.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Познавате ли болни от спин

Моля ви най-сърдечно , разкажете какви симптоми имаха те като започнете от симптомите които са получили в ранен стадии и тн . тъй като знам на шаблон какви са симптомите и стадиите но като чуя истенски случаи ще направя по-добра справка . Моля ви пишете хора които пряко сте имали наблюдения върху хора заразени от ХИВ/СПИН !
    Имаха ли подути лимфни възли , херпеси и тн. в какъв период от време са ги получили и всичко останало подробно .
    Ще съм изключително благодарна .

Re: Познавате ли болни от спин

Цитирай Първоначално написано от pochti
    Моля ви най-сърдечно , разкажете какви симптоми имаха те като започнете от симптомите които са получили в ранен стадии и тн . тъй като знам на шаблон какви са симптомите и стадиите но като чуя истенски случаи ще направя по-добра справка . Моля ви пишете хора които пряко сте имали наблюдения върху хора заразени от ХИВ/СПИН !
    Имаха ли подути лимфни възли , херпеси и тн. в какъв период от време са ги получили и всичко останало подробно .
    Ще съм изключително благодарна .
    Едва ли ще намериш някой с такъв приятел.Всеки, който разбере, че негов познат е болен от ХИВ автоматично го игнорира и забравя за всякакъв контакт с него.Нищо, че се предава само полово и кръвно - за тях дори и въздухът, който диша е заразен.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

това е ужасно

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Ако са били истински приятели едва ли ще има такъв игнор.Но е факт, че хората ги е страх от това нещо, едва ли не ако те пипне и край вече...едновременно с това забелязвам една такава апатия във всички...едва ли не "не ме барай да не ме заразиш" а повечетго са имали полови конкатки без презерватив, дори не са си правили изследвания и т.н....

Аз нямам такива приятели, поне за които да знам.Това мислене зе тези хора, сякаш са прокажени ги кара може би да се срамуват от това нещо....Абе ужасна работа е-неслучайно е чумата на 21век...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Авторке, забелязах и другата ти тема, в която също казваш за съмненията, че си заразена. Защо просто не потърсиш лекарска помощ и не си направиш изследвания?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Авторке, забелязах и другата ти тема, в която също казваш за съмненията, че си заразена. Защо просто не потърсиш лекарска помощ и не си направиш изследвания?
    Щото теста дава резултат след 6 месеца от акта.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си