.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен

Не мога да разбера приятеля си..

От известно време изпитвам неудовлетвореност от физическата връзка с приятеля си,защото не правим секс колкото на мен ми се иска. Правя му намеци,пращам му палави смс-и,после си говорим по телефона все едно нищо не е станало и го попитах дали утре ще се видим,а той каза : ''зависи от държанието ти''. Излигави се. Направо имам чувството,че се гаври с желанията ми. Казах му,че искам да правим секс, той ми каза,че скоро ще ме покани у тях,обаче не го прави. Не мога да го разбеа-казва,че секса с мен е супер. Какво го спира ? Защо не ме покани у тях ? И това ли трябва да му казвам-покани ме у вас !? Какво да направя... ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Прецедент.За пръв път чувам момче да не му се прави секс,нещо е бъгав май

А сега сериозно:поговорете на тази тема,може би има лични проблеми и да не му е до това сега...ние откъде да знаем защо не му се прави сикс с теб.Ти можеш да разбереш

Сигурно има проблеми с приятелчето, ма го е срам да кажи

Повече от фен
    Не, няма проблеми с него - преди имаше, сега е вече екстра..последния път той много бързаше и мина само за час през нас и съответно само той свърши,чувствам се неудовлетворена,но не искам постоянно аз да поемам инициативата,искам и той да се сети,не знам кво му става, искам секс-показвам го,казвам го,а той не предприема действие..нз кво да си мисля..

Явно е идиот.

Повече от фен
    Сигурно много му се качва самочувствието като вижда,че толкова много искам секс от него. Да си гледа работата,сега ще го оставя намира и ако се сети-сети, ако не- ще си намеря друг. Сексът е твърде важен за една връзка ...

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Може да има проблем момчето ,но да не иска да сподели ..
    До сега момче за откаже секс и то с приятелката си.. не съм срещала,явно има причина .

Повече от фен
    ИмаШЕ проблем, но последния път не съм го усетила,на лекарства си е и вече всичко е екстра. Ще изчакам да видя какво ще роди акъла му.

Супер фен
    Няма друг начин да разбереш точната причина, освен да го предразположиш да сподели какво му е в главата и да спре да се измъква.

Град
    Varna
    Може просто постоянно да има хора у тях и затова не те кани.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Не мога да разбера приятеля си..

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    От известно време изпитвам неудовлетвореност от физическата връзка с приятеля си,защото не правим секс колкото на мен ми се иска. Правя му намеци,пращам му палави смс-и,после си говорим по телефона все едно нищо не е станало и го попитах дали утре ще се видим,а той каза : ''зависи от държанието ти''. Излигави се. Направо имам чувството,че се гаври с желанията ми. Казах му,че искам да правим секс, той ми каза,че скоро ще ме покани у тях,обаче не го прави. Не мога да го разбеа-казва,че секса с мен е супер. Какво го спира ? Защо не ме покани у тях ? И това ли трябва да му казвам-покани ме у вас !? Какво да направя... ?
    Често ми се случва и на мен. При мен специално причините са липса на интелектуална близост или най-често когато е слаба в леглото. Случвало ми се е понякога да полудявам от желание да й го изтърбуша, но когато се видим да ми изчезне желанието. Необяснимо е при мен... прави ми се секс в точно определени моменти, пък точно в тези моменти, няма кой да ми го сдъвче.

В твоя случай... не припирай, трай си и изобщо не намеквай. Седмица, максимум 10 дена и ще му се доебе жестоко. Като досаждаш постоянно убиваш желание.

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Няма друг начин да разбереш точната причина, освен да го предразположиш да сподели какво му е в главата и да спре да се измъква.
    Това не ти го препоръчвам. Някоя така, като се опита да изкопчи нещо от мен, още повече се обърква.
    Temet Nosce

벨야카

Т'ва е един от редките моменти, в които съм (напълно) съгласен с умри.

Да не е натоварен откъм работа, ангажименти, нерви? Може да е просто временен период и да отмине, не го отписвай бързо.

Супер фен
    umri, съгласна съм за изкопчването. Не случайно се изразих по съвсем друг начин.

Причините да не иска да правят секс могат да бъдат всякакви, но каква полза ще има за връзката им ако тя си трае още десетина дена и чака на него да му се дое*е жестоко ?
    Така няма да се разреши проблема.

Съвсем нормално е човек (момчето) да има периоди, когато не му е до това, но тук явно има и други причини, които няма да отминат ей така.
    А може и да греша.Тука всички само предполагаме
    Идеята ми е, че би трябвало да си споделяте тия неща.

Дай му малко време.Това че е момче не означава че винаги му се прави секс.Времето ще си покаже защо ти се дърпа

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Странно...Мен, ако момиче ме накара да правим секс, аз никога няма да й откажа
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Интересно ми е да видя как ще се развият нещата.Сподели,когато се оправи всичко и какво ново си разбрала
    По темата-най-добре го изчакай,наистина,няколко дни ,без намеци,без нищо,пък да видим дали е от това.Ако не подейства-не знам тогава...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

А може и да те държи нарочно в напрежение, за да си примираш за секс. И така ще си готова на какво ли не за него. Не си мислете, че само вие момичетата правите този номер.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    А може и да те държи нарочно в напрежение, за да си примираш за секс. И така ще си готова на какво ли не за него. Не си мислете, че само вие момичетата правите този номер.
    Ние вече не го правим. :P Имам усещането, че вече момичетата повече си мрем за секс от вас.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Странно...Мен, ако момиче ме накара да правим секс, аз никога няма да й откажа
    Като бях девствен и аз така си мислех.
    Temet Nosce

벨야카

1. може да има здравословни проблеми
    2. може да е изгубил интерес
    3. може би ти изневерява с някоя и не иска повече да го правите
    4. може би те разигрва нарочно.

а може да е съвсем други нещо опитай се да поговорите и го питай дали нещо го притеснява относно тази тема .. успех
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Град
    Plovdiv
    щото секса е само хабене на тестостерон може да е бодибилдър
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Цитирай Първоначално написано от mishanavolley
    1. може да има здравословни проблеми
    2. може да е изгубил интерес
    3. може би ти изневерява с някоя и не иска повече да го правите
    4. може би те разигрва нарочно.

а може да е съвсем други нещо опитай се да поговорите и го питай дали нещо го притеснява относно тази тема .. успех

Голям фен Аватара на MissBianka
    най- добре спри да му правиш всякакви намеци и да говориш за това изобщо,не го споменавай.пробвай за известно време и тогава виж дали той ще поеме някаква инициатива. ако не стане... не е на добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си