- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да се спра !
Хора, незнам дали е проблем, но изпитвам много голяма нужда от секс, по 3-4 пъти на ден. Мога да кажа, 4е съм пристрастена към секса. Ако не правя секс имам чуството, че ще умра. Много често го правя с абсолютно непознати, поради неутолимата ми жажда за чукане. Някой може ли да ми каже, дали мога да си намаля нагона ?
Освен да намериш някой, който да ти смогва на мераците. Ако не става с 1, си намери още някой. Явно те е налегнал наистина сериозен "глад за секс".
Препоръчвам ти по-постоянни партньори, че иначе рискове бол.
Незнам на колко години си ,но ако имаш 16 най добре започни някаква целодневна работа . ако е 12 часа и 7 дни -още по добре ии е за предпочитане да е пред компютър или далеч от млади момчета ( или стари мъже ако нагона чак толкоз те кара да си губиш ума) ии още по добре ако имаш злобен и гаден шеф който да те юрка и ваште ти спрат парите . С две думи да си супер заета и да се изморяваш много - така изобщо няма да мислиш за секс след няколко дни ненаспиване![]()
знам че е малко брутално но има и по лоши варианти
дано да съм бил полезен![]()
Пиши ми ЛС , ше се опраиме с тебе...
:Д:Д:Д
ебавка е , ама ако искаш пиши
и аз съм така споко ....![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Мастурбирай ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Като гледам..и това нема да й стигнеПървоначално написано от Sofff
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
не знам според мен просто иска да привлече малко вниманиеПървоначално написано от FuckedUp
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Като гледам си намерила решение на проблема .. безразборен секс .. с какво можем да ти помогнем в тоя случай?! ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Права сиПървоначално написано от Sofff
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
Първоначално написано от mustangg
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
КУРВА! КУРВА! КУРВА! КУРВА! КУРВА! КУРВА! КУРВА! КУРВА! КУРВА! КУРВА!Първоначално написано от Vanesaaa
Дано да съм ти била полезна.![]()
![]()
Хахаха и аз бях така по едно времемного е гадно само за секс мислиш но с времето отминава
по-добре си намери занимание което ще те кара да не мислиш за секс и ще отмина .Ако ли пак не деиства незнам намериси някои много похотливо мажленце което няма да ти отказва по-всяко време :Д
Ми аз мога да ти помогна....ахах няма бе майтап, а междудругото мастурбираш ли?Първоначално написано от Vanesaaa
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Еми най вероятно лъска бастоня![]()
Няма време...Първоначално написано от K0rTexXx
![]()
![]()
То туй женско....затова му предлагам помощта си :ДПървоначално написано от huskataa
знам ве брат просто я ташакамПървоначално написано от K0rTexXx
![]()
![]()
не ми доставя удоволствие да мастурбирам, искам яко друсане :PПървоначално написано от K0rTexXx
Нещата са на зле, приятелко....Първоначално написано от Vanesaaa
moje i grupov sex
Първоначално написано от Vanesaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()