.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Женска злоба?Мдаааа,определено,ка позна.
    Горда съм от факта,че се старая да постигна нещо с мозъка си,а не с хубавите си очи (или други органи).
    Кааакто и да е,спорила съм с хора с мислене като твоето,не си струва.Хабене на енергия,нерви и на всичко просто.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Ама кой с каквото и както може си урежда бъдещето,живота .... тези дето се стараят да постигнат нещо с мозъка си в най-чести случай са недооценени и си блъскат главите по нататък .... както и да е както каза няма смисъл ... много локуми могат да се разтягат

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Tя Никито Лозанова ако е проста нямаше да е на т'ва положение
    Така че се поспрете за малко !!!
    А и момичетата да не се обиждат ама без грим повечето (казвам повечето) приличат на плашила т.е са естествени Така е и с нас момчетата всички ходим естествени такива каквито сме,но повярвай ми ако се стегнеш малко ще разбереш,че външния вид може да се промени.Не казвам да вземеш да се гримираш или нещо от сорта де

Град
    София, baby
    Виж сега какво: относно това,че си дебел... за мен въпроса задебелите момчета/мъже стои точно както за дебелите момичета/жени. Има една много хубава поговорка: "За всеки влак си има пътници".
    - чисто и просто. Не знам, дали все пак няма някоя и друга разлика...
    Мисълата ми е, че мъжете повече биха се харесали ако нямат някои о качества, които са се изисквали от жените и се изискват и до ден днешен - да са слаби, чистоплътни, образовани, смирени, кротки и т.н. и т.н. (разбира се смиреността не я броя, за мем смирен мъж е като сдъвкана дъвка ). Така че да обобщя: това че си дебел, да не ти пречи. =))

Сега относно втория въпрос. Ако имаш предвид, че "да не си който си" означава например да се правиш че си най-интелигентния човек на света, ако не си и не ти прави удоволствие да прекарваш по 3ч че и повече на ден в гледане на "National Geographic" и "Discovery" и т.н. - недей. Е няма лошо да добиеш малко обща култура, но само така за теб си. За чувството за хумор, ще се съглася с някой преди мен, който беше казал: Ако тя харесва мъж/момче с чувство за хумор, а ти си някой задръстен идиот трябва да работиш по въпроса. Според мен чувството за хумор идва от душата, но тук се има предвид по-скоро да научиш няколко вица, шеги и т.н. =))
    Dum Vivimus Vivamus

Veni vidi vici

xD

Казвам го ясно и точно! Пълните момчета ме отвращават!! Соори за обидата
    All my life ... and the hereafter ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си