- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Dance workout
Не намерих такава тема, ако има заключете я. Значии сещате се за видеата с аеробики, танци, тае-бо, и т.н Казвайте тези, които сте пробвали и са ви харесалиии .. Ето най-доброто, което съм пробвала:
http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1
супер добро е.. за 2 седмици си с почти перфектно тяло. Ама първите пъти е доста трудно.. Аз не можех да го направя цялото до 5-ия път![]()
то е час и 17 минути май..
Да, това съм го правила и е наистина трудно
Сега всеки ден си правя тае бо на Били Бланкс, пак много изморяващо и горящо калории. http://zamunda.net/details.php?id=23012&hit=1
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
И двете съм ги пробвала и наистина са доста натоварващи.
Повече ми харесва Pump it up, само проблемът е, че нямам много време да го правя цялото, но наистина е много добро.Тае бо-то също не е лошо, но аз лично не искам тела като на тея.. смисъл някакви мускулести.
Първоначално написано от Lillyann
![]()
cherrygloss всеки ден ли го правиш?? аз pump it up успявам 2/3 пъти в седмицата..![]()
![]()
Ей , преди си бях свалила едно на компа много яко.
Но сега , откакто ми е преинсталиран компа го нямам и не мога
да се сетя.Беше с три момичета на брега на морето.
![]()
Ох, ако някой се сети супер. Бг аудио имаше , също.
To infinity and beyond.
Nadunda мерси много.![]()
Първото е.
Преди време ги правех и бях страшно доволна.
От утре пак започвам.![]()
To infinity and beyond.
мда... и не е много натоварващо първото
Хареса ми, от утре ще правя първото... мисля, че ще има ефект, ако се прави усилено... пък и доста разтоварващо ми се вижда.![]()
Да, но Pump it up си е вече доста по-дълго и натоварващоПървоначално написано от rozov0
![]()
А няма ли такива видеота за упражнения за разтягане за момчета? ам мисля, че няма разлика в упражненията за момче или момиче в упражненията за разтягане, но се тая... та има ли такова видео?
пф много повторения станаха, но не ми се едитва (angel)
Сподели нещо повече за ефекта от упражнениятаПървоначално написано от rozov0
Като колко кг си била,и сега колко си,отслабнала ли си в бедрата,с нормално телосложение ли си и etc
Мерси предварително !!
![]()
Това Pymp It Up ли е, че ме мързи да влизам в Замундата?Първоначално написано от rozov0
![]()
И ти как си го правила по.точно? Колко дни в седмицата, по колко време... И си си оформила тялото или свалила мазнини?
Аз Pump It Up го правих преди като имах време, обаче само до втората част, някога и малко от нея, че ме мързеше. Ама спрях, защото ми писна. Иначе е трудно първите няколко пъти, защото правят стъпките без д обясняват, ама после се свиква.
аз pump it up го правех преди и то стяга тялото,но за мазнините не знам.иначе е наистина много натоварващо накрая, а в началото е малко тъпичкосега и аз ще го пробвам тва първото
п.п. Pump it up го има в още няколко серий
ето я цялата колекция :
1.Pump It Up - Dancemix
2.Pump It Up - Burn It Lose It
3.Pump It Up - Hi
4.Pump It Up - Beach Body
http://www.p2pbg.com/smf/index.php?topic=976.0
(правила съм Beach body и е многооооо яко!)
ехооооо, супер!
откога си търся такова нещо!
и аз ще го порбвам!![]()
Страстна почитателка на хубавите парфюми
soni4kuu може ли да го качиш Pump It Up - Beach Body някъде да мога да си го сваля, че от този сайт, които си дала не мога пише ми ГРЕШКА![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Значии правя го все още. Понеделник, петък и неделя-тогава имам време. В бедрата първо почнах да отслабвам, после свалих и дупето и корема. Килограмите-- свалих 4/5, но видимата разлика беше огромнааа..Първоначално написано от BlackKeys
Надявам се няма да стана много нахална, ако те попитам още някой неща. Предполагам и другите ги интересува.Първоначално написано от rozov0
![]()
Ти имаше ли някъде излишми мазнини и тях успя ли да свалиш?
И от колко време го правиш?
Цялата програма ли правиш?
Спазваш ли някакъв хранителен режим?
И то попринцип колко висока си и колко кг беше? защото все пак тези, които имат повече да свалят, свалят по-лесно.
^ Дам и аз искам да задам същите въпроси.
Днес започнах това Pump it up! и стигнах само до 35 мин и после бях капнала, но като за първи път пак добре.Имам нужда да се постегна малко, нали идва лятото![]()
![]()
И аз от днес започнахПървоначално написано от cherrygloss
Аз стигнах до 33 минути, много е натоварващо и забавно, хареса ми. А на ден по колко трябва да се прави ?
Уха това Pump it е много готино.От утре го почвам искам да си стегна тялото ,въпреки ,че съм слаба![]()
Ух почнах да ги правя 36 минути умрях ,обаче мн добре ми се отразиха . Имах гадно настроение и ся ми мина![]()
![]()
Да хора, моля ви ако някой знае, за да има ефект за няколко седмици, цялото (1:17) ли да правя или може и по 30-40 мин?Защото е много изморително, но ако трябва и цялото ще го правя![]()