.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

КОФТИ СИТУАЦИЯ И ЗА МЕН, И ЗА НЕГО :(

Здравейте!

Проблемът ми е следния . От известно време харесвам ама наистина много едно момче и в последствие разбираме ,че чувствата ни са взаимни. Всеки ден излизаме на сам , на там и ни е супер заедно (излизаме само като приятели ,да подчертая ) . <---- До тук добре! ГОЛЕММИЯТ проблем е приятелката му. И то не каква и да е приятелка а маниячка. С нея са вече 2 години заедно , а той всъщност не я иска. Виждала съм и съм чувала отношението му към нея . Всички негови приятели твърдят същото .Причината, поради която е още с нея е ,че тя го заплашва да се самоубие! Познавам я и мои познати също ,и всички са на мнение, че ще го направи .Имам чувството ,че е луда за богаа!! Какво да правя има ли изобщо смисъл да чакам нещо да се промени , за да сме заедно най-накрая

ПС: Прилича малко на сапунен сериал .. но говоря сериозно и искам сериозни отговори
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

По-интересно от Листопад, ФАКТ.

И все пак кво те интересува теб или него дали ще се самоубие или не?

Интересува ги . После кой ще излезе виновен

Цитирай Първоначално написано от Hidalg0
    Интересува ги . После кой ще излезе виновен
    КОЙ ДА ИЗЛЕЗЕ ВИНОВЕН?
    Да не я убият те, че да са виновни?

Град
    Paradise
    НЯМА да се самоубие. Тва са жалки заплахи, на които вие вярвате, ама и тя не си вярва. Опитва се да го задържи чрез изнудване и вие и се връзвате.

Няма да се самоубие

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Мега фен Аватара на sasha_90
    "Куче,което лае,не хапе".Вероятността да се самоубие е малка,дори нищожна.Вижда,че теорията за самоубийството има ефект и затова я прилага непрекъснато.

Няма да се самоубие.. но ще направи всичко възможно да го задържи..

Град
    Русе
    Нищо няма да направи,явно не знае какво друго да каже,а и вижда че тея празни приказки го задържат до нея...така че,няма да се самоубие

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Град
    ™Bitch Town
    Естествено,че няма да се самоубие.А мога ли да те попитам защо се бъркаш в чуждите връзки и се натрапваш,тъй като според мен е очевидно,че след толкова много време момчето иска да е с другата?Ако наистина иска да я зареже,каквото и да говори тя,той ще го направи.Остави хората на мира...
    Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти

Re: КОФТИ СИТУАЦИЯ И ЗА МЕН, И ЗА НЕГО :(

живейте си живота, бъдете щастливи и въобще не й обръщайте внимание скоро ще престане и ще си намери друг.

Цитирай Първоначално написано от wukktoruQ
    Естествено,че няма да се самоубие.А мога ли да те попитам защо се бъркаш в чуждите връзки и се натрапваш,тъй като според мен е очевидно,че след толкова много време момчето иска да е с другата?Ако наистина иска да я зареже,каквото и да говори тя,той ще го направи.Остави хората на мира...
    И двамата се харесваме не сме го очаквали ,тъй като сме приятели от дълго време.. но то като дойде не пита нали знаеш нито съм му се бутала насила нито съм го крала просто се случи. И знам че неиска да е с нея . знам го от него, от приятелите му , и от държанието му към нея. Никой не се натрапва просто търпеливо си седя и просто чакам ...

Град
    ™Bitch Town
    "Човек едничко цвете си откъсва,
    намира второ и първото потъпква.
    Но загуби ли и двете,
    той търси първото си цвете"
    Неизвестен автор

Добре,както искаш..това,че ти си само прищявка,и в теб търси утехата на трудната си връзка с нея,си е изцяло мое мнение.А и ти сама казваш,че се харесвате...ще мине след известно време.Но както искаш..
    Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти

