- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Утре ще ти ги снимам,че сега ме мързи..Ех,този мързел ще ме убиеПървоначално написано от iiordanova
..Иначе - Заповядай,има много яки неща..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Браво, честито за придобивките! Да ми кажеш на кои магазини си ходила и аз да отида![]()
олл колкото повече наближава толкова повече се плашавсе си представям как няма да мога да стигна до класната на 15 и ще се загубя
..аз вече съм си набавила почити всичко,сега се чудя за несесер,защото раничката която си купих има отделение за химикали,гуми,триъгълници и се чудя дали да си взимам несесер,иначе съм си харесала едни кецки на матстар и едни дънки,скоро ще ходим за риза,а след 8ми(родителската) ще си набавя всичко останало,за учебници няма да бързам знам че на 1ви ще излязат списъци
![]()
Абе май само ние от Русе нямаме търпение да дойде 15 септември защото доста русенци се насабраха тук![]()
iiordanova - Не съм си снимала моите неща,обаче нали обещах да ти ги покажа - намерих снимки в нета....
http://www.drehi.bg/userfiles/image/2009/03-18td.jpg - единият ми чифт дънки е като тази втората..
И тази - http://brutaljeans.com/files/thumb_3fHerD.jpg
http://www.astrohoroscope.info/shop/...ictures/q6.gif - такава блуза (същия модел) - обаче син..
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:y...all_g.jpeg&t=1 - обаче черна..
Трябваше ми нещо по-изчистено,заради униформата..някой ден пак ще изляза да си взема други блузчици/туники с надписи![]()
А чантата е подобна на тази - http://www.ranici.com/images/SNM-15-green.jpg - тя също е по-изчистена,има повече "джобчета" и е дънкова..
А някой от Русе - може ли да ми препоръча някакъв магазин,в който ще намеря хубави кецове и маратонки ?
Явно..Ама сигурен/сигурна ли си за това,че "доста русенци се насабраха тук" - защото ако започна да преброя съгражданите си,няма да излезнат и десетПървоначално написано от MattFTW
![]()
Аз съм от софия тука поне се радвам че има повечко избор на дрешки и туи онуи иначе за даскалото дано класа е свестен че квато съм избухлива да не си набавям неприятности![]()
![]()
За всички момичета шопинг манячки , след месец пускат Мол Русе в който ще има всякакви магазини за мода такаче не се безпокойте![]()
^Няма да им е достатъчен.. или поне на мен Мол Пловдив не ми е достатъчен, нищо не си харесвам
![]()
SmilezZz, много хубави неща, браво!
Да се похваля почнах да чета "Крадецът на праскови" .. най-сетне![]()
![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
МерсииПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
Аз свърших списъка още в края на юни..И "Крадецът на праскови" едновременно ми беше доста интересна и тъпа..Ама прочети си я..Аз макар,че прочетох всичките - не си спомням нищо за "Дервишово семе" - явно защото не ми е била интересна![]()
Аз го чета от интернет .. та то 12 глави ли е и за един полковник, жена му и там някъв скитник (учител) ли се разказва.. да не чета нещо другоПървоначално написано от SmilezZz
![]()
А вие ако има кифли във вашите класове кво ше ги правите![]()
![]()
![]()
Ако кифли не е пдходящият термин наконтени надувки айде
kokosety - Надявам се да няма..Но иначе ще се
опитам да не вдигаме скандали..Нали за тях все някой ще
е виновен..Не знам - ще ги търпя по някакъв начин..
EsteticLoff - Да.
Еми аз си падам понякога пламенна натура иначе и аз няма да им обрущам кой знае кво внимание че ще се надуят още повече иначе дано има готини момчета хихи![]()
пп защо снимката ми не се вижда
Явно не си си сложила снимка,за това..
Слага се от "Настройки за форума"..
Дънките са готини! Аз имам подобни и смятам да си взема още един чифт такива впити, защото моите за доста кратко време започнаха да избеляват на коленетеНе че ходя по колене ама...
![]()
Йес бее!!Уцелила съмПървоначално написано от SmilezZz
А колкото до кифлите .. дано да не се намразим, не искам да се карам с кифлитее![]()
![]()
SmilezZz Във рънърса има кецове,кецки.В ялта има на Мат стар мн хубави.Можеш също да се отбиеш в Паоло Ботичели.Там има намалени кецки почти на половин цена.![]()
^ Какво за тях?
O`akwate li nqkoi krasavec moje i ne na bql kon ama pakПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
![]()
Хехе, аз в приказки не вярвам :P
Ем дано да има по-хубави момчета, ще видя след около 20 дена хах![]()