.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Искам да стана поп фолк звезда.

Ако може някой да ме насочи искам да стана поп фолк звезда или модел много искам ако някой може моля да ми помогне ще съм му благодарен в цялото си сърце. и да ми пише на скупе : dogi_002

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Отиваш пред парламента, викаш 200-300 телевизии, събличаш се гола и пееш следното
    "6! 6! 6! За краката ми космати!
    6! 6! 6! За устните брадати!"
    И от другия ден вече имаш работа.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

несам момиче ве сладурано

Град
    София
    Еми значи тва със събличането само ще те свали в класацията. Тогава отиваш изнасилваш Бербатов, влизаш в затвора, чакаш докато Кондьо пак доди и се уреждаш.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Поне не пиши от колкото да пишеш глупости

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Човек само едно ще ти кажа: ТО С ЧАКАНЕ И СЕДЕНЕ ПРЕД КОМПА НИИИИИИИЩО НЯМА ДА СТАНЕ!!! Или отиваш в някое звукозаписно студио да те прослушат (за което ще ти трябват много, много пари) или се явяваш на някой конкурс за пеене. Ако искаш модел да ставаш, отиваш в някоя модна агенция и там ти правят интервюта и т.н. Според мен това не е за всеки, апък и не знам дали ще ти дадат шанс и то голям. Има значение на колко години си, има значение от визията ти... Най-добре се яви във следващият Music Idol. Така може би пътят ти ще се отвори по-бързо и лесно, ама не се знае!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    ^ И забравих да допълня: ВСИЧКО в този бизнес е ВЪПРОС НА ПАРИ!!!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Хах то и мойта мечта е такава,но не чалга певица и сега работя по въпроса да я осъществя извън БГ. Можеш ли да пееш? Ако мислиш че можеш и други хора потвърждават значи отиваш в някое студио и един вид предлагаш себе си,ако се навият да те прослушат и реално можеш да пееш,може и да стане нещо.
    • Обичай,за да те обичат! •

Той е на 10 бе хорааа !!! Видях в другата тема !!!
    ..::Човек никога не знае::..

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Отиваш на кастинга на планета дерби и шашваш журито с глас и визия и след месец подписваш с пайнер, като след подписването ти правят задължително цици (ако си момиче)

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ем то дали ще си модел или поп-фолк звезда в България няма голяма разлика.
    При моделството тр да дадеш малко повече пари и да не си правиш пластични операций. При поп-фолка трябва да имаш малко по хубаво тяло, големи цици(но не е задължително още в началото, после можеш да отидеш да ти ги направят) ии да си склонна да показваш малко повече от... тялото си.

И при двете не се изисква талант. Плейбек има
    АА да това е само за момичетата.
    За момчетата: трябва задължително да се правиш на гей/педал. За да си интересен на публиката, не за друго.
    Тва е.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

моля насочете ме по добре!!!!!!!

Град
    София
    А бе ти си на 10...кв'а цел си тръгнал да гониш?
    Ако някога станеш поп фолк звезда, обещай ми, че ще се кръстиш Джей Би-Азис
    -M.B.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За поп-фолка е важно да следиш всички новости в бранша. За целта започваш да гледаш Планета/Фен ТВ и каквото се сетиш в зависимост от това къде искаш да пееш- дали Пайнер, дали Ара и т. н.
    Второ- започни да пишеш в техните форуми.
    Трето- потърси фейсбук страниците на всички популярни изпълнителки и стани приятел с тях.
    Четвърто- пусни си по-дълга косица и задължително си направи руси кичури. Не забравяй да си оскубеш и веждите. /Момче си, ако не се лъжа/.
    Пето- следи за кастинги. Дотогава ходи по концерти, по сбирки на фен клубове и се старай да се показваш пред камера колкото се може по-често. По възможност обелвай по някоя и друга думичка.

За това как да станеш модел- идея нямам. Полът ти ме ограничава откъм идеи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ряботя по вупроса но ми трябват още мнения мрязя Джеи би

Град
    Варна ^.^
    Не ти ли е малко рано за поп-фолк звезда?
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Не мисля така точно сега трябва да стана за да мога да се забалвлявам повече и по бързо да се развива кариерата ми на поп фолк звезда само да мога да стана!!! Някак

Град
    Варна ^.^
    Малко ще ти е трудно според мен. За да станеш поп-фолк звезда трябва или да имаш големи... очи, или да се правиш на гей. Рано ти е още. След 4-5 години може да пробваш, но не съм чувала дете да е ставало поп-фолк звезда.
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Е вече може да чуеш ако мога да стана !!!

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Емии...отиваш на онея "конкурси" на турнето на Планета - не си ли гледал по ТВ-то?

то даже не е смешно ами си е трагично

Кирилицата е задължителна.
    kalpazanka
    И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O

Засили се от някъде.

С моделството може да пробваш в Fresh fashion , но проблема е , че като отидеш правят ти photo сесия и нататък обучението трябва да си го плащаш. Мисля , че продължението беше нещо от сорта на 700 лв. Успех

Banned Повече от фен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си