- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- съсипан панталон
имаме бял панталон с петна от капини и трева -.-
предложения?
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Вениш? Или го натъркай малко с веро и го остави, после изтриваш и изплакваш![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Боядисай го.
Какъв е?Памучен,дънки,изскуствен?
нененне,недей с белина,защото остават жълти петна..или поне при мен..![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НИКАКВА ААААААА ДНЕС БЯХ НА БАСЕЙН И СИ ИЗПУСНАХ В СЪБЛЕКАЛНЯТА ПАНТАЛОНА И ТАМ БЯХА МИЛИ С БЕЛИНА ПОДА И НЕ БЕШЕ ИЗСЪХНАЛО И СМЪРДЕШЕ И ЧЕРНИЯ МИ ПАНТАЛОН СТАНА НА ЧЕРВЕНИ ПЕТНА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ БЕЛИНА !!!!!!!!!!
и то белината е бяла и само някой идиот би сложил на друг цвят дреха вие сте си виновни![]()
ПРОДАВАМ LG KE970 SHINE БЕЗ НИКАКВИ ДЕФЕКТИ,СТРАХОТЕН ДИЗАЙН И УЖАСНО МНОГО ФУНКЦИИ,КОИТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ТЕМАТА МИ В БОРСАТА: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...353163#7353163
ЦЕНАТА МОЖЕ И ДА СЕ ДОГОВОРИ.
ама айде по-леко аз не съм си СЛОЖИЛА а го ИЗПУСНАХ върху белина ...Първоначално написано от ssupergirl
![]()
Памучен е панталона..
Ще пробвам с каро и вениш..
Повече ме притеснява петното от трева.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Бях си озеленила едни светли дънки -- > унищожих си ги , просто !!
Не ти вдъхвам много кураж ,но аз не успях да го премахна с Вениш.
To infinity and beyond.
Решението е Meglio. Махна ми петна от смола, така че смятай.Струва 4,60 някъде, ама си заслужава, а и количеството не е малко.
Да бе и майка ми направи същото откритие. Каза, че било вълшебно. И вярно де, махна ми всички петнаПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
.. за да не отварям нова тема: при мен опроблема е светло жълт панталон (памучен) с топъл шоколад?! ..![]()
Колкото до авторката: ако не се махнат петната в краен случай можеш да го занесеш да ти го боядисат ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хехехе ами точно,че сложих на бели къси гащи белина и останаха жълти петна..и казах,че се случи при мен,явно нещо не съм направила както трябва...не припързвай със заключенията сиПървоначално написано от ssupergirl
![]()