.
Отговор в тема
Страница 16 от 54 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 1339
    Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Хе и аз ама да сава лафа а аз току що разбрах 4е само по английски учебниците са ми 100 лев маикоо

Мега фен Аватара на iiordanova
    SmilezZz .. много хубави неща.
    Кецове и маратонки , както бях писала съм си харесала от Метро. Вие в Русе имате , може да отидеш да разгледаш.
    Не мога да си намеря балеринки..

В Deichmann има хубави кецове.Аз май месец си бях взела едни лилави,много яки а и си отиваха с униформата. А сега за новата униформа (не че ще ги нося само с нея ) си купих бели с червено на Nike от един магазин Humanic във Варна.

Хора знаете ли магазини за чанти в Русе където продават такъв тип чанти: http://www.portlandmercury.com/image...tote-bag-1.jpg ?

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от vampirediaries
    В Deichmann има хубави кецове.Аз май месец си бях взела едни лилави,много яки а и си отиваха с униформата. А сега за новата униформа (не че ще ги нося само с нея ) си купих бели с червено на Nike от един магазин Humanic във Варна.

Хора знаете ли магазини за чанти в Русе където продават такъв тип чанти: http://www.portlandmercury.com/image...tote-bag-1.jpg ?
    Точно същата не знам дали има, но в ляво от Мизито има един магазин с чанти за около 10 лева и има подобни.

Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Хе и аз ама да сава лафа а аз току що разбрах 4е само по английски учебниците са ми 100 лев маикоо
    Oфф по толкова са .. Наще по немски сигурно ще са и по-скъпи
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А вие бележници кога ще си купувате ?
    Аз мисля да си купя,чак когато започнем училище
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Еми може би преди това че нали ги събират ама аз може би ще ходя на частни уроци по английски и за там ще ми трябва така че прееди тва да имам време да се снимам

Град
    Русе
    Аз забравих за бележника
    Ще се снимам на самоснимачката в Кауфланд и между другото на нас ни искат 4 снимки

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от IvUsHkA
    Аз забравих за бележника
    Ще се снимам на самоснимачката в Кауфланд и между другото на нас ни искат 4 снимки
    Не се чуди. Трябват снимки за документацията (в която се вписват оценки от всяка учебна година и отсъствия). Т.е, представлява една папка

Град
    София
    Опа отсъствия темата ми е леко проблемна

Ами може би както всяка година - на 15ти след откриването отивам да се снимам, надписвам го набързо и съм готова :P

Град
    Русе
    Аз никога не си харесвам снимките за бележника все съм смешна затова сега на самоснимачка, че може няколко пъти да се снимаш поне така си мисля

Аз никога не си харесвам снимките за бележника все съм смешна затова сега на самоснимачка, че може няколко пъти да се снимаш поне така си мисля
    И аз не се харесвам.На снимката в бележника/уч.карта от 7клас сякаш 1 ми око беше по-нагоре от другото

Град
    Русе
    Това сигурно го правят във фотото нарочно. Гледат да ни унижат колкото се може повече и да паднем още в очите на учителите.

Това сигурно го правят във фотото нарочно. Гледат да ни унижат колкото се може повече и да паднем още в очите на учителите.
    Сигурно

Юхуу току-що свърших с "Крадецът на праскови"

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs

Хах и аз така.Може тази година пак да пуснат някакви нови.

И аз си се снимам вкъщи от 4-5 клас вече съм открила топлата вода

Хрисии...то не е ли най-краткото
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Е па ддз Важното е, че отбелязвам напредък!!
    П.П. И продъжлаваш да ме назоваваш по име.

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Е па ддз Важното е, че отбелязвам напредък!!
    П.П. И продъжлаваш да ме назоваваш по име.
    Ей ся щи кажа и трите имена,ЕГН и адрес
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мега фен Аватара на ameli
    На бележника снимката много си я харесвам, за 1 път Обаче на катронената лична карта такъв отвратитко са ме направили, че няма на къде повече На нас винаги са ни искали по 2 снимки, дано и сега да е така, че да си карам с хубавите от миналата година От самоснимачката и от вкъщи не излизат ли по-големи, как ги правите?! о.О

п.п. За момента съм си купила само 10 тетрадки, даже смятам, че са ми много Несесери и чанта няма да си купувам нови, няма смисъл
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Русе
    Браво за прочетеното!
    Пп Аз пък съвсем никакви пособия не съм си купила даже и химикал

Цитирай Първоначално написано от ameli

п.п. За момента съм си купила само 10 тетрадки, даже смятам, че са ми много Несесери и чанта няма да си купувам нови, няма смисъл
    Aaa много си бързаа, вече имаш и тетрадкии Браво

п.п. Тедии, и да искаш не ми ги знаеш или поне ЕГН-то и адреса са ти безизвестни!

Град
    София
    И аз не съм нищо купила все още!!! Кой е казал че трябва нали за тва другите си носят о две химиклаки

Мега фен Аватара на December
    Не ми се четът сега 27 страници ;д
    Вие говорихте ли в темата за учебният материал?
    На мене това ми е на сърцето ;д Оххх леко(ама май доста) се притеснявам за материала.На първите тестове сигурно ще изкарам четворки,защото нищо не помня от седми клас.Нооо осми ще гледам да уча(то тва сяка година си го обещавам ;д). И отсега ви казвам,ако някой след 15 септември ме види да пиша във форума бързо да ме напсува,да ми каже колко съм проста и да ми каже да не си губя времето в тийна ами да решавам задачи по математика ;д Моля ви,много ще ми помогнете ;д

С математиката съм много зле.Притеснява ме какво и ново ще се учи.Всяка година оценката ми пада с по една единица и...вече ме е страх,защото от три надолу е големият ад :/ Геометрията ми е най-трудна. Алгебрата ми е "забавна" сериозно ;д Дано да има повече алгебра осми клас.Вие имате ли някаква информация какво ще се учи?от по-големи братя/сестри и др...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си