.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен

Правилника за пътуване във влак.

Значи скоро ще пътувам с влак от София(централна гара) до Бургас,с група.И хора дайте правилника.И ми обяснете нали аз ще пътувам с едната ми сестра и едната ми братовчетка.И ако влака е с купета и ние са настаниме-и влака тръгне и останат няколко свободни места-трябва ли да пускаме хора да сядат които са правостоящи и не са от групата.

Голям фен Аватара на ogun
    Боже...
    Ей човек спри с тоя СПАМ....
    Не е истина просто...

Я кажи сега, като всеки може свободно да прави теми, редно ли е ти да си тоолкова тъп, че да пускаш все по-тъпи и по-тъпи???

Пускай хората да сядат, няма да те убият, изнасилят и прочие, да не мислиш, че цялото купе е за тебе!?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако купиш толкова билети, колкото места има в купето, едва тогава имаш някакво основание да не пускаш други хора. Иначе щеш, не щеш- ще пускаш, нищо че не са от компанията.
    Спри да пускаш еднакви теми из целия форум. Една по въпроса е напълно достатъчна.
    Получи достатъчно отговори преди мен, с което считам темата за приключена.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си