- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Ходенето ми тази година ще е както всичко досегашни: отивам на 15-ти стоя 10 минути, колкото да видя класа .. и после ходя 1 път в месеца, колкото да ми оформят отценки![]()
Чувала съм, че вляза ли - ще карам DSD и ще е безплатен.Ако не вляза трябва да карам DAF и да плащам, а на мен DAF не ми и трябва ..Първоначално написано от LifeFitness0
Колкото до успяването - това е лично мой проблем, ще се постарая
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
^ Ще успееш , спокойно. Всичко е въпрос на организация и труд!Трябва да си разпределиш всичко точно и ясно , да се трудиш много и да вярваш в себе си , че ще успееш. Това е нещото , което ще направя и аз. И до сега съм се трудила и т.н. , но тази година ще бъде по-различно.
Аз няма да уча немски , а английски. Така , че всичко според мен е организация и труд. И естествено да вярваме ,че ще успеем.
Да,наистина - За да постигнем нещо,не трябва само труд,а и самоувереност..АЗ ще уча Китайски // и наистина всичко опира до организация,труд и самоувереност..
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Дам така е, късмет и на васнай-вече на SmilezZz, хахах
![]()
Бе така и не разбрах - има ли други, които няма да играят физическо ??![]()
Хах..Мерси :PПървоначално написано от EsteticLoff
Ще преговаряте ли за входните,бе .. хахах
Още е мноого рано, ама ми е интересно. :P
^ Аз не мисля още от сега да почвам да уча - все пак сме ваканция![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Ами аз мисля да реша някакви примерни тестове (входни нива) от интернет. Така ще си припомня основните неща. (:Първоначално написано от EsteticLoff
Ъ ти май не си разбрала .. аз не питам дали в момента ше учите, хахахах![]()
![]()
разбрах аз .. няма учене за мене ..Първоначално написано от EsteticLoff
![]()
Разбрахме го вече![]()
BabyBluee твоето положение изобщо не е за хвалене,но щом до сега не си го разбрал/а...живей си на кеф при мама и татко докато можеш![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
не се хваляПървоначално написано от krokkrok
точно сега имам много по-важни неща..
а и нямам намерение да ставам книжен плъх.![]()
Аз ще си припомня по-важните неща по математика и български..Литературата ми е най-лесното и помня всичко - все още![]()
По другите едва ли ще си припомня..А да,забравих за Биологията и Химията.. Ама те са си ми лесни по принцип - така,че няма кой знае какво да уча за входните нива..
Иначе ще реша и по някой тест от сборниците,които си купувах в седми клас и така..
Ще започна да си припомня нещата чак септември месец..След 10..![]()
Ох,чакам с нетърпение да дойде 15 септември..Искам вече да си видя класа..Дано да са "печене" де.. и да се разбираме..
Тези дни мисля да се отбия до училището и да попитам за униформите,че май тази година щяло да е по друг начин..Т.е. поръчването щяло да е по-рано и искали да са готови до септември месец и тогава по-вероятно е на 15 септември да сме с униформи - ама все още не знам..
Четвъртък обмислям да отида да си напазарувам дрехи за училище и тем подобни..
Пфф..Впуснах се в подробности,та да спра ще е най-добре![]()
![]()
И аз така, горе-долу...Биология и Химия вървят...Математиката ми е силата, а Българския ми лесен, че вече ми е малко безразличен. Ще видим по География и История "ко ша праим", че нищо не помня...Първоначално написано от SmilezZz
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
^ Аз също,но едно момиче от моето училище ми каза,че няма да учим История,География,Физика![]()
Ами да, първата година май няма да имаме такива предмети. Ще учим само Български, Математика и тия по важните + специални и практика.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Аз съм замислила направо другото лято по история, химия,биология и т.н.А пък сега евентуално да си припомня по математика амаа така не ми се почва
![]()
И аз много искам да си видя вече класа и как ще се стечът нещата.
А и нямам търпение да ме целят с моркови!![]()
WOOHOOПървоначално написано от PlOk
btw...стеКАт
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Здравейте, аз ще бъда за 1 година в МГ, и ако може да ви попитам, дали знаете, здаължително ли е само с тъмни панталони или там има ли някакви правила.. Благодаря предварително!!
Maзохистки, хихиПървоначално написано от krokkrok
![]()
Хах ужасно е, имаме некви униформи УЖАСНИ, ГНУСНИ направо не искам да ги виждам на 15 ... На 15 мисля да позакъснея, че да не ме целят с моркови![]()
![]()
![]()