- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Аз започвам да преговарям още от 1ви септември /нищо, че тогава е рд-то на баща ми/.![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
Първоначално написано от rammstein123
![]()
![]()
I dun think sooo
Аз сигурно изобщо няма да си седна на трите букви да уча преди 15...
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Да, бе, аз защото много ще преговарям.![]()
Ще отворя някоя тетрадка, ще разгледам картинките и готово.
Само на българския и математиката ще обърна по-специално внимание.
Saatana! Vittu! Perkele!
И зако вие да преговаряте ?
...Имаме входни нива,бе човече..Но според мен няма да е лошо и ти да си преговориш уроците по БЕЛ - няма да ти навредят (:Първоначално написано от stanimirbs
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е как ще преговаряте, като нямате учебници. Ние миналите години ги връщахме, а още не са ни казали новите. Пък и входните нива не ги дават още първия ден, поне седмица се правят преговорните уроци и чак тогава. Сега имаме малко предмети, знаете ли колко тетрадки ще ми трябват и какви - малки, големи, карирани, на редовее..![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от ameli
Не знам.Зависи какво ще ви изискват даскалите.Ама по 1 тетрадка за предмет би тр. да е достатъчна![]()
.. аз май май така ще правя, само по Немски ще се запася с повечко, чее
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Е,да - ама нали си имаме тетрадки..Или аз поне все още си ги пазяПървоначално написано от ameli
![]()
"Дервишово семе" и "Дамата с ренгеновите очи" са супер скучните разкази. Не ми харесаха.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Аз прочетох почти всичко. Не , че ми се четеше , ама от скука.Малко са скучни произведенията (за 8 клас) .. Не ми харесаха. Книгите за 7 клас бяха къде-къде по-интересни. Една приятелка , която сега ще е 9-ти клас , ми каза , че с Дервишово семе щели да ни подлудят. Преразкази , разработки , много работа по този разказ. Поне в нейното училище е било така.
^ То не само "Дервишово семе",ами и за останалите ще ни "подлудят"..
Знаеш ли нещо за униформите?Първоначално написано от Desole
На мен ми бяха доста интересни, но всеки с вкуса сиПървоначално написано от Pwnmaster
![]()
Прилежна ученичка си явно .. Аз покрай местенето на багаж си ги бях събрала в 1 кашонче и накрая се оказа, че е заминало на сметищетоПървоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
Иначе аз все още не съм прочела "Крадецът на праскови", а от толкова време се каня, ама тия дни вече наистина смятам да го прочета.![]()
![]()
Аз съм прочела само "Крадецът на праскови" и "Дамата с рентгеновите очи" ... Не че не ми бяха интересни, ми просто очаквах много повече. Ама май тая година ще се озоря с литературата.До 15 септмеври мисля да прочета още някой разказ да ми станат 3 за щастие. : д
Извинете за глупавия въпрос, ама вие ще носите ли чанти/раници на 15ти септември?![]()
![]()
Не знам..Но предполагам,че няма да нося някаква чанта или раница..Може би обикновена найлонова чантичкаПървоначално написано от Forester
/Най-здравите торбички
/
Аз най-вероятно ще си нося дамската чантичка и някакво тефтерчии вътреи др глупости де
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Ми аз ще съм си с мойта чантична на страни, дето е, и ще мушна 1 тевтерче вътре с химикал и това е![]()
А тва за раниците помня първи клас колко се тръшкахИмах чисто нова розова чанта на Барби и трябваше да я покажа все пак, ама наще не дават! И от тогава с една малка чантичка - телефон, ключове, вода (че съм жаба и половина), пари, тефтер и химикал. Ако съм с дънки - сичко в джобовете побирам и без вода минавам. Ама тая май нищо няма да нося
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
^ Аз като се сетя 1ви клаас![]()
Всички бяха с раници само аз и още едно момиче не бяхме и се чудехме wtf !? Тея луди ли са !? И после като ни дадоха учебницитеее .. тежаха колкото мен. ако не и повече![]()
бях ги гушнала и едвам излезнах от стаята
![]()
Мен бту още ме мъчи въпроса с букета за класната![]()
Букет баш няма да и вземам. Може би някое малко цветенце, което ще мога да го скрия в чантата, за да не изглеждам позмазвачкаИ да го изкарам, в случай, че всички носят
![]()
Аз ще носи или найлонова торбичка , или малка чантичка през рамо (дето събира само телефона , ключовете , портомонето , някой гланц и такива дребни боклучки) ..
И все още се чудя като вас дали да нося цвете.
Тефтер няма да взимам - все някой от новия клас ще има листче да ми услужи.
телефон в джоба, пари и гланц (не че ще тръгна да си слагам, ама така за късмет)