- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КОСМИ по ръцете, ПОМООООЩ!
+Първоначално написано от DarkKisss
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Абе не ги махай при положение, че са ти руси... махнеш ли ги рискуваш да станат по големи, повече, и да станат черни...
Какво ти пречат, немога да разбера, виж ако ти вече се комплексираш от това, това е друг въпрос, но не мисля че е нужно.
Доста познати приятелки си ги махат, като ги махнат добре, но после като набодът, е мн грозно, и като пипнеш, се едно наболата брада на някой мъж... (защото все пак трябва да израснат няколко милиметра за да може пак да ги махнеш)![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
А бе руси...и да са руси пак се виждат...Аз колко подигравки съм търпяла заради тях, имам доста косми по ръцете и са кестеняви. Не ми пречи да ги махам. Като бях малка беше нещо супер страшно![]()
Никой нямаше такива косми. Помолих майка ми да ми ги махне и хоп...вече имах по-малко отколкото съм имала и преди, даже и на половината не бяха. От тогава до сега си ги махам ежемесечно с епилатор и не ми създават проблеми до 2-3, понякога и 4 седмици.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Както казаха вече ЕПИЛАТОР или КОЛАМАСКА ..хем ще ръстат по бавно хем после ще са по тънки
Кола маска.
Моя проблем беше абсолютно същия, бяха руси и дълги и като ходя на плаж, като изляза от водата и като духне малко вятър настръхват много гадно, затова ги махнах с епилатор.Първоначално написано от 0u7l1n3
+Първоначално написано от DesSsi
Ааа само без самобръсначка и крем, с тях ще израстнат след 1,2 най много 3.Ако искаш по трайно, или епилатор,или кола маска,или лазерна епирация,но според мен е най-добре с кола,щото от нея оредяват,и не боли толкова..![]()
Коламаска или епилатор задължително, иначе ще бодеш.
И имай предвид, че за обезскосмяването на ръцете трябва много редовна поддръжка, че е много неприятно като хванеш някого за ръката да ти дращи, така че ако си по-мързелива обмисли внимателно..