.
Отговор в тема
Страница 1 от 54 123451151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 1339

Бъдещи осмокласници [vol.1]

Ако ви харесва идеята, можем вместо да пускаме отделни темички, тук да си споделяме за разните му вълнения относно новите училища. Ако не ви харесва (което е по-вероятно) - ключ.
    Идеята е да стане нещо подобно на това - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    втора тема със същата идея? Защо просто не пишете в старата?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    кви са тея безсмислени теми

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    втора тема със същата идея? Защо просто не пишете в старата?
    Другата тема е за миналогодишните осмокласници,които вече са деветокласници..Да пишем в старата ? Ние може пък да си говорим за съвсем други неща в тази тема Там приказваха само за как били притеснени и прочие..Както и да е..
    Тъкмо обмислях да пусна същата тема,на мене ми харесва..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Русе
    Хоп и аз съм тука..И на мене темата си ми харесва много..Надявам се да не я заключат..

Та имам въпрос..Училищата,в които униформата е задължителна,трябва ли да се носи и на 15 септември ? Става въпрос за СОУ "Васил Левски" - Русе..И да,кога трябва да си ги поръчваме и колко пари ?

Град
    Русе
    SunnyGiirl - Аз ще уча тази година там.. /За първа година/..И знам,че униформите си ще си ги поръчваме на родителската среща,която е на 10 септември..
    Първият комплект ще го получим декември месец,поне така е било миналата година..И да,първият комплект ще ни струва 21,60 лв..Тъй като 70% плаща програмата,а 30% родителите..Ако искаш и втори комплект - ще трябва да платиш 72лв.,но имаш право да си купуваш само определени неща от униформата,напр. само ризата..Мисля,че се поръчва чак,когато получим първия си комплект..
    И тъй като няма да имаме униформи на 15 септември - следва,че няма да сме с униформи..

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Уффф...при нас всички елементи от униформата е задължителна и всичко си плащаме ние. Да не говорим, че зимната е 160 лв.
    Още не съм почнала, а ни взеха 100 кинта при записването.

SmilezZz
    - ти да не би да си 8 клас сега? o.O
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Claymore

SmilezZz
    - ти да не би да си 8 клас сега? o.O[/b]
    Да..Защо ? (:

Град
    София
    Ъмм...щото бях останала с впечатление, че имаш поне 16
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Русе
    Ъмм...щото бях останала с впечатление, че имаш поне 16
    Е,за съжаление - НЕ,нямам 16

Град
    София
    Еее не бързай да старееш...после ще искаш да се върнеш
    -M.B.

Град
    Русе
    Еее не бързай да старееш...после ще искаш да се върнеш
    Хах..Сигурно ще е така,но....
    Иначе - Зимна униформа - 160лв. - много бе..При нас както казах по-горе - първия комплект е 21,60лв... /комплекта включва:
    - Сако,
    - пола/панталон,
    - риза/блуза,
    - вратовръзка
    През зимата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се носи сакото.. /..
    А лятната на каква цена е ?

Град
    София
    Ох, милата...слушай сега...
    Лятна:
    - Пола/Панталонки - 25 лв.
    - Тениска - 14 лв.

Зимна
    - Панталон
    - Риза
    - Пуловер

На зимната не знам цените за всяко нещо, но общо 3-те са 160 лв. и няма сако и вратовръзка.

От лятната може да си изберем едно от 2-те долнища и задължително 1 тениска, ако ние искаме може и 2.
    Зимната...всичко е задължително. Никакъв процент от стойността на униформата не е заплатен от училището.
    + това при началото на годината трябва да платим задължително 60лв. за охрана и т.н.
    Ще имам и доста учебници по специалните предмети...около 200-300 кинта ще са...
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Другата тема е за миналогодишните осмокласници,които вече са деветокласници.Там приказваха само за как били притеснени и прочие..Както и да е...
    да. a вие пьк не сте

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlA
    Другата тема е за миналогодишните осмокласници,които вече са деветокласници.Там приказваха само за как били притеснени и прочие..Както и да е...
    да. a вие пьк не сте
    Повечето не сме..Дори и да сме - няма да пълним темата с "леле,много съм притеснена.." и тем подобни..

