.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 106

Тема: Dance workout

Dance workout

Не намерих такава тема, ако има заключете я. Значии сещате се за видеата с аеробики, танци, тае-бо, и т.н Казвайте тези, които сте пробвали и са ви харесалиии .. Ето най-доброто, което съм пробвала:

http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1

супер добро е.. за 2 седмици си с почти перфектно тяло. Ама първите пъти е доста трудно.. Аз не можех да го направя цялото до 5-ия път то е час и 17 минути май..

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Да, това съм го правила и е наистина трудно
    Сега всеки ден си правя тае бо на Били Бланкс, пак много изморяващо и горящо калории. http://zamunda.net/details.php?id=23012&hit=1
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

И двете съм ги пробвала и наистина са доста натоварващи.
    Повече ми харесва Pump it up, само проблемът е, че нямам много време да го правя цялото, но наистина е много добро.Тае бо-то също не е лошо, но аз лично не искам тела като на тея.. смисъл някакви мускулести.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Lillyann
    И двете съм ги пробвала и наистина са доста натоварващи.
    Повече ми харесва Pump it up, само проблемът е, че нямам много време да го правя цялото, но наистина е много добро.Тае бо-то също не е лошо, но аз лично не искам тела като на тея.. смисъл някакви мускулести.

cherrygloss всеки ден ли го правиш?? аз pump it up успявам 2/3 пъти в седмицата..

Мега фен Аватара на Infinity
    Ей , преди си бях свалила едно на компа много яко.
    Но сега , откакто ми е преинсталиран компа го нямам и не мога
    да се сетя. Беше с три момичета на брега на морето.
    Ох, ако някой се сети супер. Бг аудио имаше , също.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на Infinity
    Nadunda мерси много.
    Първото е.
    Преди време ги правех и бях страшно доволна.
    От утре пак започвам.
    To infinity and beyond.

Повече от фен
    мда... и не е много натоварващо първото

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Хареса ми, от утре ще правя първото... мисля, че ще има ефект, ако се прави усилено... пък и доста разтоварващо ми се вижда.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от rozov0
    cherrygloss всеки ден ли го правиш?? аз pump it up успявам 2/3 пъти в седмицата..
    Да, но Pump it up си е вече доста по-дълго и натоварващо

А няма ли такива видеота за упражнения за разтягане за момчета? ам мисля, че няма разлика в упражненията за момче или момиче в упражненията за разтягане, но се тая... та има ли такова видео?
    пф много повторения станаха, но не ми се едитва (angel)

Re: Dance workout

Не намерих такава тема, ако има заключете я. Значии сещате се за видеата с аеробики, танци, тае-бо, и т.н Казвайте тези, които сте пробвали и са ви харесалиии .. Ето най-доброто, което съм пробвала:

супер добро е.. за 2 седмици си с почти перфектно тяло. Ама първите пъти е доста трудно.. Аз не можех да го направя цялото до 5-ия път то е час и 17 минути май..
    Сподели нещо повече за ефекта от упражненията Като колко кг си била,и сега колко си,отслабнала ли си в бедрата,с нормално телосложение ли си и etc Мерси предварително !!

Това Pymp It Up ли е, че ме мързи да влизам в Замундата?
    И ти как си го правила по.точно? Колко дни в седмицата, по колко време... И си си оформила тялото или свалила мазнини?

Аз Pump It Up го правих преди като имах време, обаче само до втората част, някога и малко от нея, че ме мързеше. Ама спрях, защото ми писна. Иначе е трудно първите няколко пъти, защото правят стъпките без д обясняват, ама после се свиква.

Супер фен Аватара на zoreto
    Това ще ми е много полезно сега като няма да имам трен. в залата

аз pump it up го правех преди и то стяга тялото,но за мазнините не знам.иначе е наистина много натоварващо накрая, а в началото е малко тъпичко сега и аз ще го пробвам тва първото
    п.п. Pump it up го има в още няколко серий
    ето я цялата колекция :
    1.Pump It Up - Dancemix
    2.Pump It Up - Burn It Lose It
    3.Pump It Up - Hi
    4.Pump It Up - Beach Body

http://www.p2pbg.com/smf/index.php?topic=976.0

(правила съм Beach body и е многооооо яко!)

ехооооо, супер!
    откога си търся такова нещо!
    и аз ще го порбвам!
    Страстна почитателка на хубавите парфюми

soni4kuu може ли да го качиш Pump It Up - Beach Body някъде да мога да си го сваля, че от този сайт, които си дала не мога пише ми ГРЕШКА
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от BlackKeys

И ти как си го правила по.точно? Колко дни в седмицата, по колко време... И си си оформила тялото или свалила мазнини?

Аз Pump It Up го правих преди като имах време, обаче само до втората част, някога и малко от нея, че ме мързеше. Ама спрях, защото ми писна. Иначе е трудно първите няколко пъти, защото правят стъпките без д обясняват, ама после се свиква.
    Значии правя го все още. Понеделник, петък и неделя-тогава имам време. В бедрата първо почнах да отслабвам, после свалих и дупето и корема. Килограмите-- свалих 4/5, но видимата разлика беше огромнааа..

Цитирай Първоначално написано от BlackKeys

Значии правя го все още. Понеделник, петък и неделя-тогава имам време. В бедрата първо почнах да отслабвам, после свалих и дупето и корема. Килограмите-- свалих 4/5, но видимата разлика беше огромнааа..
    Надявам се няма да стана много нахална, ако те попитам още някой неща. Предполагам и другите ги интересува.

Ти имаше ли някъде излишми мазнини и тях успя ли да свалиш?
    И от колко време го правиш?
    Цялата програма ли правиш?
    Спазваш ли някакъв хранителен режим?
    И то попринцип колко висока си и колко кг беше? защото все пак тези, които имат повече да свалят, свалят по-лесно.

Град
    Бургас
    ^ Дам и аз искам да задам същите въпроси.

Днес започнах това Pump it up! и стигнах само до 35 мин и после бях капнала, но като за първи път пак добре.Имам нужда да се постегна малко, нали идва лятото

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    ^ Дам и аз искам да задам същите въпроси.

Днес започнах това Pump it up! и стигнах само до 35 мин и после бях капнала, но като за първи път пак добре.Имам нужда да се постегна малко, нали идва лятото
    И аз от днес започнах Аз стигнах до 33 минути, много е натоварващо и забавно, хареса ми. А на ден по колко трябва да се прави ?

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Уха това Pump it е много готино.От утре го почвам искам да си стегна тялото ,въпреки ,че съм слаба

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Ух почнах да ги правя 36 минути умрях ,обаче мн добре ми се отразиха . Имах гадно настроение и ся ми мина

Град
    Бургас
    Да хора, моля ви ако някой знае, за да има ефект за няколко седмици, цялото (1:17) ли да правя или може и по 30-40 мин?Защото е много изморително, но ако трябва и цялото ще го правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си