- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Aбе съжалявам е .. от жалост, жалба !!Първоначално написано от kokosety
Се тая :P
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Пише се съжалявамИ аз тази година ще съм 8-ми клас и много ме е страх нови хора дали ще се стриятелим бързо
Какви ще са учителите ами ако класа ми няма свестни хора
Някак си много ме е страх
![]()
Въх...аватара...само това исках да кажаПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
![]()
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
![]()
![]()
Я НЕ МИ СЕ ПОДИГРАВАЙ, БЕ !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз също тази година съм 8 клас.Честно казано се притеснявам.Попрницип изобщо не съм общителна,а доста срамежлива.А сега в новото даскало никой не познавам,а и съм от друг град-тоест ще трябва да пътувам.Просто трудно се вписвам във някоя компания.От миналия ми клас последната година почти не общувах с никой,за да бъда една от тях трябваше да пуша,да се обличам като....нз.много ми е притеснено,изобщо не искам да идва 15ти.
Спокойно !!Първоначално написано от sunisup
Просто не му мисли много, отпусни се! Пък и в новото даскало ще има всякакви хора, все ще си паснеш с някой и ще се сприятелиш![]()
Бтв и на мен ще ми се налага да пътувам, поради ред причини (които няма да споменавам) но не мисля, че е чак такъв проблем.![]()
Ами в новия ми клас ще има 7-8 човека от предишния ми, така че въобще не се притеснявам
Вие чудили ли сте се дали в класа ви или от другите класове ще има хора, с които да имате общ музикален вкус ?Сигурно много тъпо прозвуча, но на мен ми е много интересно, понеже станах луда фенка на Armin van Buuren (13.08.2010
![]()
![]()
) и досега, на коготоо и да кажа за него, ме гледа сей ноче съм извънземно (a не е хич безизвестен, поне по света), та се надявам, че там ще срещна хора, които ще схванат страстта ми към музиката му и към самия стил де
![]()
![]()
Ами да аз се чудя,за това нещо доста мисля...в миналия клас тези с които общувах слушаха каквото и аз,а сега...
иначе на 15-ти учи ли се?смисъл като ходим в даскалото трябва ли да носим учебници,чантите и т.н...
Не мисля, досега ние поне не сме учили, та и сега трябва да е такаПървоначално написано от sunisup
![]()
Не мисля, че ще се намери някой друг антихрист, слушащ блек, дет, индъстриъл, агротех и други подобни извращения.
Saatana! Vittu! Perkele!
Още по-малко момичеПървоначално написано от rammstein123
![]()
![]()
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
ЛелеееПървоначално написано от rammstein123
![]()
Е, аз продължавам да се надявам, че ще има поне 1 "рейвър"![]()
![]()
![]()
За музикалния стил въобще не се притеснявам..
Всеки сам избира какво да слуша,така че никой няма
право да обижда другия,само защото слуша чалга например..
ФВС - Аз също съм зле и не знам какво ще правя тази година..
Късно се сетих за нея,иначе щях да потренирам малко .......
Надявам се да се справя,че хич ме няма по ФВС..
Не знам защо - обичам да спортувам,но в часовете по ФВС
не мога да играя [-o<
December - Стипендия се взима чак в 10 клас..
Стипендия за отличен успех - среден успех 5,50+ ...
Социална стипендия - За него не съм сигурна,тука някой ми
беше казал,че и тази стипендия се взима в 10 клас...
Средния успех трябва да е 4,50+ и дохода на родителите /или само на единия родител - не съм сигурна/ не трябва да надвишава 100 и няколко лева..Мисля,че не трябва да надвишава 180лв..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това е само ако е в математическа/езикова...иначе същото,но в 9 клас ощеПървоначално написано от SmilezZz
![]()
На 15 септември не се учи , само се запознаваш с носите си съученици и класния/ата и пишеш програмата за седмицата ! И естествено стаите ви казват!
Някой да е твърдял обратното?Първоначално написано от MattFTW
Saatana! Vittu! Perkele!
Първоначално написано от rammstein123
аз навремето слушах сякакви видове метъл ама напоследък нещо ми омръзна и го карам основно на емокор и рок![]()
тва за музиката съм съгласна аз по физе съм добре с изключение на волейбола ама ще ми е трудно да покривам щото съм по-малкаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
Ето и поредния спам .. написах го защото един питаше дали се учи .. е*ах си и хейтърите дето ги има .. човек да не каже нещо !Първоначално написано от rammstein123
Аз по ФВС съм адски злеее .. в 7 клас имах 4 на тичанее ... . ..
Ии да ви попитам .. на 15-ти от колко часа започва всичко, че аз не съм много на ясно ..![]()