.
Отговор в тема
Страница 12 от 54 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1339
    Голям фен Аватара на rammstein123
    Още е август, по дяволите... Имате почти месец да мислите за букети, тетрадки, раници, тефтери, бележници и тн.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Град
    Russe
    Нищо .. само тефтер и химикал

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от stanimirbs
    И зако вие да преговаряте ?
    ...Имаме входни нива,бе човече..Но според мен няма да е лошо и ти да си преговориш уроците по БЕЛ - няма да ти навредят (:
    Искаш да кажеш "български" ,а не БЕЛ ?Пък и ако ще си 8ми клас , ще видиш колко ще карате часове по български

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    И зако вие да преговаряте ?
    ...Имаме входни нива,бе човече..Но според мен няма да е лошо и ти да си преговориш уроците по БЕЛ - няма да ти навредят (:
    Искаш да кажеш "български" ,а не БЕЛ ?Пък и ако ще си 8ми клас , ще видиш колко ще карате часове по български
    БЕЛ = Български език и Литература
    Всички го бъркате
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Град
    Russe
    А бе незнам по какво ще преговарята ама аз ще трябва по АЕ защото ще имам по 3,4 часа на ден

ахх .. а ние - 8 клас само немски, малко БЕЛ, мат и музика . . и в 9 клас като ни тръшнат някви входни нива по химия, физика, биология, география и тн .. ще гледам като препикано мушкато .. А иначе сериозно се чудя дали да купувам цветя .. адски ми е странно

Цитирай Първоначално написано от MattFTW
    А бе незнам по какво ще преговарята ама аз ще трябва по АЕ защото ще имам по 3,4 часа на ден
    И аз по толкова г/д...няма да преговарям изобщооо
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Аз също няма да преговарям.
    Мързи ме.

Не съм чел нито една книга, даже не знам дали имам списък, пък за преговор да не говорим.

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Олеле майко, вие сте луди, бе хора .. Не си съсипвайте малкото оставащи свободни дни с мисли за тъпото училище хах . . На мен ми е интересно единствено на какви хора ще попадна, но не искам да идва 15-ти, ще го мисля ден-два преди началото, сега не ми се занимава ;//
    Да съм казала, че отказвам се?!

Абе хорица да не отварям нова тема, да ви питам кви книги трябва да прочетем за тва лято по-точно оставащия 1 месец?Ще съм ви много благодарна!
    И за да не спамя:Не се притеснявам познавам 9 човека от класа ми 2 ма от други 8 ми класове и 1 момче от 9 клас, нямам търпение да дойде 15 септември ама като знам после какво ще става, не ми се мисли ;хх ;ддд

Повече от фен Аватара на Forester
    Аз също няма да преговарям... То аз ще имам само 3 сериозни предмета - МАТ, БЕЛ и Немски. Другото е музика, физическо, изобразително, информатика... Леле, не знам с тея 40 часа немски на седмица как няма да полудея .

едит: iwonka, ето ти темата със списъците - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Град
    Russe
    Цитирай Първоначално написано от Forester
    Аз също няма да преговарям... То аз ще имам само 3 сериозни предмета - МАТ, БЕЛ и Немски. Другото е музика, физическо, изобразително, информатика... Леле, не знам с тея 40 часа немски на седмица как няма да полудея .

едит: iwonka, ето ти темата със списъците - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
    Какви 40 часа на седмица бе то това е невъзможно Аз поне ще имам 18 часа на седмица Английски език и се кефя

Ами, да, 40 часа . В моето училище има задължителна занималня по изучавания от мен език и ще съм по цял ден на училище целия 8ми клас. Първа смяна от 7:30 до 17ч. или втора смяна от 8:20 до 18:30 .

Град
    Russe
    Ами, да, 40 часа . В моето училище има задължителна занималня по изучавания от мен език и ще съм по цял ден на училище целия 8ми клас. Първа смяна от 7:30 до 17ч. или втора смяна от 8:20 до 18:30 .
    Леле .. та това не е училище а мъчилище бе

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Desole
    ^аз пък с 18 часа японски
    Аз пък Китайски
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

офф мен много ме е страх, защото миналата година бях за 7 клас и се преместих в нов клас.. много ми беше трудно първите седмици, но после свикнах.. Сега ще има в другия клас няколко момичета и момчета от стария клас обаче няма да са от моя.. Охх пак ще трябва да преживея това. аз попринцип не знам какво ми става.. Миналата година бях много притеснена не знам тази как ще е в началото.. хаха но ще свикна, защото ще имам още един нов клас в 9 но все пак още е рано да мислиме аре поздрав http://www.vbox7.com/play:809d78ce началото на песента <
    Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )

Град
    Русе

А като си втора смяна тези, които са първа къде учат? Чудя се защо е това първа и втора смяна като разликата между началото и края на часовете е около час.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    баси простотиите имате вие.. аз като бях 8ми клас, бях само 1ва смяна цяла година.. и свършвах в 3 макс... а втората смяна почваше от 10-11 до към 7

Цитирай Първоначално написано от IvUsHkA

А като си втора смяна тези, които са първа къде учат? Чудя се защо е това първа и втора смяна като разликата между началото и края на часовете е около час.
    Занималнята предполагам е в друг кабинет/сграда/част...

Tempest (WoW? ) и аз май ш съм така...ама баси...никой нищо не ни казва...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    какъв WoW бре? Тва е най-тъпата игра, която съм играл (ако стаа въпрос за играта де).. пожелавам ви зимата втора смяна и пролетта първа.. идеално е!

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    какъв WoW бре? Тва е най-тъпата игра, която съм играл (ако стаа въпрос за играта де).. пожелавам ви зимата втора смяна и пролетта първа.. идеално е!
    май не ставаше дума за игрЪта
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Цитирай Първоначално написано от IvUsHkA

Занималнята предполагам е в друг кабинет/сграда/част...
    Не, в класната стая е занималнята, ние направо ще живеем там . Занималнята не е толкова лоша, поне докато уча езика ще има кой да ме наблюдава, няма да съм сама и да ми е адски скучно. Обаче аз се чудя, понеже тя е само за езика, кога ще си уча по математика и български .

"Гьоте "- Бургас

Олее .. Съжалявам. Това трябваше да е за друга тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си