- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Още е август, по дяволите... Имате почти месец да мислите за букети, тетрадки, раници, тефтери, бележници и тн.![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
Нищо .. само тефтер и химикал![]()
Искаш да кажеш "български" ,а не БЕЛ ?Пък и ако ще си 8ми клас , ще видиш колко ще карате часове по българскиПървоначално написано от SmilezZz
БЕЛ = Български език и ЛитератураПървоначално написано от stanimirbs
Всички го бъркате![]()
![]()
![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
А бе незнам по какво ще преговарята ама аз ще трябва по АЕ защото ще имам по 3,4 часа на ден![]()
ахх .. а ние - 8 клас само немски, малко БЕЛ, мат и музика . . и в 9 клас като ни тръшнат някви входни нива по химия, физика, биология, география и тн .. ще гледам като препикано мушкато ..А иначе сериозно се чудя дали да купувам цветя .. адски ми е странно
![]()
И аз по толкова г/д...няма да преговарям изобщоооПървоначално написано от MattFTW
![]()
![]()
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Аз също няма да преговарям.![]()
Мързи ме.![]()
Не съм чел нито една книга, даже не знам дали имам списък, пък за преговор да не говорим.![]()
Олеле майко, вие сте луди, бе хора ..Не си съсипвайте малкото оставащи свободни дни с мисли за тъпото училище хах . . На мен ми е интересно единствено на какви хора ще попадна, но не искам да идва 15-ти, ще го мисля ден-два преди началото, сега не ми се занимава ;//
Да съм казала, че отказвам се?!
Абе хорица да не отварям нова тема, да ви питам кви книги трябва да прочетем за тва лято по-точно оставащия 1 месец?Ще съм ви много благодарна!
И за да не спамя:Не се притеснявам познавам 9 човека от класа ми 2 ма от други 8 ми класове и 1 момче от 9 клас, нямам търпение да дойде 15 септември ама като знам после какво ще става, не ми се мисли ;хх ;ддд![]()
![]()
![]()
Аз също няма да преговарям... То аз ще имам само 3 сериозни предмета - МАТ, БЕЛ и Немски. Другото е музика, физическо, изобразително, информатика... Леле, не знам с тея 40 часа немски на седмица как няма да полудея.
едит: iwonka, ето ти темата със списъците - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Какви 40 часа на седмица бе то това е невъзможноПървоначално написано от Forester
Аз поне ще имам 18 часа на седмица Английски език и се кефя
![]()
Ами, да, 40 часа. В моето училище има задължителна занималня по изучавания от мен език и ще съм по цял ден на училище целия 8ми клас. Първа смяна от 7:30 до 17ч. или втора смяна от 8:20 до 18:30
.
Леле .. та това не е училище а мъчилище беПървоначално написано от Forester
![]()
Аз пък КитайскиПървоначално написано от Desole
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
офф мен много ме е страх, защото миналата година бях за 7 клас и се преместих в нов клас.. много ми беше трудно първите седмици, но после свикнах.. Сега ще има в другия клас няколко момичета и момчета от стария клас обаче няма да са от моя.. Охх пак ще трябва да преживея това.аз попринцип не знам какво ми става.. Миналата година бях много притеснена не знам тази как ще е в началото.. хаха но ще свикна, защото ще имам още един нов клас в 9
но все пак още е рано да мислиме
![]()
аре поздрав http://www.vbox7.com/play:809d78ce началото на песента <
![]()
![]()
![]()
![]()
Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )
Първоначално написано от Forester
А като си втора смяна тези, които са първа къде учат? Чудя се защо е това първа и втора смяна като разликата между началото и края на часовете е около час.![]()
баси простотиите имате вие.. аз като бях 8ми клас, бях само 1ва смяна цяла година.. и свършвах в 3 макс... а втората смяна почваше от 10-11 до към 7![]()
Занималнята предполагам е в друг кабинет/сграда/част...Първоначално написано от IvUsHkA
Tempest (WoW?) и аз май ш съм така...ама баси...никой нищо не ни казва...
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
какъв WoW бре? Тва е най-тъпата игра, която съм играл (ако стаа въпрос за играта де).. пожелавам ви зимата втора смяна и пролетта първа.. идеално е!
май не ставаше дума за игрЪтаПървоначално написано от Tempest
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Не, в класната стая е занималнята, ние направо ще живеем тамПървоначално написано от krokkrok
. Занималнята не е толкова лоша, поне докато уча езика ще има кой да ме наблюдава, няма да съм сама и да ми е адски скучно. Обаче аз се чудя, понеже тя е само за езика, кога ще си уча по математика и български
.
"Гьоте "- Бургас
Олее .. Съжалявам. Това трябваше да е за друга тема![]()
![]()