- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КОСМИ по ръцете, ПОМООООЩ!
Ами.. проблема е, че имам страшно много косми по ръцете.. дълги около 2 см...![]()
Поне са руси и не се виждат много, но като настръхна като е по хладно навън и ставам като таралеж..
Как да ги махна така, че да не растат дълго време...
И да не станат после по-дълги и тъмни..
благодаря ..
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Недей с бръснач, щото като израстнат боцкат гадно, пък всеки те пипа по ръцете. С кола маска е най-добре, ако ти е трудно сама иди на козметик.
Пък и щом са руси, може да не ги пипаш. Обличай се по-топло, да не настръхваш![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Кола маска или епилатор..Със самобръсначка недей,че ще станат по-дълги и по-тъмни
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Кола маска, епилатор, депилиращ крем, БЕЗ самобръсначка!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Кола маска или епилатор. Можеш да пробваш и с депилиращо кремче! Бръсненето не е много удачно, защото през 2-3 дена ще трябва да ги бръснеш, а ти искаш да не излизат за по-дълъг период!![]()
^ А с депилиращия крем,според теб,няма да излизат бързо,а?!![]()
Иве,аз моите ги махам от поне 2-3 години с к'вот ми падне - и с бикче съм ги махала,и с кола маска,и с епилатор,дори с пинсета и разликата между всичките е почти незабележима![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
С депилиращият крем може би няма да й излязат в продължение на 2 седмици. Е, има си разлика между бързото и бавното: 2 дена или 2 седмици!!!Първоначално написано от 3oPuTy
БЕЗ депилиращи кремове /на основата на самобръсначката е/ и БЕЗ самобръсначкаПървоначално написано от AniBG
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
С депилиращия крем и със самобръсначката излизат по едно и също време,защото са на един и същ принцип.Първоначално написано от LipSy
Да не говорим,че с точно тези две неща няма да ти излязат косми на 2-я ден,а поне след седмица и нещо![]()
ДЕПИЛИРАЩИЯ КРЕМ Е НА ОСНОВАТА НА САМОБРЪСНАЧКАТА ,НО КОСМИТЕ ИЗЛИЗАТ СЛЕД НАЙ-МНОГО ДВЕ СЕДМИЦИ!!! АКО СТЕ ПОПАДНАЛИ НА ГАДНИ И ЕВТИНИ ДЕПИЛИРАЩИ КРЕМОВЕ Е ДРУГ ВЪПРОС.
не говорете без да знаете ..
Що се отнася до излизането на косъмчетата и при депилиращия крем и при самобръсначката времето е едно и също + 1-2 дни в полза на крема,плюсовете му са,че не можеш да се порежеш,че има хубави кремове,които хидратират кожата и я овлажняват,и тъй като крема гори косъма,той изтънява,това са единствените плюсове иначе няма разлика
Епилатора,стига да издържаш на болка,върши добра работа и според мен е най-бързият метод за премахване на косъмчетата,като изключим бръснача,но могат да ти се появят подкожни косъмчета
Коламаската,за мен е най-доброто решение и с най-бавно израстващия ефект,освен това няма как да ти се образуват подкожни косъмчета.
Другото решение е да премахнеш космите на ръцете си с лазерна епилация,тогава космите намаляват,а и израстват много по-рядко...
Вместо да повишаваш тон вземи (липсата на малки букви) вземи се замисли,че при всеки човек е различно!!!Първоначално написано от teddyx33
Аз,например,ако си мина краката със самобръсначка ще ми се появят косми поне след 7 дена,с крема времето е същото.
Както казах 1-2 пъти и ръцете съм си минава с бикче - бяха гладки около 2 седмици.С крема също.
Имам приятелка,която използва депилиращ крем,който си поръчва от Италия (не знам,какъв точно е,но помня че й излизаше около 35лв. само крема без доставката).Като го използва е гладка поне не повече от 5-6 дена,а аз като се намазах ми издържа отново 2 седмици ...
Тааа мисълта ми е,че всичко си е до човек,а не до марка![]()
Епилатора ми прекъсва косъмчетата... нещо не скубе много добре Иначе ми мина през ума да пробвам..
сега като почернях и космите ми седят едни бели такиваПреди по-не се забелязваха
![]()
последно за или против депилиращия крем?
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
отиди на кола маска при козметик, поне първия път, после може да почнеш и сама да си я правиш. това определено е най- доброто решение!
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не,не,не на кола маска отиди...
и даже ще станат още по-малко и още повече няма да се виждат ... пък и са ти толкова дълги ,че сама у вас не знам как ще издържиш.
-аз не съм от тези ,които защитават дпилиращия крем ,просто космите не поникват след един ден ;dd ,но когато поникнат стават се едно си се бръснал ...
така,че козметик ..![]()
Първоначално написано от sladur4etyYy
• Обичай,за да те обичат! •
Не ги махай!!!
После става по-зле. Една приятелка си ги махна с епилатор и сега ръцете й изглеждат отвратително(предполагам, че и с кола маска ще стане така). С бръсначка или с депилационен крем ще станат по-големи космите.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не ги махай![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
против депилиращия крем.Първоначално написано от 0u7l1n3
От личен опит ти казвам,че колата маска е единственото разумно решение
Fuck you You fucking Fuckers
коламаска е най-добре!
+ Не знам аз ли съм старомодна, обаче не разбирам защо да си махам космите И на ръцете... да взема с кола маска да си взема веждите, че да няма за какво да се притеснявамПървоначално написано от DarkKisss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
според мен против депилиращия крем защото пак ще е все едно ползваш бръснач а относно това кога ще ти пораснат отново космите .. ами зависи защото на някои им растат за 1-2 дена а на други за 1 седмица![]()
![]()
затова нз но ако предпочиташ да ги нямаш ги махни с епилатор (или с лазер о то излиза мн скъпо)
![]()
успех
![]()
![]()
![]()