- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Еми ще имам малко гадна геометрия (май ще е повече от алгебрата) ама ще е трудничка
Се едно аз съм го писала.Първоначално написано от December
Само дето аз съм по-добре по геометрия.Имам учебника за 8 клас-купих си го и има повече алгебра.
![]()
Мен пък ми казват,че в 8 клас е най-лесната математикаА за kokosety,аз още при записването си заплюх един от моя клас
ама ще го видим какво представлява...
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
За мен най-лесни в 8 клас са - БЕЛ и Математика..
В математиката - геометрията е леко объркваща,но е лесна..
БЕЛ е супер лесен..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Oткъде знаееш![]()
Иначе аз се притеснявам за БЕЛ, най-вече за литературата. Хич ме няма в съчиненията и подобни просто не знам![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Ой литературааа.. анализи.. пууу. Най ме бива в преразказите, обожавам да разказвам, но не и да си съчинявам глупости. 7 клас госпожата ни даваше изречения и трябваше просто да си ги свържем в текст. Гарантирана шестица. Ако имаше нещо различно, било то твое мнение или нещо друго, веднага оценката се намаля!![]()
Математиката не ме притеснява, само да попадна на добър учител.
По АЕ сигурно ще правим входно и там ще е тоталната излагацияЦяло лято си мърморя нещо на АЕ, хем да не ми разбират наще
хем да не го забравям езика. И песни си превеждам, филми, г/д добре се справям с думите. Някои съвсем елементарни не помня как се пишат
А граматиката ми е ужасна, тея времена колко ги бърках. По едно време ги понаучих, ама пак ги забравих
![]()
Музика, ИИ и ИКТ не са ми никъв проблем, най-малкото че умея да пея/рисувам/оправям се с техники всякакви.
Най-големият ми шок ще е по ФВС.Тея нормативи как ги мразя, най-вече скока от място и бялане 50м. През лятото уж тренирах, ама едно е сама, друго е пред целия ти клас
![]()
На 15 къде ще седнетеКъм края, в началото, при момче/момиче?
Уау, много се увлякох, дано някой да ми прочете писаниците
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ех ти писа по онази тема за момчето така че знаеш как са нещата (и мерси за съвета) и все пак се надявам да не са някакви олигофрени момчетата и да има готиниПървоначално написано от krokkrok
![]()
На 15 къде ще седнете Към края, в началото, при момче/момиче? Уау, много се увлякох, дано някой да ми прочете писаниците
Споко и аз много пиша понякога важното е да можеш да го правиш![]()
иначе къдет ми дойде предпочитам сама или до момчето което ми беше в класа в старото даскало
![]()
![]()
Хайде и аз да се присъединя към бъдещите осмокласници.Още нищо не съм си купувала. Само платих за учебниците по английски. Скоро ще трябва да отида по магазините за малко дрешки и обувки.
Аз на 15-ти си сядам до едно момиче. Тя ще е от моя клас и е много печена. И без това другите не ги познавам.Първоначално написано от ameli
![]()
Аам където свара, там ще седна![]()
![]()
Се тая ще ми е дали ще бъда до момче или момиче![]()
Първоначално написано от ameli
И аз по ФВС съм много зле. Там двойки да ти види окото, както и всички други оценки лошото е че добрите са малко![]()
^ Е, те даскалите по ФВС едва ли ще са толкова стриктни вече.![]()
Аз съм си добре иначе![]()
![]()
Аххх това Физическо....![]()
В моето училище норматива ще бъде по волейбол и баскетбол,а аз там са адски зле.На баскетбол съм малко по-добре,ама на волейбол дори топката не мога да уцеля.
![]()
А за това до кого ще седна-еми и аз не знам.Ще гледам да вляза бързо в стаята,че да седна сама на някой чин и и ще чакам някой да дойде и да пита:Може ли да седна?![]()
![]()
Иначе аз се надявам да попадна в свестен клас,без интриги,кифли,надувки и такива неща.Във старото училище до 4 клас класа ми постоянно изпадаше в някакви караници,разбиха го и ни пратиха по други класове,и класа с който бях до 7 клас беше хубав,но все пак постоянно се карахме.![]()
Няма такава опция "Перфектен клас". Навсякъде ги има надувките, кифлите, спортистчетата, метълите, зубърите.. неизбежно еПървоначално написано от vampirediaries
Освем да имаш някъф велик късмет всички да са като теб, но така няма да е инересно. Колкото по-шарено, толкова по-добре :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Надеждата умира последна.Първоначално написано от vampirediaries
нали ама да с апо малко наброй чеПървоначално написано от ameli
![]()
![]()
И да посещаваш повечко часовете по БГПървоначално написано от kokosety
![]()
Аз ли?Ако аз по правопис съм си добре, ама тук от бързане съжелявам!Първоначално написано от ameli
Така ли ? Добре съжАлявам .. това е друга тема ..Първоначално написано от kokosety
Съжелявам става също! :P :PПървоначално написано от MattFTW
Toчно така !! :PПървоначално написано от ameli
Ама не се ли пише съжалявам !?Първоначално написано от kokosety
![]()
Ммм..... не току-що проверих СЪЖЕЛЯВАМ еПървоначално написано от EsteticLoff
Откога ще почнем да взимаме стипендия??
Началото на девети клас,октомври тъй тъй...??
И се гледат всички оценки от месеца така ли? Ами ако някой месец не ми върви и имам четворки и петици,а другият имам само шестици?
Ехх сложна работа ;д
Имам почти само шестици.Само 4 по математика и 5 по физика...но нали няма да е проблем :/ ?? Все пак минавам 5.50..ама пак се притеснявам ://