- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За първи път
На колко години за първи път обухте прашки,и как се чувствахте?
Бях 6 клас. Чувствах се тъпо. Сега 5 години по-късно продължавам да се чувствам тъпо. Предпочитам да нося боксерки.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Някъде в 6ти клас.Адски неудобно.Носих 2-3 пъти и се отказах.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ОО нз не помня но знам че не беше по желание. Бях в баба ми и не си носех багаж. В магазина имаше само прашки моя размер... помня че ми бяха неудобни![]()
14-прлестно![]()
Аз до скоро само прашки носех, сега започнах да си купувам и по някои други боксерки. Кога за първи път съм сложила прашки не си спомням, но определено повече обичам да нося прашки и си се чувствам страхотно. Все пак има панталони, на които е задължително, и от там започваш да не се замисляш "Какво ще облека, за да знам какво бельо да нося" (то е същото и със сутиените).
аз прашки редовно си нося,но лично на мен ми е по удобно с боксерки...а за пръв път пробвах да нося прашки на 13 някаде![]()
Mrazq gi tiq prashki samo s bokserki moga da jiveq...![]()
e ponqkoga se nalaga da nosq,no gledam da gi svalq vednaga 6tom moga
![]()
Бедна ти е фантазията колко ми е болен мозъка....
Мм не помня кога за първи път обух,отдавна беше.Но и сега си нося редовно прашки и са ми по-удобни от боксерките и бикините. :P
Може би на 14, но съм много сигурна. От както стоях няколко месеца пред кабинета на гинеколога, по-рядко ги обувам. Предпочитам боксерки.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
4-5 клас
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Бях първи клас, леля ми ми поправи някакви бели бяха майщото и наи малкия размер не ми ставаха и ми ги оправи и с едно бяло клинче вървях по улиците и си въртях дупето да видят всички че нося прашки
беше ми много яко, бях най-голямата хахахаха
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
съгласна и аз не нося :PПървоначално написано от SummerRain
амии 5-6 клас не знам, но не обичам прашки![]()
Просто аз
14, отначалото не ми бяха никак удобни, но колкото повече минаваха годините толкова по-удобни ми ставаха. Сега си нося само прашки, изключвам дните по-време на МЦ, тогава боксерки.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
супер неудобни са ми но се свиква![]()
![]()
Преди година-две...Имам само едни и ги нося рядко.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Не помня на колко бях ама ми бяха аадски неудобни и от тогава съм само на боксеркии ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изпитах огромно желание да се оправя сама..![]()
Що за тъпи теми.. това е вид бельо, мамка му стара ...![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Лятото преди втори клас бях с бански прашка и ми беше перфеот тогава почнах да нося чат-пат а иначе от пети клас само и единствено с прашки ходя
![]()
![]()
2-3 клас някъде.. беше голямо шоу бели прашки (малко големички ми бяха) С едно бяло панталонче и в детската дискотека
Но от няколко години си нося и прашки и боксерки и не ми е проблем и двете са ми удобни
![]()
Ммми то и аз такаПървоначално написано от Hilary_
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Бях някъде 5-6 клас и много свикнах с тях. В началото много се гордеех,че нося прашкиИ сега вече не мога да се разделя с тях, само това нося и мога да кажа, че ми супер комфортно, може би и защото съм свикнала да нося само прашки де
Абе момичета колкото и да не ви е удобно , носете си прашките , по яки сте с тях и повече възбуждате ...
п.п. лично мнение ...