Claymore - Лол..За охрана - 60лв. за година или за месец /съжалявам,пак не разбрах /..Ние за охрана ще плащаме 2лв. на месец..
    Учебниците ни са от училището..Щели сме да купуваме само два..Но предполагам,че ще струват максимум 30лв.

Град
    София
    Амии...на година.
    При нас нищо не се плаща от училището! Няма да казвам как се оправяме при положение, че ходя и на английски...майка ми е сам родител и става...мани, мани
    -M.B.

Голям фен Аватара на rammstein123
    Хубава тема. Аз мАлко се понабутах в клас с 10 стотни под максималния бал, но свърши вече. Дано съучениците ми да не ми обръщат внимание, нито да се правят на идиоти. В един клас съм с момче, което познавам от детската градина /тогава, 1-4 клас, 5-7 клас/. Мама все ме бъзика, че ще се влюбя в него. Иначе ще ни взимат мерки за униформи чак в края на август, не знам кога ще станат. Съмнявам се да са готови на 15ти. :д Иначе ми казаха, че класната ми ще е юбер яка. Дано.

И да, малко ме е страх от предстоящото и искам годината да идва по-бързо? Някой друг с подобен проблем?
    Saatana! Vittu! Perkele!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    И да, малко ме е страх от предстоящото и искам годината да идва по-бързо? Някой друг с подобен проблем? [/b][/color]
    Този проблем и аз го имам..Просто ми е любопитно на какъв клас съм попаднала,дали ще се разберем и така..

Град
    Сливен
    ами нямаме униформи
    познавам около 4-5 човека от новия ми клас, в началото на лятото исках да идва по-бързо учебната година, но сега вече не

Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    И да, малко ме е страх от предстоящото и искам годината да идва по-бързо? Някой друг с подобен проблем? [/b][/color]
    Този проблем и аз го имам..Просто ми е любопитно на какъв клас съм попаднала,дали ще се разберем и така..
    Хаха, и аз съм така. И направо не знам как да се държа на 15ти. Нямам търпение вече да идва!
    Макар че знам, че мерака ще ми мине на втората седмица.

Голям фен Аватара на rammstein123
    Просто ми е любопитно на какъв клас съм попаднала,дали ще се разберем и така..[/b]
    Да, ама при мен това любопитство е някак.. изяждащо. Дори кошмари, свързани с това, съм сънувала. Само не ми казвай, че и ти си стигнала дотам.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    И аз да се разпиша тук ..
    Очаквам с нетърпение 15-ти. Въобще.. очаквах с нетърпение и 8-ми клас.
    Наясно съм,че в началото ще е трудно.. но ще си помагаме взаимно.

Още не съм тръгнала да сънувам нещо особено, но.. със сигурност ще има и такъв момент в началото на септември.

Има ли някой ,който да е влязъл в Немска гимназия Бургас и ако има да пише на скайп jeik96

Ох как не ми се почва даскало,мен не ми е много интересно да почвам осми клас щот съм си приет в старото даскало,става въпрос за ПМГ Сливен,8 човека от стария ми клас са в новия а не горя от желание да се запозная с другите,на сичкото отгоре ше има нови даскали - УЖИС
    А относно униформите-никви проблеми ,дадоха ни още от 7-ми клас и на сичкото отгоре не е задалжително да се носи цялата ми може само половерчето и вратовръзката,но трябва да си с бяла риза и черен панталон или тъмни дънки.
    87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!

Хубава темичка.. ;pp

И аз като повечето тук нямам търпение за 15ти

Нямам търпение да започна даскало,за Бога?!!! ;д

Нови съученици,нови даскалии,всичко,всичко..
    Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си