.
Отговор в тема
Страница 18 от 54 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1339
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Ммм..... не току-що проверих СЪЖЕЛЯВАМ е
    Aбе съжалявам е .. от жалост, жалба !! Се тая :P
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Пише се съжалявам И аз тази година ще съм 8-ми клас и много ме е страх нови хора дали ще се стриятелим бързо Какви ще са учителите ами ако класа ми няма свестни хора Някак си много ме е страх

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Ммм..... не току-що проверих СЪЖЕЛЯВАМ е
    Aбе съжалявам е .. от жалост, жалба !! Се тая :P
    Въх...аватара...само това исках да кажа
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Я НЕ МИ СЕ ПОДИГРАВАЙ, БЕ !!

Аз също тази година съм 8 клас.Честно казано се притеснявам.Попрницип изобщо не съм общителна,а доста срамежлива.А сега в новото даскало никой не познавам,а и съм от друг град-тоест ще трябва да пътувам.Просто трудно се вписвам във някоя компания.От миналия ми клас последната година почти не общувах с никой,за да бъда една от тях трябваше да пуша,да се обличам като....нз.много ми е притеснено,изобщо не искам да идва 15ти.

Цитирай Първоначално написано от sunisup
    Аз също тази година съм 8 клас.Честно казано се притеснявам.Попрницип изобщо не съм общителна,а доста срамежлива.А сега в новото даскало никой не познавам,а и съм от друг град-тоест ще трябва да пътувам.Просто трудно се вписвам във някоя компания.От миналия ми клас последната година почти не общувах с никой,за да бъда една от тях трябваше да пуша,да се обличам като....нз.много ми е притеснено,изобщо не искам да идва 15ти.
    Спокойно !!
    Просто не му мисли много, отпусни се! Пък и в новото даскало ще има всякакви хора, все ще си паснеш с някой и ще се сприятелиш
    Бтв и на мен ще ми се налага да пътувам, поради ред причини (които няма да споменавам) но не мисля, че е чак такъв проблем.

Ами в новия ми клас ще има 7-8 човека от предишния ми, така че въобще не се притеснявам

Вие чудили ли сте се дали в класа ви или от другите класове ще има хора, с които да имате общ музикален вкус ? Сигурно много тъпо прозвуча, но на мен ми е много интересно, понеже станах луда фенка на Armin van Buuren (13.08.2010 ) и досега, на коготоо и да кажа за него, ме гледа сей ноче съм извънземно (a не е хич безизвестен, поне по света), та се надявам, че там ще срещна хора, които ще схванат страстта ми към музиката му и към самия стил де

Ами да аз се чудя,за това нещо доста мисля...в миналия клас тези с които общувах слушаха каквото и аз,а сега...

иначе на 15-ти учи ли се?смисъл като ходим в даскалото трябва ли да носим учебници,чантите и т.н...

Цитирай Първоначално написано от sunisup
    Ами да аз се чудя,за това нещо доста мисля...в миналия клас тези с които общувах слушаха каквото и аз,а сега...

иначе на 15-ти учи ли се?смисъл като ходим в даскалото трябва ли да носим учебници,чантите и т.н...
    Не мисля, досега ние поне не сме учили, та и сега трябва да е така

Голям фен Аватара на rammstein123
    Не мисля, че ще се намери някой друг антихрист, слушащ блек, дет, индъстриъл, агротех и други подобни извращения.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Не мисля, че ще се намери някой друг антихрист, слушащ блек, дет, индъстриъл, агротех и други подобни извращения.
    Още по-малко момиче
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Лелеее
    Е, аз продължавам да се надявам, че ще има поне 1 "рейвър"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За музикалния стил въобще не се притеснявам..
    Всеки сам избира какво да слуша,така че никой няма
    право да обижда другия,само защото слуша чалга например..

ФВС - Аз също съм зле и не знам какво ще правя тази година..
    Късно се сетих за нея,иначе щях да потренирам малко .......
    Надявам се да се справя,че хич ме няма по ФВС..
    Не знам защо - обичам да спортувам,но в часовете по ФВС
    не мога да играя [-o<

December - Стипендия се взима чак в 10 клас..
    Стипендия за отличен успех - среден успех 5,50+ ...
    Социална стипендия - За него не съм сигурна,тука някой ми
    беше казал,че и тази стипендия се взима в 10 клас...
    Средния успех трябва да е 4,50+ и дохода на родителите /или само на единия родител - не съм сигурна/ не трябва да надвишава 100 и няколко лева..Мисля,че не трябва да надвишава 180лв..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz

не мога да играя [-o<

Средния успех трябва да е 4,50+ и дохода на родителите /или само на единия родител - не съм сигурна/ не трябва да надвишава 100 и няколко лева..Мисля,че не трябва да надвишава 180лв..
    Това е само ако е в математическа/езикова...иначе същото,но в 9 клас още

Град
    Russe
    На 15 септември не се учи , само се запознаваш с носите си съученици и класния/ата и пишеш програмата за седмицата ! И естествено стаите ви казват!

Цитирай Първоначално написано от MattFTW
    На 15 септември не се учи , само се запознаваш с носите си съученици и класния/ата и пишеш програмата за седмицата ! И естествено стаите ви казват!
    Някой да е твърдял обратното?
    Saatana! Vittu! Perkele!

аз навремето слушах сякакви видове метъл ама напоследък нещо ми омръзна и го карам основно на емокор и рок

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz

не мога да играя [-o<

тва за музиката съм съгласна аз по физе съм добре с изключение на волейбола ама ще ми е трудно да покривам щото съм по-малка

По ФВС съм много зле.Не ме бива в нищо...

Град
    Russe
    Цитирай Първоначално написано от MattFTW
    Някой да е твърдял обратното?
    Ето и поредния спам .. написах го защото един питаше дали се учи .. е*ах си и хейтърите дето ги има .. човек да не каже нещо !

wHATEver.
    Saatana! Vittu! Perkele!

относно фвс изобщо не се притеснявам обожавам да спортувам и ме бива в почити всички спортове,а и чух че в гимназията в която ще уча по фвс пишели 6тици като подарък господина казвал: Какво физическо бе?

Аз по ФВС съм адски злеее .. в 7 клас имах 4 на тичанее .. . . ..

Ии да ви попитам .. на 15-ти от колко часа започва всичко, че аз не съм много на ясно ..

не е ли във всяко училище и град различно ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си