте щот се виждате в огледалото кво представлявате
    Е тук малко се изхвърли ... не казвам че нямаш всичко което описа ... но това не значи нищо, защото въпреки 2-те висшета и говоримите езици ... не си успял да научиш родния си език: "сички"кво"висшо"щот"кво"

Не съм на изпит Нито пиша контролно, нали се сещаш? Пиша нарочно така, защото ми е по-лесно, а и е форум все пак. Но знам къде се слага пълнияТ член, за разлика от много от вас.
    Айде стига спам, а?

Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique

А и Дота цъкаш сигурно по цял ден налии
    1-уча в математическа гимназия
    2-не играя компютърни игри от доста време
    3-съгласен съм че момичетата харесват мускулести момчета, не съм съгласен за глупостите които изприказва за химията. Тези неща си ги копирал от това малоумно клипче http://www.vbox7.com/play:a5655ba5 (към края)
    4-Тренирам спортове от 2ри клас (карате, после пуване, баскетбол, после карате 3 години и от скоро мма, от няколко години ходя на фитнес)
    5-189см/85кг

По-тежък съм от теб

1 Боли ма фара
    2 Ако си като топка мускули/четирикрилен гардероб неочаквай голямо женско внимание
    3 20те (може и повече да са ) ти % мазнинки си казват думата

Не са 20 %, а 10. Освен това на ръст съм колкото тебе, тъй че и мен ме боли фара :P
    Нещо друго искам да отбележа, живял съм в чужбина и там такъв повсеместен стремеж на младежите да мутреят и да са напомпани няма. Нито пък на момичетата да изглеждат като фолк турбини. Явно е явление, присъщо за нашите балкански географски ширини.

Град
    London
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    И не знам защо винаги свързвате това кой колко тежи с боеспособност. Други неща също толкова важни има, така че не прибързвайте..
    Mда, аз тренирах джудо с баща ми и бокс с на един приятел баща му, който е 3-пъти световен шампион в аматьорската лига за 80-те. Не съм от най-здравите. Потдържам тяло, но не се вманячавам да правя ръце по 50-60 см. И 20 кг да съм.. вадя си разрешително за патлак, и нека 100 батковци дойдат ))
    пп- 2-ма англичани лятото в Съни Бийтч, ме помислиха за много слаб... давах репорти после, защо единия бил със счупено чене, а другия с фрактура на главата

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Твърдо не!!!Харесвам по-закръглени момчета,с мръвчица и с коремче,без плочки и мускули-сравнително хубави са за гледане,но не и за пипане :P
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Твърдо не!!!Харесвам по-закръглени момчета,с мръвчица и с коремче,без плочки и мускули-сравнително хубави са за гледане,но не и за пипане :P
    прати си скайпа на лично

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тука стана тема за хвалби и зарибявки. (facepalm)

Град
    Varna

Re: А дали дамите харесвате пък по-"хилави" момчет

Цитирай Първоначално написано от Kole
    Правя тази тема от любопитство и защото вече има тема дали се харесват пълни момчета.
    Къде има такава тема аз не съм срещал.
    (\ /)
    (^.^)
    (> <).

Е тва момче да не ходи на фитнес леле....момиче да не ходи - може в някои случай ,ама момче поне 2 пъти в седмицата трябва .. ..еб*х т'ва време.еб&х тия пари форма трябва да се поддържа..

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Повече от фен
    по принцип на някои им отива да са хърбавички и им седи яко..но никой от тези , които познавам и са хърби биха ме защитили както трябва пред един мускулест пич да кажем...друго си е мъж на място със силни ръце и най-вече готов да се жертва за приятелката си...квото и да си говорим..ако е 60 кила няма да има смелостта

Град
    Lyon
    не държа да са мускулести.. и ест не някви супер кльощави ..
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Мускулестите респектират основно с визия, иначе ако се стигне до бой, някой жилав и кокалест е доста по-неприятен.

Цитирай Първоначално написано от petersl55
    Е тва момче да не ходи на фитнес леле....момиче да не ходи - може в някои случай ,ама момче поне 2 пъти в седмицата трябва .. ..еб*х т'ва време.еб&х тия пари форма трябва да се поддържа..
    Ахахахаха

Темпларе - прав си. Стегнато и жилаво тяло, което дори може да изглежда хърбаво на пръв поглед е същински ужас в бой, стига да е както трябва тренирано. Нищо, че няма 342423423 санта ръка.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Брат ми е супер кльощав, но си нямате и представа колко е силен Супер жилав е, сила хич не му липсва а дори не тренира! Така че силата не се определя главно от това колко си напомпан...

Иначе аз си падам по спортни натури. Нормално телосложение с /поне/ леко оформени мускулчета и плочкиии
    Трагедията е пълна...

^Нормално, хубавите момичета (че и жени) си имат изисквания.

Град
    София
    Тук не говорим за анорексици,иначе да,хилавите момчета дето на пръв поглед особено през дрехите изглеждат хилави и имат малко мускули,но нямат грам мазнинка,обикновено са яки като миньорска кирка и като тръгнеш да се биеш се едно биеш по кварц....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си