.
Отговор в тема
Страница 11 от 54 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1339
    Голям фен Аватара на rammstein123
    Аз започвам да преговарям още от 1ви септември /нищо, че тогава е рд-то на баща ми/.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Аз започвам да преговарям още от 1ви септември /нищо, че тогава е рд-то на баща ми/.
    I dun think sooo Аз сигурно изобщо няма да си седна на трите букви да уча преди 15...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Аз сигурно изобщо няма да си седна на трите букви да уча преди 15...
    Me too

Голям фен Аватара на rammstein123
    Да, бе, аз защото много ще преговарям.
    Ще отворя някоя тетрадка, ще разгледам картинките и готово.
    Само на българския и математиката ще обърна по-специално внимание.
    Saatana! Vittu! Perkele!

И зако вие да преговаряте ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от stanimirbs
    И зако вие да преговаряте ?
    ...Имаме входни нива,бе човече..Но според мен няма да е лошо и ти да си преговориш уроците по БЕЛ - няма да ти навредят (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на ameli
    Е как ще преговаряте, като нямате учебници. Ние миналите години ги връщахме, а още не са ни казали новите. Пък и входните нива не ги дават още първия ден, поне седмица се правят преговорните уроци и чак тогава. Сега имаме малко предмети, знаете ли колко тетрадки ще ми трябват и какви - малки, големи, карирани, на редовее..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Сега имаме малко предмети, знаете ли колко тетрадки ще ми трябват и какви - малки, големи, карирани, на редовее..

Не знам.Зависи какво ще ви изискват даскалите.Ама по 1 тетрадка за предмет би тр. да е достатъчна .. аз май май така ще правя, само по Немски ще се запася с повечко, чее
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Е как ще преговаряте, като нямате учебници.
    Е,да - ама нали си имаме тетрадки..Или аз поне все още си ги пазя

"Дервишово семе" и "Дамата с ренгеновите очи" са супер скучните разкази. Не ми харесаха.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз прочетох почти всичко. Не , че ми се четеше , ама от скука. Малко са скучни произведенията (за 8 клас) .. Не ми харесаха. Книгите за 7 клас бяха къде-къде по-интересни. Една приятелка , която сега ще е 9-ти клас , ми каза , че с Дервишово семе щели да ни подлудят. Преразкази , разработки , много работа по този разказ. Поне в нейното училище е било така.

Град
    Русе
    ^ То не само "Дервишово семе",ами и за останалите ще ни "подлудят"..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Desole
    Здравейте

Аз цял живот съм си учила във Васил Левски - Русе и пак ще съм си там.Познавам учителите,учениците и всичко в училището,като дланите си,така,че ако някой има въпроси да пита. Ми остава почти един месец,вълнувам се,много се надявам да има нови ученици в паралелката ми(японски и информатика),защото всички,с които щях да бъда в последният момент се записаха за гимназии,а и аз искам нови приятели.

Аз имам само чанта,тетрадките....после.
    Знаеш ли нещо за униформите?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    "Дервишово семе" и "Дамата с ренгеновите очи" са супер скучните разкази. Не ми харесаха.
    На мен ми бяха доста интересни, но всеки с вкуса си

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Е,да - ама нали си имаме тетрадки..Или аз поне все още си ги пазя
    Прилежна ученичка си явно .. Аз покрай местенето на багаж си ги бях събрала в 1 кашонче и накрая се оказа, че е заминало на сметището
    Иначе аз все още не съм прочела "Крадецът на праскови", а от толкова време се каня, ама тия дни вече наистина смятам да го прочета.

Аз съм прочела само "Крадецът на праскови" и "Дамата с рентгеновите очи" ... Не че не ми бяха интересни, ми просто очаквах много повече. Ама май тая година ще се озоря с литературата. До 15 септмеври мисля да прочета още някой разказ да ми станат 3 за щастие. : д

Повече от фен Аватара на Forester
    Извинете за глупавия въпрос, ама вие ще носите ли чанти/раници на 15ти септември?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Forester
    Извинете за глупавия въпрос, ама вие ще носите ли чанти/раници на 15ти септември?
    Не знам..Но предполагам,че няма да нося някаква чанта или раница..Може би обикновена найлонова чантичка /Най-здравите торбички /

Аз най-вероятно ще си нося дамската чантичка и някакво тефтерчии вътре и др глупости де
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Ми аз ще съм си с мойта чантична на страни, дето е, и ще мушна 1 тевтерче вътре с химикал и това е

А тва за раниците помня първи клас колко се тръшках Имах чисто нова розова чанта на Барби и трябваше да я покажа все пак, ама наще не дават! И от тогава с една малка чантичка - телефон, ключове, вода (че съм жаба и половина), пари, тефтер и химикал. Ако съм с дънки - сичко в джобовете побирам и без вода минавам. Ама тая май нищо няма да нося
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

^ Аз като се сетя 1ви клаас
    Всички бяха с раници само аз и още едно момиче не бяхме и се чудехме wtf !? Тея луди ли са !? И после като ни дадоха учебницитеее .. тежаха колкото мен. ако не и повече бях ги гушнала и едвам излезнах от стаята

Мен бту още ме мъчи въпроса с букета за класната

Букет баш няма да и вземам. Може би някое малко цветенце, което ще мога да го скрия в чантата, за да не изглеждам позмазвачка И да го изкарам, в случай, че всички носят

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз ще носи или найлонова торбичка , или малка чантичка през рамо (дето събира само телефона , ключовете , портомонето , някой гланц и такива дребни боклучки) ..
    И все още се чудя като вас дали да нося цвете.

Супер фен Аватара на diksi
    Тефтер няма да взимам - все някой от новия клас ще има листче да ми услужи.
    телефон в джоба, пари и гланц (не че ще тръгна да си слагам, ама така за късмет )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си