.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

КОСМИ по ръцете, ПОМООООЩ!

Ами.. проблема е, че имам страшно много косми по ръцете.. дълги около 2 см... Поне са руси и не се виждат много, но като настръхна като е по хладно навън и ставам като таралеж..

Как да ги махна така, че да не растат дълго време...
    И да не станат после по-дълги и тъмни..

благодаря ..
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Голям фен Аватара на DesSsi
    кола маска/ епилатор
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на ameli
    Недей с бръснач, щото като израстнат боцкат гадно, пък всеки те пипа по ръцете. С кола маска е най-добре, ако ти е трудно сама иди на козметик.

Пък и щом са руси, може да не ги пипаш. Обличай се по-топло, да не настръхваш
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Кола маска или епилатор..Със самобръсначка недей,че ще станат по-дълги и по-тъмни
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    Град
    София
    Кола маска, епилатор, депилиращ крем, БЕЗ самобръсначка!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    кола маска/ епилатор
    +1

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Кола маска или епилатор. Можеш да пробваш и с депилиращо кремче! Бръсненето не е много удачно, защото през 2-3 дена ще трябва да ги бръснеш, а ти искаш да не излизат за по-дълъг период!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ А с депилиращия крем,според теб,няма да излизат бързо,а?!

Иве,аз моите ги махам от поне 2-3 години с к'вот ми падне - и с бикче съм ги махала,и с кола маска,и с епилатор,дори с пинсета и разликата между всичките е почти незабележима
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

Иве,аз моите ги махам от поне 2-3 години с к'вот ми падне - и с бикче съм ги махала,и с кола маска,и с епилатор,дори с пинсета и разликата между всичките е почти незабележима
    С депилиращият крем може би няма да й излязат в продължение на 2 седмици. Е, има си разлика между бързото и бавното: 2 дена или 2 седмици!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Кола маска, епилатор, депилиращ крем, БЕЗ самобръсначка!
    БЕЗ депилиращи кремове /на основата на самобръсначката е/ и БЕЗ самобръсначка
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

С депилиращият крем може би няма да й излязат в продължение на 2 седмици. Е, има си разлика между бързото и бавното: 2 дена или 2 седмици!!!
    С депилиращия крем и със самобръсначката излизат по едно и също време,защото са на един и същ принцип.
    Да не говорим,че с точно тези две неща няма да ти излязат косми на 2-я ден,а поне след седмица и нещо

ДЕПИЛИРАЩИЯ КРЕМ Е НА ОСНОВАТА НА САМОБРЪСНАЧКАТА ,НО КОСМИТЕ ИЗЛИЗАТ СЛЕД НАЙ-МНОГО ДВЕ СЕДМИЦИ!!! АКО СТЕ ПОПАДНАЛИ НА ГАДНИ И ЕВТИНИ ДЕПИЛИРАЩИ КРЕМОВЕ Е ДРУГ ВЪПРОС.

не говорете без да знаете ..

Що се отнася до излизането на косъмчетата и при депилиращия крем и при самобръсначката времето е едно и също + 1-2 дни в полза на крема,плюсовете му са,че не можеш да се порежеш,че има хубави кремове,които хидратират кожата и я овлажняват,и тъй като крема гори косъма,той изтънява,това са единствените плюсове иначе няма разлика

Епилатора,стига да издържаш на болка,върши добра работа и според мен е най-бързият метод за премахване на косъмчетата,като изключим бръснача,но могат да ти се появят подкожни косъмчета

Коламаската,за мен е най-доброто решение и с най-бавно израстващия ефект,освен това няма как да ти се образуват подкожни косъмчета.

Другото решение е да премахнеш космите на ръцете си с лазерна епилация,тогава космите намаляват,а и израстват много по-рядко...

Град
    Цитирай Първоначално написано от teddyx33
    ДЕПИЛИРАЩИЯ КРЕМ Е НА ОСНОВАТА НА САМОБРЪСНАЧКАТА ,НО КОСМИТЕ ИЗЛИЗАТ СЛЕД НАЙ-МНОГО ДВЕ СЕДМИЦИ!!! АКО СТЕ ПОПАДНАЛИ НА ГАДНИ И ЕВТИНИ ДЕПИЛИРАЩИ КРЕМОВЕ Е ДРУГ ВЪПРОС.

не говорете без да знаете ..
    Вместо да повишаваш тон вземи (липсата на малки букви) вземи се замисли,че при всеки човек е различно!!!
    Аз,например,ако си мина краката със самобръсначка ще ми се появят косми поне след 7 дена,с крема времето е същото.
    Както казах 1-2 пъти и ръцете съм си минава с бикче - бяха гладки около 2 седмици.С крема също.
    Имам приятелка,която използва депилиращ крем,който си поръчва от Италия (не знам,какъв точно е,но помня че й излизаше около 35лв. само крема без доставката).Като го използва е гладка поне не повече от 5-6 дена,а аз като се намазах ми издържа отново 2 седмици ...
    Тааа мисълта ми е,че всичко си е до човек,а не до марка

Епилатора ми прекъсва косъмчетата... нещо не скубе много добре Иначе ми мина през ума да пробвам..
    сега като почернях и космите ми седят едни бели такива Преди по-не се забелязваха

последно за или против депилиращия крем?
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Мега фен
    отиди на кола маска при козметик, поне първия път, после може да почнеш и сама да си я правиш. това определено е най- доброто решение!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Не,не,не на кола маска отиди...
    и даже ще станат още по-малко и още повече няма да се виждат ... пък и са ти толкова дълги ,че сама у вас не знам как ще издържиш.

-аз не съм от тези ,които защитават дпилиращия крем ,просто космите не поникват след един ден ;dd ,но когато поникнат стават се едно си се бръснал ...
    така,че козметик ..

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    отиди на кола маска при козметик, поне първия път, после може да почнеш и сама да си я правиш. това определено е най- доброто решение!
    • Обичай,за да те обичат! •

недей с депилиращ крем ! нит0 пък с брасначка!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Не ги махай!!!
    После става по-зле. Една приятелка си ги махна с епилатор и сега ръцете й изглеждат отвратително(предполагам, че и с кола маска ще стане така). С бръсначка или с депилационен крем ще станат по-големи космите.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    На стадиона за бягане.
    Не ги махай
    Running is my drug and I am overdosed ..

Цитирай Първоначално написано от 0u7l1n3
    Епилатора ми прекъсва косъмчетата... нещо не скубе много добре Иначе ми мина през ума да пробвам..
    сега като почернях и космите ми седят едни бели такива Преди по-не се забелязваха

последно за или против депилиращия крем?
    против депилиращия крем.
    От личен опит ти казвам,че колата маска е единственото разумно решение
    Fuck you You fucking Fuckers

коламаска е най-добре!

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Не ги махай
    + Не знам аз ли съм старомодна, обаче не разбирам защо да си махам космите И на ръцете... да взема с кола маска да си взема веждите, че да няма за какво да се притеснявам
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

според мен против депилиращия крем защото пак ще е все едно ползваш бръснач а относно това кога ще ти пораснат отново космите .. ами зависи защото на някои им растат за 1-2 дена а на други за 1 седмица затова нз но ако предпочиташ да ги нямаш ги махни с епилатор (или с лазер о то излиза мн скъпо) успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си