- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Хе и аз ама да сава лафа а аз току що разбрах 4е само по английски учебниците са ми 100 лев маикоо
SmilezZz .. много хубави неща.![]()
Кецове и маратонки , както бях писала съм си харесала от Метро. Вие в Русе имате , може да отидеш да разгледаш.
Не мога да си намеря балеринки..![]()
В Deichmann има хубави кецове.Аз май месец си бях взела едни лилави,много яки а и си отиваха с униформата.А сега за новата униформа (не че ще ги нося само с нея
) си купих бели с червено на Nike от един магазин Humanic във Варна.
![]()
Хора знаете ли магазини за чанти в Русе където продават такъв тип чанти: http://www.portlandmercury.com/image...tote-bag-1.jpg ?
Точно същата не знам дали има, но в ляво от Мизито има един магазин с чанти за около 10 лева и има подобни.Първоначално написано от vampirediaries
![]()
Oфф по толкова са .. Наще по немски сигурно ще са и по-скъпиПървоначално написано от kokosety
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
А вие бележници кога ще си купувате ?![]()
Аз мисля да си купя,чак когато започнем училище![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми може би преди това че нали ги събират ама аз може би ще ходя на частни уроци по английски и за там ще ми трябва така че прееди тва да имам време да се снимамПървоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
Аз забравих за бележника![]()
Ще се снимам на самоснимачката в Кауфланд и между другото на нас ни искат 4 снимки![]()
Не се чуди. Трябват снимки за документацията (в която се вписват оценки от всяка учебна година и отсъствия). Т.е, представлява една папкаПървоначално написано от IvUsHkA
![]()
Ами може би както всяка година - на 15ти след откриването отивам да се снимам, надписвам го набързо и съм готова :PПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Аз никога не си харесвам снимките за бележника все съм смешна затова сега на самоснимачка, че може няколко пъти да се снимаш поне така си мисля![]()
И аз не се харесвам.На снимката в бележника/уч.карта от 7клас сякаш 1 ми око беше по-нагоре от друготоПървоначално написано от IvUsHkA
![]()
![]()
Това сигурно го правят във фотото нарочно. Гледат да ни унижат колкото се може повече и да паднем още в очите на учителите.![]()
СигурноПървоначално написано от IvUsHkA
![]()
![]()
![]()
Юхуу току-що свърших с "Крадецът на праскови"![]()
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
Хах и аз така.Може тази година пак да пуснат някакви нови.![]()
И аз си се снимам вкъщи от 4-5 клас вече съм открила топлата вода![]()
Хрисии...то не е ли най-краткото![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Е па ддзПървоначално написано от krokkrok
Важното е, че отбелязвам напредък!!
П.П. И продъжлаваш да ме назоваваш по име.![]()
Ей ся щи кажа и трите имена,ЕГН и адресПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
На бележника снимката много си я харесвам, за 1 пътОбаче на катронената лична карта такъв отвратитко са ме направили, че няма на къде повече
На нас винаги са ни искали по 2 снимки, дано и сега да е така, че да си карам с хубавите от миналата година
От самоснимачката и от вкъщи не излизат ли по-големи, как ги правите?! о.О
п.п. За момента съм си купила само 10 тетрадки, даже смятам, че са ми многоНесесери и чанта няма да си купувам нови, няма смисъл
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Браво за прочетеното!![]()
Пп Аз пък съвсем никакви пособия не съм си купила даже и химикал![]()
Aaa много си бързаа, вече имаш и тетрадкииПървоначално написано от ameli
Браво
![]()
п.п. Тедии, и да искаш не ми ги знаеш или поне ЕГН-то и адреса са ти безизвестни!![]()
И аз не съм нищо купила все още!!! Кой е казал че трябва нали за тва другите си носят о две химиклаки![]()
![]()
Не ми се четът сега 27 страници ;д
Вие говорихте ли в темата за учебният материал?
На мене това ми е на сърцето ;д Оххх леко(ама май доста) се притеснявам за материала.На първите тестове сигурно ще изкарам четворки,защото нищо не помня от седми клас.Нооо осми ще гледам да уча(то тва сяка година си го обещавам ;д). И отсега ви казвам,ако някой след 15 септември ме види да пиша във форума бързо да ме напсува,да ми каже колко съм проста и да ми каже да не си губя времето в тийна ами да решавам задачи по математика ;д Моля ви,много ще ми помогнете ;д
С математиката съм много зле.Притеснява ме какво и ново ще се учи.Всяка година оценката ми пада с по една единица и...вече ме е страх,защото от три надолу е големият ад :/ Геометрията ми е най-трудна. Алгебрата ми е "забавна" сериозно ;д Дано да има повече алгебра осми клас.Вие имате ли някаква информация какво ще се учи?от по-големи братя/сестри и др...