.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Не ги махай
    +
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Град
    София
    Абе не ги махай при положение, че са ти руси... махнеш ли ги рискуваш да станат по големи, повече, и да станат черни...
    Какво ти пречат, немога да разбера, виж ако ти вече се комплексираш от това, това е друг въпрос, но не мисля че е нужно.
    Доста познати приятелки си ги махат, като ги махнат добре, но после като набодът, е мн грозно, и като пипнеш, се едно наболата брада на някой мъж... (защото все пак трябва да израснат няколко милиметра за да може пак да ги махнеш)
    Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.

Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    А бе руси...и да са руси пак се виждат...Аз колко подигравки съм търпяла заради тях, имам доста косми по ръцете и са кестеняви. Не ми пречи да ги махам. Като бях малка беше нещо супер страшно
    Никой нямаше такива косми. Помолих майка ми да ми ги махне и хоп...вече имах по-малко отколкото съм имала и преди, даже и на половината не бяха. От тогава до сега си ги махам ежемесечно с епилатор и не ми създават проблеми до 2-3, понякога и 4 седмици.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Както казаха вече ЕПИЛАТОР или КОЛАМАСКА .. хем ще ръстат по бавно хем после ще са по тънки

Кола маска.

Повече от фен Аватара на valentinadr
    епилатор

Голям фен
    Град
    Varna

Re: КОСМИ по ръцете, ПОМООООЩ!

Цитирай Първоначално написано от 0u7l1n3
    Ами.. проблема е, че имам страшно много косми по ръцете.. дълги около 2 см... Поне са руси и не се виждат много, но като настръхна като е по хладно навън и ставам като таралеж..

Как да ги махна така, че да не растат дълго време...
    И да не станат после по-дълги и тъмни..

благодаря ..
    Моя проблем беше абсолютно същия, бяха руси и дълги и като ходя на плаж, като изляза от водата и като духне малко вятър настръхват много гадно, затова ги махнах с епилатор.

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    кола маска/ епилатор
    +

xoxo аз съм на принципа квото хвана не не .. Депилиращо кремче

Град
    Пловдив :)))))
    Ааа само без самобръсначка и крем, с тях ще израстнат след 1,2 най много 3.Ако искаш по трайно, или епилатор,или кола маска,или лазерна епирация,но според мен е най-добре с кола,щото от нея оредяват,и не боли толкова..

Коламаска или епилатор задължително, иначе ще бодеш.
    И имай предвид, че за обезскосмяването на ръцете трябва много редовна поддръжка, че е много неприятно като хванеш някого за ръката да ти дращи, така че ако си по-мързелива обмисли внимателно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си