Те и женените мъже така за съпругите си "тя е ужасна, не я искам, заплашва да ми вземе децата" и накрая... нали.
    Наивно е "той ми казва, че не я иска, леля му и тя така казва, и приятелите му, и стринка му, и братовчедите му от Долно Канаре"... Ти самата си неуверена и се чудиш дали наистина той ще я зареже някога, затова и търсиш потвърждения от приятелите му и от хората във форума, че това все някога ще стане, защото той уж не е щастлив във връзката си.
    Ако наистина те обича, ако си държи на думата и има някакво макар и малко достойнство, няма да се поддава на шашми, ще остави момичето и ще уведоми близките й за състоянието й. Дотогава, за мен момчето е просто играч - гони дивото, но не изпуска и питомното.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Естествено, че няма да се самоубие. Това са само врели-накипели, които действат при тийнейджърите в повечето от случаите. Аз самата като бях на 15-16 съм говорила такива работи с цел да задържа някого и той ми се връзваше, но тогава бях малка и не осъзнавах колко жалко е това. Повярвай, много малко са хората, на които им стиска сами да си дръпнат шалтера. Да не говорим, че 99% от самоубийците се стараят да прикрият това си желание възможно най-много, за да не може никой да ги спре да го направят... а тази девойка тръби наляво и надясно как ще се клъцка вените и т.н. и очаква някой да й се върже... Според мен твоят човек все още има чувства към нея и може би не те харесва достатъчно, за да продължава връзката си. Това, че го заплашва със самоубийства са само оправдания - кой нормален би повярвал на подобни глупости? Съветвам те да стоиш настрана и да не се занимаваш повече с него. Ако я зареже тогава ок, но щом продължава да си е с нея недей да се буташ между шамарите...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Да скача тая от некаде ама да е високо ... и после сте си заедно с твоичкия и всички сме щастливи !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

аз имам приятелка, която казваше че ще си среже вените ако той я отблъсне ама то откакто я отблъсна 2седмици рев след тва взе че в друг се влюби и сега са мн щастливи, та мисълта ми е 99,9% НЯМА ДА ГО НАПРАВИ знам ги такива лигли да се одраскат на проблем го правят

Ако е истински и УМЕН мъж отива при нея, казва к'вото ше й казва и й връчва ножа. Баста.

Град
    Maina Town
    Аз също съм на мнение, че тя няма да се самоубие. Аз лично бях свидетел на това как моя приятелка на един рожден ден врътна една водка и тихомълком отиде да си пререже вените (само дето незнаеше как и неможа да направи нищо освен да ни изплаши). Така де, ако искаше да го направи нямаше да казва на всички за да не ѝ пречат. И все пак те разбирам защото колкото и да е малка вероятността тя да се самоубие я има и ако той я зареже и нещо се случи то ще тежи на вашата съвест.
    Колкото до неговите чувства-Мила, той е с НЕЯ. Ти си втората. Той може да те харесва, но всъщност чувствата му към нея са мноого по-силни. 2 година са много време и ако той не испитваше нищо сега нямаше да са заедно.
    Знам, че боли, но по-добре им пожелай да са щастливи заедно и се опитай да го забравиш. А, ако неговите чувства кум тебе са реалност той няма да те остави да си тръгнеш.
    Айде, миличка, брадата да сочи небето и успех!!
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Мега фен Аватара на FuckedUp
    За бога. Имал съм подобна случка..След като се разделиха се оказа, че са пълни глупости..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

омг вика че ко я зареже шса обеси тва напрао ме разби
    неможе ли да отидеш и да кажеш сичкото това на майка и ще видиш как ще се наредят нещата а и едва ли ще се самоубие - ЗАТОВА СЕ ИСКА КУРАЖ а тя щом се ебава с тоя СЪВСЕМ ЯСНО ГО НЯМА ...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Дори и само да го казва\"Ще се самоубия ако ме зарежеш\" трябва да ви говори много за нея-лабилна психика...Интересно,защо ли обаче са заедно с нея от 2 години?Какво му е дала тя през този период според теб?И какво вижда той в теб,че да е готов да я зареже?Задавала ли си си тези въпроси?Има много варианти как би могла да свърши тази история...Той да я зареже и да тръгне с теб,но да скъсате скоро и после той да се върне при нея или да остане с нея и да си мисли за теб...а може и да я зареже и да сте щастливи с него,но никога човек не знае.Колкото до заплахите за самоубийство...по-скоро заслужава 2 шамара и да си седне на задника.Страх я е че няма да може да си намери друг,това е истината.Не иска да бъде сама и се е вкопчила в него въпреки,че вижда,че той иска да е с теб.НО помисли си реално...той е бил с нея 2 години,не са никак малко.Трудно би могъл да я забрави,освен ако ти не му даваш поне 2 пъти повече неща от колкото тя му е давала някога.Замисли се дали бихте могли да имате хубаво бъдеще и дали си струва да си с него.Не става въпрос само за харесването,освен ако ти и той не искате нещо кратко просто ей така.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Тази кифла яко манипулира "момчето ти".
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ахахах тоя лаф още ли е вървежен.. явно да.

По темата - споко. Излизайте си, зарибявайте се, флиртувайте, целувайте се, секс правете.. и така. Нищо сериозно не можеш да очакваш от него, след като търпи тая подметка наречена "неговата приятелка".

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Хора имах познати (двойка) , които миналата година имаха разправия от този сорт ... повярвайте ми ,единят от двамата се самоуби .. беше голям шок за всички... сетих се за тази случка и се наплаших, ... вече незнам способна ли е да го направи или само дрънка глупости незнааааам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си