- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да се спра !
Между другото има сериозно заболяване на психическа основа, което се изразява в пристрастеност към секса и нестихващо желание за още и още секс. И това е наистина сериозно
Четох за този проблем в английското издание на Cosmopolitan, имаше и описана случка от жена, която сега се лекува заради желанието си. (споменавам английското Cosmo, защото нашето издание е мега кифленско и дори грам не засяга по-сериозни въпроси)
Жената споделяше анонимно, че секс никога не й стигал, нито с приятеля й, нито с непознати, не се кротвала буквално, но това наистина е проблем, не е просто високо либидо! Всичките й връзки се проваляли, защото колкото и да правела тя секс цял ден, след секса с уморения й приятел излизала, търсила си още партньори и пр.
Можеш да се консултираш с терапевт, не си измислям
Така като описваш не са просто големи мераци.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Може наистина да е Нимфомания....
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Леле... мислех, че това е само при момчетата![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Нимфомания ли те е обзела или е от сезона!
Е то проблем с нуждата за секс няма толкова, ама все пак се съобразявай с брйката на тъпкачите![]()
Казвай по-директно-КУРВА!Първоначално написано от betibarclay
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бавнииииии това е някой рунтав чичко ... който се кефи на коментарите ви ...
Да ти помогна. Момчето ми ме научи на много яки спакли ...![]()
ша скимтиш от удоволсвие
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
незнам дали момичето намери решение за ''нагона си''![]()
както се е изразила, но със сигурност откри много нови обожатели, с които да задоволи нуждите си
![]()
![]()
(мм то така евтината стока има много потребители)
![]()
![]()
![]()
![]()
на това му се вика нинфоманство ..... трябва да си помагаме .... приятел в нужда се познава![]()