.
Отговор в тема
Страница 10 от 54 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 1339
    Ходенето ми тази година ще е както всичко досегашни: отивам на 15-ти стоя 10 минути, колкото да видя класа .. и после ходя 1 път в месеца, колкото да ми оформят отценки

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Не ти трябва ,а и едва ли ще успееш.Тая година влязоха тези които бяха учили немски преди или тези ,които наистина се скъсаха да учат(буквално зубарите защото колкото и да си умен всички тия думи не можеш да ги научиш)
    Чувала съм, че вляза ли - ще карам DSD и ще е безплатен.Ако не вляза трябва да карам DAF и да плащам, а на мен DAF не ми и трябва .. Колкото до успяването - това е лично мой проблем, ще се постарая
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на iiordanova
    ^ Ще успееш , спокойно. Всичко е въпрос на организация и труд! Трябва да си разпределиш всичко точно и ясно , да се трудиш много и да вярваш в себе си , че ще успееш. Това е нещото , което ще направя и аз. И до сега съм се трудила и т.н. , но тази година ще бъде по-различно.
    Аз няма да уча немски , а английски. Така , че всичко според мен е организация и труд. И естествено да вярваме ,че ще успеем.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да,наистина - За да постигнем нещо,не трябва само труд,а и самоувереност..АЗ ще уча Китайски / / и наистина всичко опира до организация,труд и самоувереност..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Дам така е, късмет и на вас най-вече на SmilezZz, хахах

Бе така и не разбрах - има ли други, които няма да играят физическо ??

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Хах..Мерси :P

Бе така и не разбрах - има ли други, които няма да играят физическо ??
    аз няма да играя

Ще преговаряте ли за входните,бе .. хахах
    Още е мноого рано, ама ми е интересно.
    :P

Град
    София
    ^ Аз не мисля още от сега да почвам да уча - все пак сме ваканция
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

Ще преговаряте ли за входните,бе .. хахах
    Още е мноого рано, ама ми е интересно.
    :P
    Ами аз мисля да реша някакви примерни тестове (входни нива) от интернет. Така ще си припомня основните неща. (:

абе хора вие наред ли сте бе..?

Ъ ти май не си разбрала .. аз не питам дали в момента ше учите, хахахах

Ъ ти май не си разбрала .. аз не питам дали в момента ше учите, хахахах
    разбрах аз .. няма учене за мене ..

Разбрахме го вече

BabyBluee твоето положение изобщо не е за хвалене,но щом до сега не си го разбрал/а...живей си на кеф при мама и татко докато можеш
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    BabyBluee твоето положение изобщо не е за хвалене,но щом до сега не си го разбрал/а...живей си на кеф при мама и татко докато можеш
    не се хваля
    точно сега имам много по-важни неща..
    а и нямам намерение да ставам книжен плъх.

Град
    Русе
    Аз ще си припомня по-важните неща по математика и български..Литературата ми е най-лесното и помня всичко - все още
    По другите едва ли ще си припомня..А да,забравих за Биологията и Химията.. Ама те са си ми лесни по принцип - така,че няма кой знае какво да уча за входните нива..
    Иначе ще реша и по някой тест от сборниците,които си купувах в седми клас и така..
    Ще започна да си припомня нещата чак септември месец..След 10..

Ох,чакам с нетърпение да дойде 15 септември..Искам вече да си видя класа..Дано да са "печене" де.. и да се разбираме..
    Тези дни мисля да се отбия до училището и да попитам за униформите,че май тази година щяло да е по друг начин..Т.е. поръчването щяло да е по-рано и искали да са готови до септември месец и тогава по-вероятно е на 15 септември да сме с униформи - ама все още не знам..
    Четвъртък обмислям да отида да си напазарувам дрехи за училище и тем подобни..
    Пфф..Впуснах се в подробности,та да спра ще е най-добре

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Аз ще си припомня по-важните неща по математика и български..Литературата ми е най-лесното и помня всичко - все още
    По другите едва ли ще си припомня..А да,забравих за Биологията и Химията.. Ама те са си ми лесни по принцип - така,че няма кой знае какво да уча за входните нива..
    И аз така, горе-долу...Биология и Химия вървят...Математиката ми е силата, а Българския ми лесен, че вече ми е малко безразличен. Ще видим по География и История "ко ша праим", че нищо не помня...
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Русе
    ^ Аз също,но едно момиче от моето училище ми каза,че няма да учим История,География,Физика

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ами да, първата година май няма да имаме такива предмети. Ще учим само Български, Математика и тия по важните + специални и практика.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Аз съм замислила направо другото лято по история, химия,биология и т.н. А пък сега евентуално да си припомня по математика амаа така не ми се почва
    И аз много искам да си видя вече класа и как ще се стечът нещата.
    А и нямам търпение да ме целят с моркови!

Цитирай Първоначално написано от PlOk
    Аз съм замислила направо другото лято по история, химия,биология и т.н. А пък сега евентуално да си припомня по математика амаа така не ми се почва
    А и нямам търпение да ме целят с моркови!
    WOOHOO

btw...стеКАт
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

...

Здравейте, аз ще бъда за 1 година в МГ, и ако може да ви попитам, дали знаете, здаължително ли е само с тъмни панталони или там има ли някакви правила.. Благодаря предварително!!

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Цитирай Първоначално написано от PlOk
    А и нямам търпение да ме целят с моркови! [/size]
    WOOHOO

btw...стеКАт
    Maзохистки, хихи

Хах ужасно е, имаме некви униформи УЖАСНИ, ГНУСНИ направо не искам да ги виждам на 15 ... На 15 мисля да позакъснея, че да не ме целят с моркови

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си